KLUB OPERA U “WORLD’S FINEST CLUBS”

KLUB OPERA U “WORLD’S FINEST CLUBS”

24. ožujka, 2017.

 

 

Hrvatska posljednjih godina sve više postaje top destinacija kad je zabava u pitanju. Veliko priznanje na posebnom partiju ove subote, 25. ožujka od 23 sata primit će zagrebački klub Opera. World’s Finest Clubs okuplja najprestižnije klubove, restorane i hotele diljem svijeta, a upravo je klub Opera zadovoljio kriterije i postao prvi zagrebački klub u ovom elitnom društvu. Posebno za tu priliku u klubu će nastupiti DJ Cruz, čiji nastupi oduševljavaju diljem svijeta. Brojne svjetske zvijezde zabavljaju se uz njega u klubovima kao što su Armani Prive u Milanu, L’arc u Parizu ili pak čuveni 10AK.

Priznanje Operi uručit će jedan od svjetskih kraljeva zabave, Sarajlija Sasha Dević. Ovaj bivši košarkaš posljednjih godina organizator je i promotor najboljih svjetskih klubova, a na njegovim su partijima u Londonu, Los Angelesu i Miamiu redovni gosti Rihanna, reper Drake, brojni NBA igrači kao i zvijezde iz svijeta mode.

Klub Opera jedan je od rijetkih zagrebačkih urbanih klubova. DJ-i kao što su Erick Morillo, NERVO, Bingo players, Mark Night, Sunnery James & Ryan Marciano samo su neki od svjetskih zvijezda koje su oduševile svojim nastupima u Operi.

Zvjezdani World’s Finest Clubs party održava se ove subote, 25. ožujka od 23 sata u Operi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code