NOVI COWORKING PROSTOR U ILICI

NOVI COWORKING PROSTOR U ILICI

28. rujna, 2015.

prostor_sobasastanak

Početkom rujna u Zagrebu na Britanskom trgu otvoren je novi coworking prostor, BIZkoshnica Coworking, na adresi Ilica 71 platforma je za razvoj poslovnih pothvata i projekata, mjesto susreta s klijentima i korisnicima te stvaranja uspješnih partnerstva.

Coworking je vrsta suvremenog rada pri kojem različiti nezavisni sudionici dijele zajednički radni prostor. Najčešće su to nezavisni profesionalci (freelanceri), samostalni umjetnici, mali poduzetnici ili startupi. Coworking stavlja naglasak na izgradnju zajednice putem održavanja događanja, mikro-umrežavanja te udruživanja društvenih, profesionalnih i materijalnih resursa, koji se sinergijski vraćaju svim članovima zajednice.

Raditi kod kuće svojedobno bio hit kojem su se prilagođavali i bogatiji i siromašniji poduzetnici, ali taj trend očito nije ‘legao’ svima – što zbog nemogućnosti koncentracije, što zbog nestimulativnog radnog okruženja, što zbog osjećaja izoliranosti od društvene zajednice. U posljednjih deset godina u svijetu, a posljednje tri godine i u Hrvatskoj, počeo se razvijati novi radni koncept – coworking, koji se pretvorio u svojevrsni pokret.

Coworking je suvremeni način rada koji uključuje umrežavanje i obavljanje različitih djelatnosti u zajedničkom prostoru. Coworking prostor koncipiran je u obliku open spacea i razlikuje se od uobičajene uredske okoline. U principu ovakav način prostora namijenjen je radu samostalnih profesionalaca i kreativaca koji nisu stacionirani samo na jednom mjestu. Ovakvo mjesto predstavlja sinergiju različitih djelatnosti koje dijele slične ili iste vrijednosti. Upravo je s tim ciljem kreirana i BIZkoshnica Coworking.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code