SPEKTAKL PARNOG VALJKA: Napunili Arenu po treći put!

SPEKTAKL PARNOG VALJKA: Napunili Arenu po treći put!

9. ožujka, 2014.

parni-valjak-1394324499-458361

Ljubav koja traje godinama!
Kultna zagrebačka grupa Parni valjak po treći put je napunila Kombank arenu. Pevač Aki Rahimovski i njegove kolege iz benda pružili su svim damama i njihovim jačim polovinama nezaboravan muzički i emotivni doživljaj za Dan žena. Nastup je kasnio pola sata jer je publika strpljivo čekala u redu da uđe u najveću dvoranu na Balkanu.

Za razliku od prethodna dva spektakla u Areni, koncert nije počeo „Ljubavnom“, već pesmom „Lutka za bal“, na čije prve taktove je publika zaigrala i zapevala uglas.

– Nema prevare dok su pesme ljubavne – poručio je Aki i zatim zapevao „Zagreb ima isti pozivni“. Hitove „Zastave“, „Jesen u meni“ i „Dođi“ publika je otpevala gotovo sama. Dobro raspoloženje održalo se sve do samog kraja koncerta.

U hitovima starim i dve decenije došli su da uživaju mnoge poznate ličnosti. Iako, kaže, ne slavi 8. mart, glumica Sloboda Mićalović provela je Dan žena u zagrljaju svog supruga Vojina Ćetkovića.

– Omiljena nam je „Jesen u meni“ – otkrila je glumica pre ulaska u dvoranu.
Popularni par na nastup je stigao u društvu Nenada Šarca i Nataše Ninković, koja je ispred hale dala novac prosjakinji s detetom.

U prvim redovima primetili smo Mlađana Dinkića, ministara saobraćaja Aleksandra Antića u pratnji bosanskog kolege Damira Hadžića, Vlada Georgieva, Dragana Vujića Vujketa, Slavicu Tripunović Dajanu… 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code