OTVOREN LABORATORIJ JADRANKINE OTOPINE U KRIŽEVCIMA

OTVOREN LABORATORIJ JADRANKINE OTOPINE U KRIŽEVCIMA

16. ožujka, 2018.

 

U Križevcima je, u četvrtak 15. ožujka, svečano otvoren novi laboratorij tvrtke JadroMel, u kojem nastaje Jadrankina otopina, novi i jedinstven hrvatski proizvod na bazi joda.

Jadrankinu otopinu kreirala je i patentirala hrvatska poduzetnica Jadranka Dugina Vrhovec, koja je na jučerašanjem otvorenju okupila brojne uzvanike, predstavnike medija, poduzetnike i poduzetnice, liječnike, farmaceute i vlasnike ljekarni. Događaju su se također odazvali i predstavnici Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Hrvatskog svjetskog kongresa, a okupljene su dobro zabavile i Gelato Sisters.

Jadrankina otopina je, naime, proizvod koji je jedinstven na samo na hrvatskom, već i na europskom tržištu, a u novi val prodaje u regiji, krenut će upravo iz novog laboratorija, u Gajevoj 12, u Križevcima.

O značaju i korisnosti uzimanja dnevno neophodne doze joda kroz Jadrankinu otopinu posvjedočila je jučer i magistra farmacije Ana Mjeda-Hribar, valsnica zagrebačke ljekarne Quisisana, koja se nalazi na Trgu bana Jelačića i koja je ujedno i jedna od pedesetak ljekrni širom Hrvatske u kojima se trenutačno može kupiti Jadrankina otopina. Jadranka Dugina Vrhovec je zajedno s kćeri Melani jučer prigodno i prerezala vrpcu na ulazu u novi laboratorij, nakon čega je u sklopu otvorenja, na oduševljenje okupljenih, uslijedio i koncert popularnog hrvatskog ženskog benda Gelato Sisters, kojeg čine Neda i Sanja Parmać i Romana Pavliša, a gosti su nastavili ugodno druženje uz promociju Jadrankine otopine do kasnih sati. T

 

 

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code