“2CELLOS” RASPRODALI SAVA CENTAR

“2CELLOS” RASPRODALI SAVA CENTAR

23. lipnja, 2015.

11652260_10205531780348629_949660708_n

Gostovanjem u Sava Centru pre više od dve godine, kao i nastupom na prošlogodišnjem Exit festivalu, 2Cellos su stekli ozbiljnu bazu poštovalaca u Srbiji. Ovogodišnji koncert u Beogradu, momci su najavili  konferencijom za novinare, gde su imali i priliku da upoznaju pevača čiji rad jako cene, Šabana Šaulića.

Široj domaćoj publici predstavili su se gostovanjem kod Ivana Ivanovića, u najgledanijem šou na na domaćem medijskom prostoru , „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Na spektakularnom koncertu Robbie Williamsa na Ušću 17.juna, 2Cellos su nastupili kao predgrupa  i čini se da su tada ova dva šarmantna momka dodatno podigla stepen iščekivanja njihovog samostalnog koncerta, što je kulminiralo rasprodatim Sava Centrom 19. juna.

2Cellos su, ne krijući uzbuđenje, konačno dočekali i „face to face, ear to ear“ susret sa fanovima iz Srbije. Od početka vrlo raspoloženi, duhoviti i neposredni brzo su opustili i publiku, sastavljenu boljim delom od pripadnica „nežnijeg pola“, a onda su nas, prvo  romantično i nežno, a potom žestoko i furiozno uveli u svoj magični „Celloverse“ univerzum. Odlazak bez bisa, bio je nezamisliv! Ali glavno je tek usledilo. Nakon koncerta par stotina najvernijih fanova okupilo se ispred koncertne dvorane, nestrpljivo iščekujuči nove idole. Usledilo je strpljivo potpisivanje diskova, ulaznica, majica, pa čak i delova tela! Svaki fan je bio uslišen, makar to značilo i druženje do ponoći, svi su sa osmehom otišli dalje u noć.

Tanja Krsmanović i Ivana Pataković T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code