NAJAVLJEN I DRUGI KONCERT HALIDA BEŠLIĆA U LISINSKOM

NAJAVLJEN I DRUGI KONCERT HALIDA BEŠLIĆA U LISINSKOM

10. rujna, 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
U ponedjeljak, 14. rujna 2015. godine u 13 sati u predvorju Velike dvorane povodom koncerata Halida Bešlića u Lisinskom najvljena je konferencija za novinare.
Zbog velikog interesa publike i rasprodanog prvog koncerta, održat će se i drugi koncert Halida Bešlića.
Nakon što je četiri puta napunio Arenu Zagreb, Halid Bešlić se ponovno vraća vjernoj zagrebačkoj publici po prvi put samostalnim koncertima u Lisinskom, 2. i 4. listopada 2015. godine.
U svojih gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid je objavio preko 20 albuma a njegove bezvremenske hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je malo dana, Miljacke itd. pjevaju u glas sve generacije publike.
Svojim koncertima u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Halid će se zagrebačkoj publici predstaviti u nešto intimnijem izdanju s prilagođenim repertoarom i posebnim gostima, te bez sumnje oduševiti vjernu publiku.
Halid Bešlić je do sada održao barem stotinjak koncerata u hrvatskom glavnom gradu i okolici. Nastupao je u Domu sportova, Ciboni, Bestu, na Trgu Bana Jelačića, Planetu, Tvornici, Rujanfestu, Kurilovcu, u Dugom Selu, na Jarunu, na krovu trgovačkog centra Garden Malla u Dubravi…T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code