NOVA KOLUMNA ŠEFIKA ORLIĆA: USOLJENO USTAŠKO SRCE NA VRHU BAJUNETA

NOVA KOLUMNA ŠEFIKA ORLIĆA: USOLJENO USTAŠKO SRCE NA VRHU BAJUNETA

5. siječnja, 2019.

 

Piše: Šefik Orlić

Ove godine otvoreno se spominje “klanje Srba” u što sada uvlače i sada već legendarne hrvatske nogometaše, osobito najboljeg na svijetu, Luku Modrića.

Mogli bismo na to bljezgarenje jednostavno odmahnuti rukom i reći: pustite pse neka laju. Međutim, koliko god svi normalni ljudi znaju da su te izmišljotine toliko tanke da po malo postaju smiješne, one nisu ni malo bezopasne. One naime vrlo efikasno služe kao već nekoliko puta provjerena metoda proizvodnje mržnje. Svaki put kada se proizvede dovoljno mržnje, taj proces završava u krvi nedužnih, naravno Hrvata, jer jedino oni doista smetaju. Da nema Hrvata lako bi se stvorila “velika Srbija”.

Rezanje vrata nožem

Najjasniji, ali i najtragičniji primjer proizvodnje mržnje i njegovih posljedica dogodio se je u Drugom svjetskom ratu. Četnici koji su kasnije promijenili kapu i kokardu zamijenili sotonskim masonskim simbolom – pentagramom odnosno crvenom zvijezdom, od prvog su dana “čistili” sve što nije bilo srpsko ubijajući Hrvate ritualnim načinom – rezanjem vrata nožem.

Kada su Hrvati krenuli u osvetničke akcije u kojima su opet stradali nedužni jer ubojice odmah bježe daleko, bila je to voda na Titov mlin. Pokrenuta je bučna i jeziva kampanja proizvodnje mržnje pomoću “umjetničkih djela”, osobito poezije. Još dugo nakon rata mi poslijeratna djeca morali smo učiti tvorevine kao  “Stojanka majka Knešpoljka”, “Na Petrovačkoj cesti”, “Na Kordunu grob do groba” i sl.

Točku na “i” u toj proizvodnji mržnje dodao je priglupi hrvatske pjesnik Ivan Kovačić zvan “Goran” koji je po Titovom nalogu napisao poemu nazvanu “Jama”. U toj poemi ustaše vežu ljude žicom, nožem im vade oči, režu im vratove nožem, bacaju u jamu i onda na njih bacaju vapno. Na tu poemu Kovačić je onda dodao i ljudoždersku pjesmu “Mrzimo vas” (naravno Hrvate što se podrazumijeva) u kojoj kaže da bi oni (partizani) “srcem jeli pogano (hrvatsko) meso”.

Zašto baš “Jama” i zašto baš ljudožderstvo? Zato jer je Tito kao hladnokrvni psihopat već u prvoj godini rata isplanirao istrebljenje Hrvata. Ali kako normalne ljude natjerati da učine takvo što? Jedino tako da ih učiniš nenormalnima, a to se može samo divljom i neobuzdanom mržnjom.

“Proizvodnja” je donijela vrhunski rezultat – između 500.000 i 1.000.000 ubijenih Hrvata (točnu brojku nikada nitko ne će moći utvrditi). Njegovi mrzitelji radili su točno po Kovačićevom “receptu” – vezali ljude žicom, vadili oči noževima ili specijalno nabrušenim žlicama, klali i na nevjerojatno “maštovite” načine sakatili ljude, živim ljudima derali kožu, lizali ljudsku krv s noževa, kušali

“usoljeno ustaško srce” s vrha bajuneta, nabijali dojenčad na bajunet i još mnogo sličnih strahota. Sve to ukazuje na to da im se je od mržnje pomračio um, a to je bila posljedica upravo bezobzirne kampanje laži kakvima smo i danas izloženi.

U vrijeme velikosrpske agresije iz 90-tih godina prošlog stoljeća nisu uspjeli pobijediti, pa tako masovnog ubijanja Hrvata nije bilo. “Čistili” su masovno samo na područjima koja su uspjeli vojno zauzeti i odvojiti ih od hrvatske vlasti.

Ciljane informacije

Ipak, sporadično su se ipak pokazali bolesni rezultati najogavnijih laži kojima Srbi na žalost uvijek masovno vjeruju. Najjasniji primjer kakve su posljedice “proizvodnje mržnje” je sudbina hrvatskog policajca i branitelja Davora Markobašića. Davor je bio prvi hrvatski policajac koji je na Badnjak 1990. godine u Vukovaru na misi polnoćki nosio hrvatsku policijsku odoru s oznakama Republike Hrvatske.

Taj čin bio je za srbijanske propagandiste dovoljan razlog za poduzimanje urnebesne kampanje “proizvodnje mržnje”. U toj kampanji skromni hrvatski policajac postao je “zvijer koja srpskoj nejači reže prstiće i od njih pravi đerdane”. Svi srpski vojnici uključeni u napad na Vukovar ciljano su dobili takve “informacije”.

Davor je u Vukovaru bio ranjen i evakuiran zbog čega je preživio, ali strava mržnje obrušila se je na njegovu obitelj.

Ubojica naravno nije kažnjen

ISTINA&DOMOVINA T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Adrijan
    #1 Adrijan 5 siječnja, 2019, 17:56

    Bravo, Šefiče! Sad još samo ujedini hrvatske domoljube i rastjerajmo i zadnju svetosavsku, mrziteljsku ličinku, jer lažno tvrde da su na hrvatsko tlo stigli prije Hrvata.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code