CECA. LEPA BRENA I STEVEN SEAGAL ZA NOVU U BEOGRADU

CECA. LEPA BRENA I STEVEN SEAGAL ZA NOVU U BEOGRADU

16. prosinca, 2015.

1270729-486080-stiven-sigal-ff
Beograđane i turiste iz zemlje i inostranstva u novogodišnjoj noći, na bini ispred Doma Narodne skupštine, zabavljaće Lepa Brena, holivudski glumac Stiven Sigal sa svojom bluz grupom (u kojoj peva i svira gitaru) i “Tropiko bend”. Za reprizu najluđe noći u srpskoj prestonici pevaće jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda na ovim prostorima – Svetlana Ceca Ražnatović. Grad Beograd će u okviru dočeka 2016. godine, ove zime, organizovati četiri koncerta – od 29. decembra do 1. januara.
– U utorak, 29. decembra, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu grupa “Miligram” i Blaža i “Kljunovi” – najavio je gradski menadžer i predsednik Odbora za proslavu Nove godine Goran Vesić. – Dan kasnije, na bini u centru srpske prestonice nastupiće grupa “Van Gog”, kao i pevač Željko Joksimović.
Objašnjavajući odluku gradske uprave da novogodišnja zabava traje četiri, a ne dva dana, kao do sada, Vesić je rekao da je proslava za prestonicu investicija, a ne trošak.
– Ove godine smo uspeli da organizujemo spektakularan doček, koji će, sigurni smo, privući više turista nego ranije – naglasio je gradski menadžer. – Lane smo u okviru novogodišnjih i božićnih praznika ugostili oko 60.000 gostiju iz zemlje i inostranstva, a grad je, računajući i privatan sektor, zaradio oko 17 miliona evra. Verujem da ćemo sada nadmašiti te brojke. Želimo da produžimo prosečan boravak posetilaca u glavnom gradu sa sadašnjih dva ili tri, na četiri dana, što će doneti dobrobit kako gradu, tako i hotelijerima i ugostiteljima.
Kako bi Beograd dodatno mapirala na mapi najatraktivnijih evropskih gradova za proslavu novogodišnjih i božićnih praznika, Turistička organizacija Srbije je lansirala video-spot čiji je cilj da pozove goste iz regiona da posete srpsku prestonicu. Spot je snimljen na srpskom i jezicima zemalja u kojima će biti emitovan – na bugarskom, makedonskom, slovenačkom, turskom i ruskom.
IZVOR: www.vesti.rs T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code