NATJEČAJ ZA MLADE KNJIŽEVNE KRITIČARE U SARAJEVU

NATJEČAJ ZA MLADE KNJIŽEVNE KRITIČARE U SARAJEVU

4. svibnja, 2021.

 

Izdavačka kuća Buybook će za Šesti internacionalni festival književnosti Bookstan u Sarajevu, koji se ove godine održava u periodu od 7. do 10. srpnja, dodijeliti 20 stipendija za sudjelovanje na radionici književne kritike. Tema ovogodišnje radionice je “Kritika i književni zanat”, a vrijeme održavanja je od 4. do 10. srpnja 2021. godine.

Aplikacije je potrebno poslati na e-mail adresu [email protected] do 22. svibnja 2021. Aplikacija treba sadržavati prijavnicu, biografiju i dva autorska rada iz oblasti književne kritike, esejistike, znanstvene publicistike, a u obzir dolaze i stručni i znanstveni radovi, te književne i/ili novinarske kolumne. Nakon pregledanih aplikacija, ubrzo nakon posljednjeg roka za prijavu, odabrani kandidati mogu biti pozvani na online intervju s koordinatorima radionica nakon kojih će se obaviti finalna selekcija.

Stipendija je namijenjena studentima/cama i književno-umjetničkim kritičarima/kama koji aktivno govore engleski jezik, pišu na bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku te imaju od 21 do 30 godina.

Sudionici koji su sudjelovali na prethodnim radionicama imaju ponovno pravo prijave.

Voditelj ovogodišnje radionice je Nenad Veličković, a odabrani polaznici će pored njega imati priliku slušati i druge predavače i goste festivala. Stipendija pokriva troškove radionice, smještaja u hostelu, hranu u dogovorenim restoranima te troškove puta.  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Proton Loans
    #1 Proton Loans 7 svibnja, 2021, 07:48

    Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo zajam ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem: E-mail: [email protected] ili Mobile / Whatsapp USA: +1 (204) 410-2623

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code