Najbogatiji čovjek na svijetu spava u jeftinom apartmanu u Ohridu

Najbogatiji čovjek na svijetu spava u jeftinom apartmanu u Ohridu

3. travnja, 2012.

najbogatijispava

Najbogatiji čovjek na svijetu, meksički milijarder Carlos Slim, u Ohridu spava u “junior” apartmanu, a kroz Skoplje i Ohrid vozi se zajedno sa ostalim gostima hotela – u kombiju.

Slim, koji je prvi na listi najbogatijih magazina “Forbes”, bio je prinuđen da se smjesti u “junior” apartman ekskluzivnog hotela “Ineks Gorica” u Ohridu – pošto su dva predsjednička apartmana rezervisana za predsjednike Ruande i Svjetske organizacije za informatičko društvo, prenose skopski mediji.

Slim u Ohridu učestvuje na sastanku Komisije za širokopojasni internet i digitalni razvoj, a u hotelu ne žele da otkrivaju previše detalja o slobodnom vremenu učesnika – mada kažu da se “gosti dobro zabavljaju” poslije radnog dana.

Kako navode mediji, Slim je sinoć uživao u koktelu koji je u hotelu priređen u njegovu čast – uz sarmice od vinove loze, pohovani kačkavalj, pastrmku i crveno vino.

Slimovo bogatstvo se procjenjuje na 69 milijardi dolara.

U susretima sa makedonskim vlastima, koji žele da iskoriste njegovo prisustvo za privlačenje novih investicija, Meksikanac je navodno pokazao interes za rudnik željeza Tajmište u okolini Kičeva. T

Izvor:http://www.dnevniavaz.ba

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code