BUDUĆA TODORIĆEVA SNAHA U CRVENOJ ČIPKI PARADIRALA MIAMIJEM

BUDUĆA TODORIĆEVA SNAHA U CRVENOJ ČIPKI PARADIRALA MIAMIJEM

28. svibnja, 2011.

{youtube}s76JX1QMWRY{/youtube}

Piše:Irena Divković Milanović iz knjige “Kondo Kondo”

Ja bogatun, a ti komad”, duhovito je jedan medij okarakterizirao vezu atraktivne srpske manekenke Milice Mihajlović i Ivana Todorića, sina najvećega hrvatskog tajkuna. Bila ta tvrdnja istinita ili ne, srpsko-hrvatska ljubavna veza preživjela je ljubav na daljinu i to već treću godinu. Isprva je, ali ne zadugo, nasljednik tatinog carstva Agrokor skrivao svoju dragu od novinara. Već nekoliko mjeseci nakon upoznavanja poveo ju je u obilazak tatinih dućana. Par se inače, prema predaji, upoznao u New Yorku, družio u Miamiju, a početkom travnja 2011. godine uslikan je i u kafiću na Stradunu. Poznato je da Milica, osim u Srbiji, radi kao model u Americi. Kad se slikala u lascivnijem izdanju za srpsko izdanje Maxima, fotke su odmah kolekcionirali internetski i drugi voajeri diljem svijeta. Premda više nikoga ne iznenađuju obnažene ili potpuno gole slike poznatih manekenki, Milicu javnost u medijima uglavnom viđa odjevenu u šetnji modnim pistama.

Inače, kako vrijeme odmiče, i najvećim skepticima s obje strane Drine postaje jasno da je ambiciozna Beograđanka sve bliže tome da postane i zagrebačkom snahom. Budući tata Todorić ima veliki biznis i u Srbiji, a gledano iz tog kuta, Miličino porijeklo samo je prednost za hrvatsku tajkunsku obitelj sa širim regionalnim apetitima.

Istražujući građu za knjigu “Kondo, kondo” tragala sam i za podacima iz američkog života i karijere Milice Mihajlović. Tako sam otkrila da je ona 2008. godine, neposredno prije, fatalnog ljubavnog susreta s Ivanom, imala napornu karijeru modela u Miamiju. Inače, taj je floridski grad poroka idealna destinacija za Miličin tip modela budući su tamo na cijeni više latinoamerički tipovi ljepotica. Naime, anoreksični modeli kakvi šeću europskim pistama nemaju što tražiti u Miamiju budući se na tamošnjem Fashion Weeku, ali i na brojnim pješčanim plažama, traže atraktivne manekenke zamamnih oblina, jer takve najbolje nose seksi rublje i oskudne kupaće kostime. Uz rasne manekenke, u Miamiju su na cijeni i izbildana ženska tijela sa silikonski dorađenim poprsjem. Ukratko, tamošnje modne cure na pistama više nalikuju prvoj ligi karnevalskih ljepotica iz Rija nego pariškim i inim top modelima. “Više je manje”, vrijedi u Miamiju, stoga je Miličina figura kao istesana za tamošnje kreatore.

 IMA STILA

 Zahvaljujući oblinama, Milica se naradila u jesen 2008. godine kad je ne samo nosila reviju za revijom za vrijeme tjedna mode, nego i pozirala u kupaćim kostima poznate brazilske kreatorice Surye Oliveire koja posluje pod imenom Sofi. Doduše, u Sofi bikiniju i na vrućem floridskom pijesku Milica izgleda kao da joj je netko skratio grudi za jedan broj, ali to je vjerojatno ili optička varka ili čak možda “photo shop”. Naime, na defileu za poznatoga kanadskog proizvođača seksi rublja Ariannea na tjednu mode u Miamiju 2008. godine Milica je ponosno koračala pistom, oskudno odjevena u čipkasti crveni korzet. Poput svih drugih manekenki, tanga kroj gaćica otkrivao je impresivnu stražnjicu u stilu Videa s manekenkama u oskudnom i prozirnom rublju, što je hit na internetu, koji je pregledalo već na desetine tisuća voajera i kolekcionara diljem svijeta. Miličina modna Miami parada u crvenoj čipki i mačji hod osvojili su tisuće internetskih poklonika.

Seksi modni video sve izglednije hrvatske snahe Milice može se u kvalitetnijoj rezoluciji pogledati i preko portala specijaliziranog za video materijale manekenki u donjem rublju.

Inače, te godine Milica nije samo paradirala u čipkastom korzetu. Nosila je odjeću i badiće raznih američkih i inozemnih kreatora. Sve manekenke, pa tako i ona, imale su za DavisEyes Collection specijalno ukrašene oči, posebno trepavice. Tako je Todorićeva izbaranica imala pozlaćene trepavice i očne kapke. Nosila je i reviju kupaćih kostima Wabi, a za tu su joj prigodu stavili periku crvene boje. Kao i sve druge manekenke, morala se šašavo ponašati na pisti. Milica je tada pokazala i veliki dar za glumu. “Rođena glumica”, rekao bi sigurno čak i Todorić junior da je svoju ljubljenu vidio u takvom izdanju.

Od trenutka kad je upoznala Ivana, Milica nije imala tako napornu sezonu. Ako par završi u bračnoj luci, bit će to vjerojatni oproštaj od modne piste. Zasigurno Milicu nećemo viđati u tako sočnom izdanju kao 2008. godine, nego u čednim večernjim haljinama.Tko zna, možda kod njezina budućeg muža (Ivana?) prevladaju posesivnost i ljubomora, pa video poput ovog s Miami defilea čak i iščezne s interneta. U tom će slučaju svojim unucima moći pričati: “Bila jednom jedna Milica koja je upoznala kraljevića Ivana. Odveo ju je u svoje carstvo, u tatin dvorac Kulmer podno Sljemena, sagrađen Hypo kreditom teškim 30 milijuna eura… U tom su dvorcu Milica i Ivan živjeli sretno sve do kraja života. Recesija i globalna kriza nije ih pogađala, jer je tata Todorić na vrijeme osigurao milijunske dotacije hrvatske države za svoje privatno carstvo.”

 PAMETNA I COOL

 Kao i svaka bajka sa sretnim krajem, i ova ima svoj čipkasti poučak koji će učiteljice pojasniti malim učenicama. “Drage djevojčice, jedite puno salate i brokule, idite u teretanu i vježbajte trbušne i stražnje mišiće. Nemojte se sramiti pokazati svoje ženske atribute, istaknite obline u izazovnom rublju. Nemojte kao vaše mame raditi cijeli dan na Konzumovim (Todorićevim) blagajnama, jer tamo nikada neće upoznati svoga princa. Tamo od propuha i  klimatizacije (da se čokolade ne pokvare) možete dobiti jedino reumu, a to niti jedan kraljević ne voli. Blagajnica može dospjeti do mora, ali teško da može do dvorca. Nove princeze odavna su skinule Pepeljugine opravice i cipelice i znaju da ne postoji čarobni štapić koji bi bundevu pretvorio u kočiju. No zato znaju da odlazak kod dobrog plastičara može donijeti dobru karijeru i mjesto na dvoru, visoko… A odlazak na modnu pistu u Milanu, Miamiju ili Dubaiju garant će dovesti do bogatuna. Za sve ostalo potrebna je Miličina formula uspjeha. Ona glasi: “PAMETNIJA sam, hrabrija, poštenija, bolja sam prijateljica, nisam zavidna, nisam razmažena, imam više stila, nisam dosadna i jako sam cool!” Barem tako javno govori djevojka  najpoželjnijega hrvatskog tajkuna. T

{gallery}naslovne/milica{/gallery}

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code