NAJNOVIJE NA PORTALU

NEDJELJOM NOĆU BESPLATAN POVRATAK SA SAMOBORSKOG FAŠNIKA

NEDJELJOM NOĆU BESPLATAN POVRATAK SA SAMOBORSKOG FAŠNIKA

4. veljače, 2015.

y258821645266396
Par dobrih vijesti za sve posjetitelje 189. Samoborskog fašnika koji se misle maksimalno razveseliti od 6. do 17. veljače. Za one koji su odlučili nakon programa na središnjoj pozornici obići i naše fašničke ugostitelje pa će im trebati siguran prijevoz, dogovorena je besplatna autobusna linija Samoborčeka i Autoturista u noći s fašničkih subota na nedjelje s polaskom u 2:30 i u 4:00 (nedjelja, 8. veljače i 15. veljače) s Autobusnog kolodvora u Samoboru, a odredištem na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Onima koji dolaze svojim vozilima osigurana su pak besplatna parkirališta na sljedećim lokacijama: parking OŠ Samobor na Stražniku, parking kod bivših ZET-ovih garaža, kod Sportske dvorane Samobor, na novom Autobusnom kolodvoru, u bivšoj vojarni Taborec, kod Sajmišta te parkirališta trgovačkih centara.

Što se tiče ostalih gradskih parkirališta, kao i prošle godine, naplate također neće biti u vrijeme fašničkih vikenda (subote i nedjelje) tijekom održavanja programa, dok će u petak 6. i 13. veljače te završnog dana Fašnika u utorak 17. veljače naplata trajati samo do 15 sati. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code