OD VUKA KARADŽIĆA DO RADOVANA KARADŽIĆA

OD VUKA KARADŽIĆA DO RADOVANA KARADŽIĆA

26. ožujka, 2016.

images|cms-image-000037732

Čak je i Zoran Đinđić bio jasan, kada je 1991. godine rekao da granice nisu svetinja. Oni imaju veliku postojanost takve politike, provode je i kroz obrazovni sustav i kroz najvažnije državne institucije. Elita im je naprosto podložna velikosrpskoj politici. Zapadna granica te ideje je duboko na teritoriju Hrvatske. Mladić i Karadžić su suđeni samo za BiH, nikada nisu suđeni za Hrvatsku. Mediji u Hrvatskoj ne izvještavaju o presudi u kojoj se ne spominje RH, iako je Karadžić imao svoje prste i u agresiji na našu zemlju. Čak i nakon Oluje, na jednom tajnom sastanku tražio je da se napadnu delta Neretve i Županja!”, rekao je dr.Ante Nazor

Napisao: Velimir Bujanec

Republika Srpska je genocidna tvorevina i kao takvu je treba ukinuti! S presudom Karadžiću mnogi nisu zadovoljni, a sramota je da i ono što je učinio Hrvatima i Bošnjacima u Prijedoru nije proglašeno genocidom!“, rekao je dr. Ante Nazor u bujici u petak 25. ožujka.

Zločin se izgleda ipak isplatio jer je Karadžić, s ostalim udruženim zločincima, ostvario svoj glavni cilj – stvorio je „Republiku Srpsku“, u kojoj više gotovo da i nema Hrvata, a tek se malobrojni Bošnjaci vraćaju “, rekao je u Bujici ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijksog centra Domovinskog rata dr. Ante Nazor. Ugledni povjesničar na snimanje Bujice došao je sa cvijetom na reveru, koji su mu prije tri godine u Potočarima poklonile Žene Srebrenice. Emisija je započela prilogom „Genocidna tvorevina“, nakon kojeg je Nazor kratko komentirao: “Uzeli su polovicu Bosne i Hercegovine i stvoirili etnički čistu „Republiku Srpsku“! Paradoks je da se Srebrenica, za koju je presuđen genocid, nalazi u istoj toj „Republici Srpskoj“…

Za Bujicu je ekskluzivnu izjavu, povodom presude Karadžiću, dao i ratni ministar obrane BiH Jerko Doko. Doko dobro poznaje Karadžića i tvrdi da on nikada nije voliko Bosnu i Hercegovinu, dijelom i zbog toga jer u njoj uopće nije rođen. I Doko je postavio pitanje genocida u Prijedoru i još šest općina, govorio je o četničkim žrtvama u Mostaru te činjenici da je 65 posto zemljišta u Bosanskoj Posavini prije rata katastarski pripadalo Hrvatima, kojih sada tamo praktički i nema. “U Bosni i Hercegovini je prije rata živjelo 761.000 Hrvata, a sada nas ima tek nešto više od 450.000. U Bosni smo s 510.000 pali na 100.000, a u Sarajevu s 47.000, na svega 7.000” – rekao je Doko i dodao: “Sve što nastane na zlu, jednostavno ne može opstati, to se odnosi i na „Republiku Srpsku“!

Karadžić i Mladić nisu suđeni za zločine u Hrvatskoj

Velikosrpska politika nije ukinuta i ona ima svoj kontinuitet od Vuka Stefanovića Karadžića – do Radovana Karadžića… Mladić i Karadžić su suđeni samo za BiH, nikada nisu suđeni za Hrvatsku. Mediji u Hrvatskoj ne izvještavaju o presudi u kojoj se ne spominje RH, iako je Karadžić imao svoje prste i u agresiji na našu zemlju. Čak i nakon Oluje, na jednom tajnom sastanku tražio je da se napadnu delta Neretve i Županja!”, rekao je dr.Ante Nazor.

U Bujici je emitirana audio snimka telefonskog razgovora iz prosinca 1991. koju su presrele hrvatske tajne službe. Na snimci Karadžić razgovara s pukovnikom Momirom Talićem o slanju ozrenskih „dobrovoljaca“ na ratište u Zapadnoj Slavoniji. Snimka je dokaz izravne Karadžićeve umiješanosti u rat u Hrvatskoj. Komentirao ju je i Nazor: – U dijelu snimke čujemo kako Karadžić i Talić pričaju o tome da su Srbi spalili jedno selo u Zapadnoj Slavoniji. Bilo je više takvih slučajeva, a neke „nevladine“ udruge poslije su za to optuživale Hrvatsku vojsku!

Nazor je komentirao i odnos Radovana Karadžića i Milorada Dodika. Voditelj Bujice je rekao da njih dvojica nisu oduvijek bili dobri, ali je Dodik danas u potpunosti na liniji Karadžića pa na Palama otvara i studentski dom s njegovim imenom, u nazočnosti članova njegove familije. Nazor je odgovorio: “To su bile samo njihove unutarnje borbe, no vanjski okvir je velikosrpski i svi ga se oni drže. Čak je i Zoran Đinđić bio jasan, kada je 1991. godine rekao da granice nisu svetinja. Oni imaju veliku postojanost takve politike, provode je i kroz obrazovni sustav i kroz najvažnije državne institucije. Elita im je naprosto podložna velikosrpskoj politici. Zapadna granica te ideje je duboko na teritoriju Hrvatske.

Legalizacija istrebljenja Hrvata i Bošnjaka

Iz Bihaća se u Bujicu uključio dr. Mujo Begić iz Instituta za nestale osobe BiH. I Begić je razočaran presudom Karadžiću: “Odbacivanje genocida za sedam općina nije ništa drugo nego legalizacija istrebljenja Bošnjaka i Hrvata. U Prijedoru je ubijeno više od 3.000 ljudi, a oko 50.000 ih je protjerano. Više od 35.000 nesrba zatvoreno je u sabirnim logorima… Najveći i najmasovniji zločin nad Hrvatima dogodio se u selu Briševo. Ono je doslovce zbrisano s lica zemlje, a o tome se šuti – čak i u hrvatskim medijima. U Prijedor i okolicu Hrvati se gotovo uopće nisu vratili. Dodik onemogućavanjem povratka i dalje provodi Karadžićevu politiku, a jučerašnja presuda je legalizirala „Republiku Srpsku“…

Nazor je komentirao i izjave srbijanskog premijera Aleksadra Vučića: “On danas prijeti kako će štititi „RS“. Za vrijeme rata bio je tamo i to ne čudi. Kao što ne čudi ni kad Dodik otvara na Palama studentski dom s Karadžićevim imenom. Sve je to ista ekipa.”

U Bujici je objavljen podatak da su lokalni Srbi u Trpinji kod Vukovara izricanje presude pratili odjeveni u srpske vojne odore, šajkače i beretke s kokardama. “Još će dugo vremena proći, a Srbi u Boboti, Negoslavcima, Trpinji, Borovu Selu i još nekim mjestima oko Vukovara neće shvatiti da ideja Velike Srbije naprosto nema smisla niti perspektive”, komentirao je dr. Nazor.

Na kraju emisije ravnatelj Hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra Domovinskog rata konstatirao je da Haaški sud ni u ovom slučaju nije ispunio svoju zadaću.T

CIJELU EMISIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

https://youtu.be/W4YCTD51FLE

7 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 26 ožujka, 2016, 18:45

  Kara u prezimenu
  ====================
  Uvijek OTKRIVA
  ====================
  DEGENERIKA
  ====================
  SHTETOCHINU
  ++++++++++++++++++++
  Prikrivenog zlochinca
  ====================
  Ukratko, sve najgore shto
  ====================
  Nas mozhe snachi
  ====================
  KARA nas uvijek KARA

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Klarens
  #2 Klarens 26 ožujka, 2016, 18:42

  Velikoslovni degenerik FRANO
  ==========================
  MUHA GOVNARA BALEGARKA
  ==========================
  Sere li sere, ZUNZARA
  ==========================
  Pa ti manijache nisi napisao
  ==========================
  Jednu jadinu suvislu rechenicu
  ==========================
  IKADA

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Albert Zweistein
  #3 Albert Zweistein 26 ožujka, 2016, 15:31

  Glupost zaista nema granica, čemu je najveći dokaz ovaj komentar FRANE kao i svaki njegov komentar. Albert Zweistein

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 26 ožujka, 2016, 14:49

  DA LI JE GOSPODIN NAZOR POVJESNIČAR ILI KATOLIK???????

  POŠTOVANI GOSPODIN NAZOR HTJEO BI BITI POVJESNIČAR ,ALI MU SE NEDA !!! KATOLIČKE PREDRASUDE U NJEMU ,NE SAMO DA PROIZVODE DVOJBU NEGO ZABLUDU.

  ODMAH ,IZ PRVE, NAMEĆE SE ZAKLJUČAK ,BOLJE JE BITI I DVOJBENI HRVAT NEGO ZNANSTAVENIK ,ALI PRAVI ZNANSTVENIK IZ POVJESNIH ZANANOSTI.
  TO SE DOGAĐA NAŠEM ,POŠTOVANOM GOSPODINU NAZORU ,KOJEG ČESTO ČITAM U NEKIM RASPRAVAMA ILI IZJAVAMA ,ALI GA UVJEK DOŽIVLJAVAM VIŠE KATOLIKOM,APOZICIJSKE OZNAKE HRVATOM,NEGO POVIJESNIČAROM .
  KAŽE JEDNA SENTENCIJA ,SVAK MOŽE BITI POVJESNIČAR ALI NE MOŽE BITI POVJESNI ZNANSTAVENIK. NEKA O TOME SAM NAZOR SUDI DA LI SAM U PRAVU ILI NISAM ,ALI JE MOJE MIŠLJENJE DA NAŠ ,POŠTOVANI GOSPODIN POVJESNIČAR NIJE SE VINUO NA ONAJ STUPANJ SVIJESTI ,KAKO BI REKAO GHEGEL : STUPANJ SAMOSTALNE SAMOSVIJESTI ,POŠTENE SAMOSVIJESTI, KADA SE NA TOM STUPNJA SAMOSVIJESTI STIŽE U RODNO MJESTO SITINE=. ISPITIVATI DOGAĐAJE OD POVIJESNIH VREMENA , POVJESNIČAR BI, DAKLE , MORAO BITI ZAVIDNE OBRAZOVANOSTI , A HEGEL KAŽE : NEMA KRALJEVSKOG PUTA DO SPOZNAJE=, A ONA SE DEŠAVA NA VISOKOM STUPNJU SAMOSVIJESTI, A DO NJE SE ,KAKO REČE HEGEL, NE DOLAZI TAKO JEDNOSTAVNO,NEMA KRALJEVSKOG PUTA ,NEGO MUKOTRPNO UČENJE. ZA MISLITI, TREBA ZANATI. A MISLITI I PROSUĐIVATI JE ODGOVORNO PONAŠANJE KOJE VODI DO ISTINE. KADA JE TAKO ,TREBA ZAKLJUČITI DA NA TOM STUPNJU ČOVJEK NIJE PODLOŽNA NIKAKVIM PREDRASUDAMA KOJE SE OBIČNO ROJE U GALAVA LJUDI KOJI SE NISU IZDIGLI NA TAJ NAJVIŠI STUPANJ SVIJESTI, NA STUPANJ UMA.
  A NAŠ NAZOR POKUŠAVA JUČERAŠNJE DOGAĐAJE U VUKOVARU PRIPISATI NEGATIVNOM PONAŠANJU SRPSKE NACIONALNOSTI ,PA SE POTRUDIO OTIĆI I U 8O-DESTE PROŠLOG STOLJEĆA , ŠTO NIJE NEOBIČNO ZA POVIJESNOG ZNANSTVENIKA ,JER POVIJESNI ZANASTVENIK UVJEK PRUŽA SVOJE PRSTE U GENEZU IZ KOJIH VREMENA VUKU KORIJENI SVIH OVIH DOGAĐANJA , MISLI ,POŠTOVANI NAZOR, PA METODOM DEDUKCIJE IZVESTI LOGIČAN ZAKLJUČAK ,OD OPĆIH DOGAĐANJA NA POJERDINAČNE ILI NA DRUGE OPĆE SUDOVE. MEĐUTIM ,NAŠEM SE NAZORU KAO ČITAVOJ GALERIJI TAKOZVANIH POVIJESNIČARA, KOJI SE RODIŠE U TUĐMANOVOJ SATRAPIJI , PA NAM ,POSLUŽIT ĆU SE NAZOROVOM SENTENCIIOJOM, TUMAČE POVIJESNE DOGAĐAJE IZ NOVINA ILI TRAČ-PARTIJA SA TELEVIZJKISKIH EKRANA ILI POLITČKIH PRPOPAGATORA, A DA IH TO NIŠTA NE KOŠTA ,A MOŽDA IM SE POSREĆI OSTVARITI KOJI POLITIČKI POEN.

  PA SE NAŠ POVIJESNIČAR ,POŠTOVANI NAZOR, IPAK POSLUŽIO, APSOLUTNO VLADAJUĆOM RETORIKOM ,KATOLIČKO- KRIŽARSKE PROPAGANDE, IZ NOVINA, IZ OFICIJELNIH ,NEODGOVORNIH IZJAVA CRKVENIH EGZARHA ,OPATA I DRUGIH SLUŽBENIKA TE KASTINSKE SATRAPIJE. A NAROČITO JE PODLOŽAN OPĆOJ TALIBANSKOJ KLIMI ONOG DIJELA HRVATSKOG NARODA KOJI JE U APSOLUTNOJ MANJINI, A KOJI JE NAJVIŠE PODLOŽAN NACIŠOVINIZMU, UVJEK PROIZVOD CRKVE U HRVATA KAO I U ONE NJENE POSESTRIME, ONE TAMO NA ISTOKU RASKOLNIČKE , PRAVOSLAVNE ,KRVOLOČNO BRADATE . NIJE NEVAŽNO DODATI I TO DA OVA SVA ARLAUKANJA ORGANIZIRA CRKVA I NJENI SLJEDBENICI KOJI SU I GLAVNA JEZGRA TUĐMANOVE FALANGE ILI KAPTOLSKIH KRIŽARA KOJI SU ČITAV RAT PROVELI POD KRIŽARSKIM OZNAKAMA, PATRICAMA OKO VRATA. A TO NAS VODI NA ZAKLJUČAK DA SU TO MAHOM POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA, KOLJAČA KOJIMA SE PRUŽILA PRILIKA ZA OSVETU ,KOJU NAZVAŠMO, KAKO BEZAZLENO ,BRANITELJIMA. O KAKVIM SE TO BRANITELJIMA RADI TO BI TREBAO ,POŠTOVANI NAZOR DA ZNA IZ PRVE RUKE, DA TO NIJE TOČNO. SAMO JEDAN DETALJ. SVI SMO ,SVAKOG SATA SLUŠALI IZVJEŠTAJE IZ VUKOVARA O KRVAVOM OBRAČUNU DVIJUH RELIGIJA KOJI JE TUĐMAN-MILOŠEVIĆAVA UJDURMA .

  KAKO I ZAŠTO? VUKOVAR KRVARI ,TRPE SVI I JEDNA I DRUIGA STRANA .U POČETKU VIŠE SRPSKA A NA KRAJU PAZAR PLATILA HRVATSKA STRANA. I DOK SE TAMO RATOVALO , U SVIM VEĆIM I MANJIM GRADOVIMA ,KOJI SU IMALI STACIONIRANU JUGOSLAVENSKU VOJSKU OTPRIJE , TA VOJSKA MIRUJE ,ONA NE DJELUJE ,ALI ZATO PO GRADU DJELUJU TUĐMANOVE PARAVOJNE JEDINICE ,KOJE PLIJENE SRBIMA,GRAĐANIMA HRVATSKE, IMOVINU:STANOVE ,KUČE, AUTE I ISTJERIVANJU IH I IZ RADNIH MJESTA. AKO TO NAZOR NE ZNA ONDA JE SRAMOTA. RPIMJER MU JE SLUČAJ MERČEP I NJEGOVO DIVLJANJE U VUKOVARU, ŠTO JE I PRETHODILIO OPĆEM SUKOBU; PA SLUČAJ SISAK , PAKRAC, OSIJEK I MNOGA DRUGA MJESTA,A ZAGREB JE VELIKA LJUDSKA SRAMOTA ,KOJI SE PRETVORIO U 1941 GODINU, TIČUĆI SE VELESAJMA I LOGORA U NJEMU.SPLIT GA PRATI U STOPU A ZADAR NEŠTO ISPRED ,TIČUĆI SE PROTJERIVANJA SRBA I ODUZIMANJA NJIHOVE IMOVINE .NADAM SE DA GOSPODIN POVJESNIČAR IMA ZA TO RELEVANTNE IZVORE KOJI ĆE OVO MOJE NAVOĐENJE POTVRDITI. AKO NEMA,UPUTIT ĆU GA NA HRVATSKU LJEVICU ,NA FERAL-TRIBUNE ,NA VJESNIK , NA GOSPODINA MAJIĆA ,NA GOSPODINA PUSIĆA I GOSPOĐU SARNAVAKU.
  I AKO ĆE MI POVJEROVATI DA SAM PRISUSTVOVAO MNOGIM TAKVIM DOGAĐAJIMA .O TOME JE PRIJE JEDNU GODINU ,SJETILA SE NOVINARKA NOVOG LISTA MODRIČKA ,I NAPISALA OPŠIRNU KOLUMNU O ISTJERIVANJU SRBA U ZAGERBU I DRUGIM MJESTIMA IZ NJIHOVIH STANOVA I ODUZIMANJE IMOVINE. DAKLE ,JOŠ JEDAN IZVOR, KOJI MOŽE BITI PODLOŽAN PROVJERI KAO I MOJA IZJAVA.
  ALI NAŠ ,POŠTOVANI GOSPODIN NAZOR IZ SVIH NABROJANIH PODATAKA KOJE SPOMENUH U POČETKU , DEDUKTIVNOM METODOM ZAKLJUČI DA JE PRAVI UZROK ONAJ KOJEG ON U POČETKU SPOMENU ,A TAJ NJEGOV ZAKLJUČAK SU IZVELI TAKOZVANI BRANITELJI NA VUKOVARSKOJ PREDSTAVI PRILIKOM SLAVLJA NEKE POBJEDE ILI PORAZA ,TO SE NIKADA NE DEFINIRA , PA JE NAŠ POVJESNIOČAR ,SAMO RADI SAMOG ZAVARAVANJA, DA NEŠTO RADI SLIČNO POVJESNOJ ZBILJNOSTI, SVOJ ZAKLJUČAK, IPAK, IZVEO ONAKAV KAKO SU GA PREZENTIRALI DEMONSTRANTI U VUKOVARU: KAKO JE VUKOVAR HRVATSKI ,KAKO GA JE NAPALA SRBIJA ,KAKO SMO PRETRPILI AGRESIJU ,KAKO SMO SE ODBRANILI , KAKO ZBOG TOGA RATA I TE AGRESIJE IMAMO SADA CC-A 5OO HILJDA BRANITELJA I KADA TO NAŠ POVIJESNIČAR SLUŠA SVAKOG DANA ,A INAČE JE KATOLIK –HRVAT , A JA POSUMNJA I SLABO OBRAZOVAN ,ONDA JE ZAKLJUČK GOTOV ,BEZ URANJANJA U POVJESNE DOKUMENTE.
  I OVAJ ISTUP ,OVOM KOLUMNOM JE ZAVARAVNJE JAVNOSTI ,JER IM DAJETE NETOČNE INFORMACIJE ,A VI STE NOMINALNO POVIJESNIČAR. APSURD!!!!!!
  A ŠTA SE DESILO ,POSLIJE PADA VUKOVARA SA JUGOSLAVENSKOM VOJSKOM STACIONIRANOM PO VELIKIM GRADOVIMA HRVATSKE??
  I JEDNA I DRUGA VOJSKA ,ONA JUGOSLAVENSKA I TUĐMANOVA FALANGA ODLAZE U BOSNU , U VEĆ TAMO ZEMLJOPISNO UCRTANE TERITORIJALNE INTERESNE ZONE ,I OBE VOJSKE TREBAJU ZAUZETI OZNAČENA PODRUČJA. KAKO ? SILOM !!! JER SU TA PODRUČJA MIJEŠANA MUSLIMANSKOM NACIJOM. DAKLE ,POSLIJE VUKOVARA DVIJE VOJSKE ČISTE SVOJA PODRUČJA BOSNE I HERCEGOVINE DOGOVORENA IZMEĐU DVA SATRAPA,DVOJICE CERIBAŠA .
  OBE VOJSKE TIJESNO SURAĐUJU U POGLEDU ZAPOSIJEDANJA ZACRTANIH TERITORIJA. INTENZIVNO SE RAZGOVARA NA NAJVIŠIM INSTANCAMA I JOŠ INTENZIVNIJE NA ONIM NIŽIM ,NEPOSREDNO NA RATNIM PODRUČJIMA. TAMO SE DOGOVARA O UJEDNAČAVANJU INTENZITETA OSVAJANJA I TAKTIKE NAPREDOVANJA.
  HRVATSKA STRANA POMAŽE SVOG SRPSKOG SAVEZNIKA GORIVOM A ONA DRUGA STRANA TEŠKIM NAORUŽANJE KOJE SE UKAZALO KAO VELIKI PROBLEM DALJNJEG RATOVANJA.
  U HERCEGOVINI U SJEDIŠTU, VEĆ OFORMLJENE DRŽAVE ,HERCEG BOSNE, INTENZIVNO SE RAZMATRAJU DALJNJI KORACI O ZAVRŠETKU PLANIRANOG OSVAJANJA I UREĐENJA TE KATOLIČKE SATRAPIJE POD GUVERMENTOM HRVATSKE . ZASJEDA SE SVAKOG DANA I KORDINIRA POLITIKA ZAGREBA SA STOŽEROM U HERCEGOVINI. MILAS ,IZASLANIK VRHOVNIKA ,TUĐMANA, IZJAVLJUJE ZA JAVNOST:RIJEŠAVAMO TEKUĆE PROBLEME I STVARAMO VELIKU HRVATSKU DRŽAVU ,ONAKVU KAKVU JE ZAMISLIO KRALJ TOMISLAV. NARAVNO ,MOJA PARAFRAZA ,ALI JE SUŠTINA ISTA.
  U HERCEGOVINI SE ,NA OSVOJENIM PODRUČJIMA PROTJERUJE MUSLIMANSKO STANOVNIŠTVO I FORMIRAJU SE LOGORI PO UZORU NA ONE IZ NDH-AIZJE , ONE LUBURIĆEVE. DAKLE ,POTOMCI KRENUKLI STOPAMA SVOJIH OTACA I DJEDOVA KAO I U HRVATSKOJ ,A KTOLIČKA CRKVA TO POSVEĆUJE,BALAGOSILJA ,NARAVNO ONAKO –STEPINČEVASKI.
  SVE SE OVO DEŠAVA POD OKRILJEM IMPERIJALISTIČKE AMERIKE ,KOJA STALNO RATUJE ,POSLIJE II SVJETSKOG RATA ,ALI JE ONA GLAVNI ORGANIZATOR HLADNOG RTA I PLAN RATA NA BALKANU JE SASTAVNI PROJEKT RUŠENJA KOMUNIZMA U REŽIJI AMERIKE I NJENOG DUHOVNOG I MATERIJALNOG SVEZNIKA VATIKANA. DAKLE ,KOMUNIZAM MORA PASTI I RAT NA BALKANU JE SATAVNI DIO RUŠENJA BERLINSKOG ZIDA I PROGRAMA NACH OSTEN, DO URALA.
  MEĐUTIM ,AMERIKA JE POGRIJEŠILA ,TIČUČI SE MUSLIMANSKE NACIJE U BOSNI KOJU SU TUĐMAN I MILOŠEVIĆ MARGINALIZIRALI , PA SE U BOSNI STVORIO NEPLANIRANI TOK RAZVOJA RUŠENJA KOMUNIZMA I OBJEDINJAVANJA SA OPĆIM EVROPSKIM PLANOM OFENZIVE NA RUSIJU.
  DA SKRATIM . PROFESOR IVO KOMŠIĆ UPOZORAVA AMERIČKU AMBASADU DA SE OVAKAV PLAN PODJELE BOSNE NEĆE ZAVRŠITI NA NAČIN KAKO SU TO PREDVBIJELI TUĐMAN I MILOŠEVIĆ, PA JE CIA INTERVENIRALA I PLAN SE PROMJENIO. MUSLIMANI I HRVATI , DO JUČER U KRVAVOM SUKOBU ,PUNI LOGORI MUSLIMANA,MORAJU SE UJEDINITI I BOSNA SE MORA DRUGAČIJE PODJELITI. AMERIČKI VOJNI STRUČNJACI SADA DIRIGIRAJU NOVI PLAN KOJI JE ZAVRŠIO DEJTONSKIM SPORAZUMOM ,PODJELOM NARODA BOSNE I HERCEGOVINE, NA NEPRIRODAN NAČIN, KAKO SU TO KOLONIJALISTI ČINIL NA PODRUČJU INDIJSKOG POTKONTINENTA I U AFRICI. TAKO JE BIVŠA JUGOSLAVIJA POSTALA KOLONIJANI POSJED AMERIKE I VATIKANA, PODIJELJENIM NARODIMA PO VJERI, NACIJI I TERITORIJU KOJI NIKOME NE ODGOVARA.
  POTVRDA MOJIH NAVODA JE SUĐENJE U HAGU CERIBAŠAMA IZ HERCEGOVINE ,A U HRVTSKOJ SE MORA NASTAVITI SUĐENJE IZ HAGA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code