NAJNOVIJE NA PORTALU

Nas dvoje smo najbolji spoj!

Nas dvoje smo najbolji spoj!

3. veljače, 2015.

1795805-39

U ležernoj atmosferi i dobrom raspoloženju, Nina Badrić i Željko Vasić promovisali su svoju duetsku pesmu pod nazivom “Lozinka za raj”. Vidno veseli i otvoreni za razgovor, podelili su sa nama impresije o zajedničkoj saradnji, proboju pesme na tržište i albumima koje pripremaju.

Nina Badrić i Željko Vasić | Foto: Miloš Perić

– Do saradnje je došlo na moju inicijativu. Uradio sam pesmu, pozvao Ninu i zamolio je da presluša. Ovakva pesma zahteva veliku emociju, a poznajući Ninin opus i pristup muzici znao sam da je ona jedina koja bi to mogla da iznese na pravi način, tako da je ona bila moj jedini izbor – rekao je Željko i podelio utiske sa snimanja pesme:

– Oduševljen sam time što se Nina, uslovno rečeno, meša u produkcijski posao, jer je to retkost. Pevače studijski deo posla uglavnom ne interesuje. Nažalost, veoma je malo pravih muzičara. Ima puno nekih ljudi koji se bave tim poslom, ali muzika je pre svega umetnost, a većina tretira muziku kao biznis. Pristup je jako važan – istakao je pevač.
U tom kontekstu, Nina je prokomentarisala koleginice koje su u njenoj zemlji popularne i način na koji su one izgradile karijeru:
– One rade svoj posao kao i ja, jer delimo isti muzički hleb, ali radimo na drugačiji način. Meni da se sviđa njihov rad i ja bih tako radila, ali ja sam iz neke druge priče. Sigurna sam da ima puno talenata i žao mi je što scenu držimo Džiboni, Toni, Severina, ja i još nekoliko kolega – rekla je Nina.
Oboje su najavili da spremaju nove albume i da su ozbiljno posvećeni tome, ali i da još uvek ne znaju kada će se albumi naći na tržištu, a u daljem razgovoru Željko se pohvalio da je njegov sin nasledio talenat za muziku od tate.

Nina i  Željko

Nina i Željko | Foto: Miloš Perić

– Andrej ide u muzičku školu, svira gitaru. Nije želeo klavir, jer je on za devojčice, kako Andrej kaže. On je prvi razred muzičke škole, a već svira program za treću godinu i jako je talentovan, tako kaže njegov profesor – rekao je pevač.

Ceca je nedavno prokomentarisala Željkov izgled i rekla kako je on jedan od najlepših muškaraca na estradi, a Željka je taj podatak iznenadio.
– Stvarno? Nisam znao za to, ali bilo bi glupo da kažem da mi ne imponuje. Lepo je kad te neko pohvali u bilo kom smislu. Svaki kompliment prija, posebno kad dolazi od lepih žena.
Veseli i raspoloženi, Nina i Željko su za kraj izjavili da su prezadovoljni saradnjom, te da su sigurni da će pesma postati evergrin.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code