DJ CHUCKIE UMJESTO DJ MARTINA SOLVIEGA

DJ CHUCKIE UMJESTO DJ MARTINA SOLVIEGA

14. svibnja, 2012.

DJ-Chuckie11

Francuski DJ Martin Solveig otkazao je nastup na ovogodišnjem Umaginationu uz veliko žaljenje. Naime, Solveig je domaćin i službeni DJ prestižne dodjele nagrada MTV MOVIE AWARD, koje su u isto vrijeme održava u Los Angelesu. Tim Umaginationa mu iskreno čestita na osvojenom priznanju.

Organizatori su u kratkom vremenu uspjeli organizirati dolazak još jedne velike zvijezde – DJ Chuckiea. On će se tako na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. na ATP Dance Areni pridružiti Axwellu, Deniz Koyu, te Marko Sonke i Sven Kirchoff ENVY MY MUSIC.9

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako I član njegove obitelji Subliminal. Njegovi su hitovi poput Aftershock I Let’s The Bass Kick obilježili posljednja ljeta. U Hrvatsku dolazi po prvi puta.

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code