SEVERINA I MILAN OSTAVILI 100 000 EURA

SEVERINA I MILAN OSTAVILI 100 000 EURA

9. rujna, 2012.

 

SevekucaNišta od najavljene kupovine kuće na Horvatovcu

Piše: Dražen Stjepandić

Za tu parcelu kažu da je najljepša u jednom od najljepših dijelova Zagreba. Zajedno s kućom koju treba preurediti nalazi se u sjevernom dijelu grada, iznad Voćarske ulice, pet minuta hodom od Kvaternikova trga. Omeđuju je čak tri ulice: Horvatovac, Čačkovićeva i Wikerhauzova. Iznad parcele, veće od tisući kvadrata, pruža se zeleni pojas.

OSTAVILI KAPARU I OTIŠLI

Početkom godine više medija, među kojima i portal Tjedno, objavili su je tu nekretninu Severini kupio njen Milan. Ta kuća s okučnicom spominje se i u tekstovima koji nabrajaju što je sve Milan u zadnje vrijeme od nekretnina kupio Severini. Istina je, za tu kuću data je kapara od 100 tisuća eura i na tome se sve završilo. Naposljetku od kupovine nije bilo ništa, a unaprijeg dati polog od 100 tisuća  eura ili više od 700 tisuća kuna  Severina i Milan su ostavili vlasniku nekretnine kao što je to uobičaeno, ako na kraju ne dođe do obećane kupnje. Po tom pitanju Milan je bio vrlo galantan i nije pravio probleme oko tog  novca kao što to također zna biti običaj.     

U tom dijelu Zagreba gdje se kvadratni metar zemljišta kreće oko 300 eura, u susjedstvu su mnoga poznata imena: Gordan  Jandroković. Luka Bebić, Dušan Viro, Anica i Robert Kovač… Nešto dalje na Laščinskoj i Dobrom Dolu su: Andrija Vrdoljak, Zlatko Kranjčar…Među tim mnogim poznatim imenima neće biti Severina i njen zaručnik Milan Popović.

I to je konačna istina u priči što se protezala po medijma. Ne znamo kakava je situacija s ostalim nekretninama. Prema pisanju srpskog portala Pulsonline, Milan je svojoj dragoj poklonio penthouse i kafić u Beogradu, salaš u Čeneju, hotel iglazbeni  studio u Vršcu. Tu vijest portal Tjedno je prenio s on line izdanja Blica i uvrstili smo u našu rubriku Balkanalije.

FENG SHUIJU PENTHOUSE

Navodno darovani  penthouse nalazi se u Njegoševoj ulici u Beogradu, a za uređenje se sama pobrinula te ga je uredila prema feng shuiju. Ubrzo nakon toga, prema pisanju PulsOnlinea, Milan je Severini ispunio želju te nedaleko od stana za milion eura kupio kafić Moda u kojem su često pili kafu.

Poklonio je navodno Milan Severini i glazbeni  studio u Vršcu, a pokraj studija dobila je i hotel Vila breg, u čije je renoviranje uloženo oko tri miliona eura.

Kako bi im boravak u Srbiji bio što ugodniji, Milan je izgradio i mali raj na salašu u Čeneju kraj Novoga Sada. Salaš je navodno uređen poput najluksuznije vile, krasi ga ogromno dvorište, sportski tereni te bazen. Namještaj, točnije limitirane kolekcije poznatih brendova, navodno je kupljen u Italiji. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. boss
  #1 boss 11 rujna, 2012, 08:33

  Tako je, ima mnogo ljepših kvartova

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bojana
  #2 Bojana 10 rujna, 2012, 15:46

  Ulica se zove Wickerhauserova po osnivacu Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Kad vec pisete, budite malo precizniji. A ima puno ljepsih kvartova u Zagrebu od tog pa ne pretjerujte.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code