NAJNOVIJE NA PORTALU

NAPETOSTI OKO IZBORA ZA SVEUČILIŠNI ZBOR FAKULTETA PROMETNIH ZNANOSTI

NAPETOSTI OKO IZBORA ZA SVEUČILIŠNI ZBOR FAKULTETA PROMETNIH ZNANOSTI

25. ožujka, 2015.

prometni_policija6-180908

Poštovani,

Želimo vas upoznati sa situacijom da se izbori za Sveučilišni zbor Fakulteta prometnih znanosti koji se održavaju 25. i 26. ožujka žele namjestiti! Već nekoliko dana na fakultetu se dijele papiri na kojima su imena i prezimena sedamnaest osoba za koje treba glasovati, a to su: Barišić Gabriela, Borić Ivan, Bošnjak Nikol, Čolina Marija, Čupić Mišo, Ćurić Filip, Dokoza Marin, Forenbacher Ivan, Husnjak Siniša, Jozak Matej, Marić Igor, Milat Ivan, Mostrac Katarina, Penava Žarko, Sente Rosana Elizabet, Trojko Filip i Zorić Petra.

Većina ovih studenata su i članovi udruge TRANS, tako da mislimo da oni stoje iza popisa. Dali su se uopće ostali studenti trebali kandidirati i zašto se uopće održavaju izbori za Studentski zbor kada već postoje podobne osobe koje moraju biti u zboru. Što je sa ostalim studentima, jesu li oni manje vrijedni?

Podobni se nikada neće zalagati za druge nego samo za sebe. Ovi izbori su postali čudni već nakon objave neslužbenih kandidatura i kojima su neke kandidature odbijene, a to se nikad nije dogodilo na ovom fakultetu, jer samim ispunjavanjem obrazaca za kandidaturu se vidi na kojoj godini student studira, jer se to po broju indeksa može provjeriti. Pozivamo Rektorat Sveučilišta u Zagrebu da poništi ove izbore i ponovi kandidacijski postupak i pošalje kontrolu da pregleda sve trenutne kandidature. Tražimo sankcije za odgovorne.

 

S poštovanjem,

Nezavisni studenti

Screenshot_3T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code