NOVI SINGL I SPOT GRUPE “BOA”

NOVI SINGL I SPOT GRUPE “BOA”

20. listopada, 2015.

unnamed

Dobro poznat i prepoznatljiv zvuk, grupa Boa donosi u novom singlu kojim najavljuju i skorašnji izlazak albuma. Pjesma koju danas predstavljaju zove se „Svemirski prijatelji“, a za istu je snimljen i video spot.
Redateljica spota je kao i za prethodni video „Dok glazba traje“, Petra Oreč.
Video možete pogledati na sljedećem linku

Autori glazbe su Zvonimir Bučević i Mladen Puljiz, za stihove je zaslužan Mladen Puljiz, a aranžman je djelo producenta novog projekta BOE Saše Miočića.
Pjesma je nastala kao posveta umjetničkoj suradnji između Slavka, Buca i Mladena Puljiza koja traje već desetljećima. Ona govori o tome da unatoč svim mogućim vrstama problema koji trenutno pogađaju band koji se bavi kvalitetnom glazbom oni i dalje guraju naprijed.
„Posebno bih se htio zahvaliti našim dobrim vilama Zoranu Pezi i Radovanu Becku na prijateljskoj pomoći bez koje ovog videa ne bi bilo. Kod ovog singla je svakako zanimljiv i značajan Sašin doprinos koji je BOU svojim aranžmanom i produkcijom obukao u novo, svježe i nadasve moderno zvučno ruho. Stihove sam posvetio prijateljstvu i suradnji sa Slavkom i Bučem koja eto već traje desetljećima i unatoč svim razno raznim problemima opstaje plodonosna i dalje.“ – rekao je Mladen Puljiz
Grupu Boa pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code