NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KNJIGU IZ DOMOVINSKOG RATA

NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KNJIGU IZ DOMOVINSKOG RATA

25. lipnja, 2015.

Dr.-Andrija-Hebrang-primio-priznanje-za-najbolju-knjigu-na-temu-Domovinskoga-rata

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. i Udruga branitelja Domovinskog rata „Zagrebački velesajam“ organiziraju tradicionalni Natječaj za književno – publicističku nagradu „Bili smo prvi kad je trebalo“ za – 2015. godinu. Na natječaj za najbolju knjigu koja govori o stvaranju slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države, odnosno o danima ponosa i slave mogu se natjecati autori koji su od 20. rujna prošle godine do 20. rujna ove godine objavili roman, zbirku pjesama, fotografija, novela, putopisa, crteža, karikatura i drugo.

Sudionici natječaja trebaju poslati tri primjerka knjige do 25. rujna 2015. na adresu: Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91., 48000 Koprivnica, Dr. N. Sertića 15.

Autoru najbolje knjige, po ocijeni prosudbenog suda, pripast će „Zlatna plaketa – Bili smo prvi kad je trebalo“, a nagrada će se dodijeliti tijekom rujna u Zagrebu.

Natječaj se organizira kontinuirano od 2.000. godine radi poticanja stvaralaštva na Domovinski rat, a poglavito se žele privući sami sudionici ratnih i inih događanja da objavljuju svoje knjige i publikacije – da se ne zaboravi.

Lani je ova nagrada uručena dr. Andriji Hebrangu za knjigu „Zločini nad civilima u srpsko-crnogorskoj agresiji na Republiku Hrvatsku“.

Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91.

Željko Baća, predsjednik Udruge branitelja DR „Zagrebački velesajam“ T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code