NAGRADNA IGRA ZG SIREKA

NAGRADNA IGRA ZG SIREKA

27. svibnja, 2015.

620_400_1392893627sir_naslovna

Ljeto se bliži i kreće brojanje kilograma i kalorija, čega se sjetila i ekipa iz Zagrebačkog Sireka, pa je za svoje fanove pripremila novu nagradnu igru.

Poznato je kako Zagrebački sirek zbog svojih nutritivnih svojstava predstavlja idealnu namirnicu za sve one koji se muče s održavanjem idealne tjelesne težine, vrlo je zasitan, a uz to ima iznimno malu kalorijsku vrijednost (pola kilograma ima oko 380 kalorija) i to s beznačajnim udjelom masti. Stoga je riječ o iznimno prilagodljivoj namirnici koja se može koristiti kao izvrsna zamjena za kaloričnije sireve s mnogo masnoća u brojnim receptima i jelima.

Kumice koje vrijedno spravljaju svakodnevno ZG Sirek fanovi su jače, konkretne hrane, ali njihove mušterije se godinama kunu u prednosti jedenja svježeg sira, a mlađe generacije, kćeri koje će jednom naslijediti obiteljska gospodarstva ali i tradiciju spravljanja zagrebačkog friškog kravljeg sira već sada imaju drugačije navike. Osim što uče tradicionalne recepte, uče o nutricionizmu, bave se sportom i žele zadržati vitku liniju.

Kako bi pomogli svima koji uživaju u Zg sireku a pritom paze na svoje zdravlje i kilograme, raspisana je nova nagradna igra. Upravo zato do 31. svibnja 2015. na njihovu službenu facebook stranicu https://www.facebook.com/zgsirek?fref=ts možete zalijepiti fotografiju svog zdravog obroka koji uključuje Zg Sirek. Uključite maštu jer će najbolji od vas biti bogato nagrađen poklon paketom Zagrebačkog Sireka.

Više o dijeti uz ZG Sirek možete pročitati ovdje: https://zagrebackisirek.wordpress.com/2015/01/13/smrsavite-uz-zg-sirek/  T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code