NOVI SINGL I SPOT JOSIPA JOOPA

NOVI SINGL I SPOT JOSIPA JOOPA

5. travnja, 2017.

 

 

S prvim danima proljeća, izuzetan glazbenik koji je publiku zaveo megahitovima  “Samo je Sava znala da si prava” i “Ko sad ljubi oči te” pripremio je novo glazbeno iznenađenje.

Nazire li se već sada još jedan hit i nasljednica spomenutih uspješnica znat ćemo uskoro, ali ono što je sigurno, nova skladba zove se “Za koga si još tako lijepa“.

Povodom izlaska nove pjesme Josip nam je otkrio kako je pjesma nastala po njegovom osobnom guštu. “Za novi singl malo sam promijenio žanr, upustivši se u žešći zvuk. Uvijek pokušavam pružiti najbolje, a nadam se kako će publika to i ovoga puta prepoznati te biti zadovoljna. Pjesmu prati i video spot sniman u Zagrebu i Samoboru, u kojem glumi splitska manekenka Marina Baković, a za koji je zaslužan Dario Godič.”

Za novu pjesmu “Za koga si još tako lijepa“, potpisuje Bojan Stanimirović. A za aražman i produkcija bio je zadužen Branimir Mihaljević.

Kako zvuči Josip Joop u novoj pjesmi uvjerite se sami i pogledajte video spot “Za koga si još tako lijepahttps://youtu.be/44he9ES5BNM T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code