NJEGOV NEPRIZNATI SIN MOLI MIROSLAVA ILIĆA DA SE UPOZNAJU

NJEGOV NEPRIZNATI SIN MOLI MIROSLAVA ILIĆA DA SE UPOZNAJU

14. siječnja, 2016.

5694f7d6-ae3c-485b-bfee-6c140a0a0a64-miroslavov-sin-718x446(1)

Vanbračni sin Miroslava Ilića, tridesetogodišnji Devin Antonović, krajem nedjelje će iz New Yorka doputovati u Beograd s majkom Mirjanom kako bi pokušao da se upozna sa svojim ocem.
Kako Kurir saznaje, pjevačev sin se veoma potresao zbog smrti djeda Živote Ilića, pa je i želja da mu ode na grob ubrzala njegov dolazak u Srbiju.
– Devin je svjestan kakav stav prema njemu ima Miroslav i da će mu biti teško da se sretne s njim. Ali od toga ne odustaje jer želi da upozna oca, koji ga je vidio posljednji put kad je imao 18 mjeseci. On bi bio najsrećniji kad bi Miroslav pristao na taj susret. Takođe planira i da ode u Mrčajevce kako bi djedi na grobu zapalio svijeću – rekao je izvor ovog lista.
Devin je pokušao da se vidi sa ocem 2008. godine, ali mu to tada nije pošlo za rukom. Miroslav nije htio ni da čuje da se sretne sa sinom, za kojeg tvrdi da nije njegov.
Inače, Mirjana će i ovoga puta iskoristiti boravak u Beogradu kako bi posjetila svoje najbolje prijatelje Lepu Brenu i Bobu Živojinovića, koji su joj već tri decenije velika podrška.
– Mira i Devin će otići kod Živojinovića, koje jedva čekaju da ih vide. Oni su bukvalno kao familija i njihovo prijateljstvo je za cijeli život – završava izvor.
Podsjetimo, Ilićeva nekadašnja ljubavnica je upravo za Kurir dala prvu ispovijest, u kojoj je detaljno opisala svoju vezu sa Slavujem iz Mrčajevaca, pričala o njihovom djetetu, prijetnjama koje je dobijala od pjevačeve supruge Gordane i o još mnogo toga.
– Dijete je raslo, a Miroslav se javljao sve rjeđe i na kraju je prestao da zove. Posljednji put je vidio sina kad je imao 18 mjeseci. Našli smo se u „Intercontinentalu“. Kupio je zlatni lančić s krstićem i stavio ga djetetu oko vrata.  Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom djetetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je „pušten iz zatvora“. Nije više zvao – ispričala je tada Mirjana za Kurir.T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Jusuf
    #1 Jusuf 20 siječnja, 2016, 15:42

    Jebo vas Devin, jebala vas Mirjana i jebo vas Miroslav. Koji se kurac pačate u ciganska posla.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code