NAJNOVIJE NA PORTALU

OTPUHI ANALNIH VJETROVA S PARTIJSKIH TEČAJEVA

OTPUHI ANALNIH VJETROVA S PARTIJSKIH TEČAJEVA

22. siječnja, 2015.

frljic_oliver_PXL_120922_1964_1_
Neustoličenoj predsjednici ukidaju slobodu govora

Napisao: Marko Jurič /www.facebook.com/ public/Marko-Juric

Hrvatice i Hrvati, hrvatski narode.! Apatridski većinski narode otetog Lebensrauma i verboten kroatische izričaja. Nacijo u pridjevu ili genitivu.
Zabranjeni simboli, pojmovi, ideje, emocije, misli, riječi, svekoliki taj prohibicijski novogovor Zadomspremni pridjevske nacije obogatio je svoju kolekciju epigrama domoljubne tradicije od Fußballera J. Šimunića do Kolindinog nečuvenog, najnovijeg predsjedničkog prohibitum salutem ‘Hrvatice i Hrvati’.

I tako je sloboda govora ukinuta neustoličenoj predsjednici pa ona nema pravo obratiti se jednom narodu bez spominjanja ostalih 22-ije u Ustavu pobrojane nacionalne manjine.

Aparthejd u Hrvatskoj, nacistički, rasistički, jugoslavenski, komunistički, boljševički, orjunaški, karađorđevićevski, titoistički, milanovićevski, šešeljevski, račanovski, ostojićevski ili koji već – naređuje i propisuje slijedeće:

MHNITO ŠIZOFRENO LUDILO

Hrvati/Хрвати su vrsta, naroda čije se ime u nominativu izgovara samo i uz uvjet da se prethodno spomene opširna zločinačka historiografija koju su za tu svrhu priredili tzv. povjesničari čije se nacionalno ime slobodno izgovara osim u kontekstu istine.
U Xrvatskoj se smije izravno obratiti Xrvatima samo uz prethodnu uvodnu koračnicu o genocidnom narodu, ustaškim gmazovima, jasenovačkim koljačima, srbožderskim, antisemitskim, rasističkim, ksenofobnim, homofobnim, seksističkim, klerofašističkim, šovinističkim zvijerima.

Mahnito shizofreno ludilo živi u domovini pridjevske nacije koja je formalno većinska, ali po statusu čisto apatridska ili kako je nedavno prozvaše aktualni polit-komesari – građanski narod, odnosno narod imena Građani.

Najluđe od svega jest taj intenzitet, ta jačina gorčine kojom javnodjelatni intelektualni pozeri skupo uhljebljeni u raskošne, koruptivne nomenklature filozofskih, pravnih, politoloških studija preko sirovih licemjernih NGO-aktivista, primitivnih novinarskih diletanata, raznih akademskih mengeleovskih triper znanstvenika, predosadnih burek književnika, ta nepismena, neuka banda stasala i afirmirana u radnoakcijaškim tečajima, na dvotjednim partijskim kursovima doktoranda, magistara besmislenih docentura schnellfotografskih naslova fuliranatske opsjene nečega što je u svojoj kanthegelovskoj simplifikacija Opusa Dei nekoć, prvobitno bilo zamišljeno pod egidom čovjek.

INTELEKTUALNE PROSTITUTKE

Svi ti žarki otpuhi analnih vjetrova stidom svoje istine sablažnjuju iole razumne građanke ili građane riječju teror, ista ona kojom zvonko buše po zategnutim nitima nacionalne živčane biti petnaest, pedeset, devedest ili devetstodevedeset mučnih godina, stoljeća neizgovorene kletve nekog davnog kralja i njegovih podanika većinskog naroda Građana te ostalih kmetova svih povijesnih živućih i izumrlih nacionalnih manjina ovog lijepog ozemlja.

Kletva ili burleska? Votever.

Osta’ tek šaka srebrnjaka za lažljivi, kukavni jad, intelektualnih prostitutki kojima su nacionalni barjak frljićeve Schreibtischmörder gaće sramotno ili veselo spuštene do koljena u poslovnom grču izbuljenih očiju do zadovoljstva zbog obavljenog zadatka.
Potajice pohotno zbrajaju plodove svoje trgovine grozotom pustoši, a na križ iznova, javno, stoljećima razapinju Istinu. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 3 veljače, 2015, 02:29

  DA SAM ZATUCANI KATOLIK ,
  DA SAM ISPRAZNI SLJEDBENIK CRKVE U HRVTA ,RIKNUO BIH IZ SVEG AVAZA ,DA ME ČUJU HRVATSKI MUŽEVI RAZRAHATLEJISANI NA ONOM SVIJETU : ŠUBIČ, MAĐARSKI VELIKAS, FEUDALNI SREDNJIOVJEKOVNI KMETSKI KRVOPIJA , BEZ IDENTITETA I DIGNITETA ,APSOLUTNI PODLOŽNIK CARSKOJ DINASTIJI; NJEGOVA SVIJEST SE GNIJEDZDILA NA DILUVIJALNIM NAGONSKIM SPOSOBNOSTIMA, UŽIVANJA, IŽIVLJAVANJA I SLUŠANJA;
  JELAČIČ,GOLOGUZI ODRAPANAC , PANKRT CRKVENOG FEUDALNOG NAMJESNIKA , INDOKTRINIRANI VOJNIK , ČUVAR AUSTROUGARSKE, APOSTOLSKE DINASTIJE; STEPINAC, ZAUZLANI I NEDOTUPANI ĐAK SREDNJOVJEKOVNE SKOLASTIČKE FILOZOFIJE KOJI NIŠTA OD NJENE VRIJEDNOSTI NIJE ZAPAMTIO I USVOJIO OSIM VJERE U STRUKTURNU STRATIFIKACIJU KATLOIČKE ,KASTINSKE, ZLOČINAKE DINASTIJE DA BUDE NJEN SPARTANSKI VOJNIK KOJI NE MISLI NEGO SLUŠA; FRANJO KUHARIĆ, EMANCIJA DILUVIJANE NAGONSKE SVIJESTI IZBRUŠENA U REDOVIMA KATOLIČKE SPARTANSKE GARDE KOJA UČI SLUŠATI A NE MISLITI. USPEO SE DO SVIJESTI KOJU HEGEL NAZIVA NESRETNOM ,KADA BIĆE NIJE SAMO SA SOBOM NI KOD SEBE, KADA NE ZNA DA JE SVOJA APSOLUTNA SUPSTANCIJA, V EĆ POSLUŠNI SPARTANAC DINASTIJE; FRANJO TUĐMAN, IZDANAK SEOSKE PROVINCIJE , IZ OBITELJSKE I SOCIJALNE SREDINE KOJA JE BAŠTINILA KULT KMETOVSKE POSLUŠNOSTI CRKVI I NJENIM NAMJESNICIMA I SEOSKIM PANDURIMA U SLUBI FEUDALNE CRKVENE DINASTIJE.
  NJEGOV UZRAST SE DOGAĐA NA RAZMEĐI MNOGIH SVJETOVNIH TURBULENCIJA ,KADA NE USPJEVA DA IH SUVERENO POIMA I SEBE ODREDI U ONOM SUVREMENOM SMJERU ,JER GA JE KOČILO NJEGOVO KATOLIČKO, KMETSKO VREDNOVANJE KOJE JE BILO DALEKO OD SVIH SUVREMENIH POIMANJA SVIJETA I ODNOSA U NJEMU.
  ALI , VIHOR II SVJETSKOG RATA MU JE PRUŽAO ŠANSU ,JER SE NALAZIO U VEĆ ZRELIM GODINA KADA SVA ZBIVANJA OKO NJEGA PROTURIJEČE NJEGOVOM KATOLIČKO-KMETSKOM IDEALU ,VJERNIKU CRKVE U HRVATA I NJENOJ ULOZI KOJA JE POSTALA NEŠTO ŠTO ,PO NJEGOVOM POIMANJU CRKVE I ONIH VRIJEDNOSTI KOJE SU DIO NJEGOVOG ODGOJA ,ONIH KMETSKI POSTULATA ,NE PODUDRAJU SA NOVOM ULOGOM CRKVE U RATNIM DJELOVANJIMA. NARAVNO ,ON NIJE BIO SVJESTAN DA JE GALVNI POKRETAČ I INICIJATOR NOVOG PORETKA ZA ČISTOĆU KATOLIČKE EVROPE, UPRAVO, POSTULAT KASTINSKE CRKVE UVJEK B IO I OSTAO.

  IMAO JE VELIKU ŽIVOTNU SREĆU ŠTO SE NAŠAO U OKRUŽENJU ONIH KOJI SU MU BILI I NAJBLIŽI NJEGOVOM DJETINJSTVU, ALI KOJI SU ODUDARALI OD NJEGOVOG ODGOJA POIMANJA SVIJETA I SEBE U NJEMU, DA SU BILI NA VIŠEM INDIVIDUALNOM I DRUŠTVENOM NIVOU SVIJESTI, DA SU MU BILI NEKE VRSTE IZAZOV DA SE IPAK PRIKLJUČI NJIMA I POČNE REVIDIRATI SVOJE KMETSKO-KATOLIČKO POIMANJE SVIJETA .
  TAKO SE NAŠ ,KRUPNOZUBI STOŽERNIK OTISNUO U DRUGAČIJE OKRUŽENJE ,SAD OPASNO PO ŽIVOT ,ALI I JEDINA ŠANSA DA OSTANEŠ ŽIV,ILI DA KAO MRTVAC NE BUDEŠ MRTAV ZA POVIJEST. TAKO SE NAŠAO NA ONOJ STRANI POVIJESTI KOJA JE BILJEŽILA NOVO RAZDOBLJE POIMANJA DRUŠTVENIH ODNOSA ,ONIH KOJI NISU KLASNO- EKSPLOATATORSKI, ONIH KOJI PRUŽAJU JEDNAKE ŠANSE ZA SVAKOG SVOG ČALAN ZAJEDNICE.
  ALI NAŠ STOŽERNIK NIKADA SE NIJE UDALJIO IZ OKLOPA KATOLIČKOG DERANA KOJI MISLI KMETSKO –KATOLIČKIM POIMANJEM SVIJETA I SEBE U NJEMU , ALI UVJEK POSLUŠNIKA SVETOJ MATERI CRKVI U HRVATA I JAŠENJE PO NJENIM MITSKIM, SOCIJALNIM ILUZIJAMA DA ,AKO NE USPIJEŠ NA OVOME SVIJETU ,JOŠ BOLJI I PRAVEDNIJI UVJETI ,SADA BESMRTNI, TE ČEKAJU NA ONOM SVIJETU.
  I NAŠ KRUPNO- ZUBI , STOŽERNIK , KADA SE DRUŠTVENO OSAMOSTALIO , STEKAO I NEKO OBRAZOVANJE KOJE JE PRIPADALO PO ONIM DRUŠTVENIM KRITERIJIMA ,DA SVI ĆALANOVI DRUŠTVENE ZAJEDNICE IMAJU JEDNAKE ŠANSE U KREACIJI SVOJIH SPOSOBNOSTI ZA DRUŠTVENU KORIST.
  ON SE TADA SMATRAO NEKIM DUŽNIKOM DA SE VRATI SVETOJ MATERI CRKVI ,JER SAMO U NJENOM OKRILJU SE MOŽE PREDICIRATI ,SADA SA SVOJOM NAOBRAZBOM , NA STUPNJU CRKVENO-FEUDALNOG NADGLEDNIKA ILI CRKVENOG POVJERENIKA U SVJETOVNO-CRKVENOJ VLASTI ,DAKLE, ONIH KATOLIČKO –KMETSKIH KRVOPIJA, O KOJIM PIŠE NAŠ NAJEMINENTNIJI SOCIOLOG , DINKO TOMAŠIĆ ,A KOJI SU BILI NAGRAĐIVANI ZAVIDNIM POSJEDIMA I BROJEM KMETOVA PA SU POSTALI CRKVENO-HRVATSKI VELIKAŠI ,DRUGI ŠUBIĆI IILI ZRINSKI. A TAKVI SU SE ZVALI PLEMENITIM KOJIH JE PO NAŠEM ZAGORJU I SLAVONIJI B ILO ZA HRANITI SVINJE.

  TAKO SE NAŠ STOŽERNIK NAŠAO ,SAD NA NOVOJ SVJETSKOJ PREKRETNICI ,KADA PONOVNO CRKVA RUŠI KORIJENE NOVIH DRUŠTVENIH ODNOSA ,SOCIJALISTIČKE-SAMOUPRAVNE ODNOSE, A SEOSKI DERAN KOJI U SVOJOJ KMETSKOJ SVIJESTI NOSI NEKE IDEALE ŽIVLJENJA U FEUDALNIM ODNOSIMA ,TRAŽI SVOJU ŠANSU OPET U OKRILJU SVETE MATER CRKVE ,TE POSTAJE FORMALNI PROZELIT IAKO JE U SVOJOJ SVIJESTI, KOJA SE KRETALA NA NIVOU ČULNE IZVJESNOSTI , UVJEK BIO ZATUCANI KATOLIK,KMETSKO ZAGORSKI SLJEDBENIK.
  ZAPADNA ,KATOLIČKA DINASTIJA ,KOJA JE 4O GODINA VODILA RAT PROTIV SOCIJALISTIČKIH DRUŠTVENIH ODNOSA , A KOJI SE ZVAO HLADNI RAT ,ALI SVIM MODERNIM SREDSTVIMA TEHNIKE I TEHNOLOGIJE DA GA UNIŠTI, SADA JE NAŠLA U NAŠEM ZAGORSKOM DERANU PRAVOG KATOLIČKOG KRIŽARSKOG STOŽENIKA ČIJI JE ZADATAK ,UZ APSOLUTNU PODRŠKU SVIM SREDSTVIMA VATIKANA I VOJNOG PAKTA ,SVETE ALIJANSE, OTVORI RATNI FRONT PREMA ISTOKU ,PREMA RUŠENJU KOMUN IZMA , POD PAROLOM =NACH OSTEN=.
  I SAD DOLAZIOMO DO ONOG MOGA NASLOVA ,OVOG KOMENTARA, KADA SU,NAS HRVATE , KRUPNOZUBI KATOLIČKI STOŽENIK, KMETOVSKE SVIJESTI, SA SVOJOM VOJSKOM ,DINARSKO-TRIBALNO- DILUVIJALNIM HOMO EREKTUSIMA OSLOBAĐALI, UZELI SU SVE ONO ŠTO PRIPADA KRIŽARSKIM PLJAČKAŠIMA U POVIJESNOM SJEĆANJU.
  SADA JE HRVATSKI NAROD OPET U ONOM POLOŽAJU, PONIZNOM ,POSLUŠNOM ,ISPOSNIČKOM KOJI JE OBILJEŽJE PRAVOG KATOLIKA, ČANDALE ,SLJEDBENIK KATOLIČKE CRKVE U HRVATA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. NICK
  #2 NICK 24 siječnja, 2015, 21:25

  Autoru članka valjda je sasvim jasno da je R Hrvatska produkt svih jugoslovenskih partijskih tečajeva kojih su sudionici sva ona imena koja ovdje nebi stala a koja su ovu državu i stvorila.Poradi čega autor sada ismijava sve polaznike tih tečajeva tj. utemeljitelje Republike Hrvatske , započevši od generalskih naniže ostaje nejasno jer u članku to nije elaborirano.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Zenga
  #3 Zenga 23 siječnja, 2015, 16:48

  Tvrd je to govor, Markane. Malo te tko razumije i prihaća dok trajno traje daća.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code