MUZIČARI GUZIČARI POZNATIJI PO STRAŽNJICAMA NEGOLI PO PJESMAMA

MUZIČARI GUZIČARI POZNATIJI PO STRAŽNJICAMA NEGOLI PO PJESMAMA

28. svibnja, 2015.

koncert

Riječka prdigrupa opalila dimom iz svojih guzica po HDZ-u

Napisao: Mladen Pavković

Glazbena skupina Let 3 više je poznata po svojim stražnjicama nego pjesmama. To najvjerojatnije nije uspjelo nikome u svijetu. Sada su ih „gradski oci“ pozvali da zabavljaju mladež u Sisku, 3. lipnja, na Dan Grada. Tome su se oštro protivili članovi HDZ-a, ali i ne samo oni. Naime, prije svega, mladi ovog junačkog Grada žele slušati i gledati istaknute i domoljubne glazbenike, a ne ovu vulgarnu i nemoralnu skupinu, koja ismijava hrvatske branitelje, Crkvu, državne institucije, sve osim antifašista, bivših partizana i Udbaša, čiji su sve to navodno i sinovi (skupljeni z brda-zdola).

Prlja ima gradski stan

Na prvi pogled čini se da je Let3 skupina cirkusanata, koji „ne znaju“ nabrojiti do tri. Ali, ako tko zna unovčiti svoje stražnjice, onda to zna čelnik grupe Zoran Prodanović Prlja, koji je u Rijeci najvjerojatnije i „narodni heroj“, baš kao i oni stvorovi ala – Oliver Frljić ili Rade Šerbedžija, kojima je ovaj grad podario više nego to mogu dobiti bilo gdje u svijetu. Tako među ostalim čitamo da je „slavni“ Prlja, kao zaslužni građanin, od gradonačelnika Vojka Obersnela dobio ni manje ni više nego gradski stan (!) od 82,35 četvornih metara, za što gradu za njegovo korištenje plaća mjesečni najam od 717 kuna. Vjerojatno uz to, za njega i njegove „guzičare“, ide i niz drugih pogodnosti, jer je pjevač Leta 3 Zoran Prodanović Prlja u Rijeci prepoznat i kao „kreativna jezgra“. Po čemu, zašto? Onda su tako stanove mogli dobiti i ostali „homići“ koji se u ovome gradu bave glazbom, a koji možebitno imaju ljepša dupeta od ovih nemoralnih muzičara.

S obzirom da članovi ove riječke „prdi“ grupe znaju i pisati, vrlo su brzo odgovorili onima koji ih za Dan Grada ne žele u Sisku. Poučili su članove HDZ-a da fakat „nije daleko od p…. do guzice“, da je HDZ „stranka osuđena zbog korupcije“, da je „lider HDZ-a prevario hrvatsku državu i prodao najveće hrvatsko poduzeće INU u ruke strancima“, da „HDZ-ov kadar je svojem vođi omogućio naplatu jednog izgrađenog WC-a po cijeni 50 normalnih WC-a“, zatim da je „HDZ-ova predsjednica države izbacila bistu Tita iz predsjedničkih dvora iako je Tito oteo okupatorima pola današnje Hrvatske“, da se „današnji predsjednik stranke ne izjašnjava o tome je li izvor njegovog prezimena turski, „Crni Marko“ ili pak srpski, „K…. Marko“, itd. i tako redom.

Što im odgovoriti na sve to? Možda samo jedno: ako je HDZ-e osuđen zbog korupcije, a nije, onda što je njihov SDP-e, stranka koja je dušom i tijelom nasljednik zločinačkog Saveza komunista, zločinca Josipa Broza i stranka koja je na početku Domovinskoga rata razoružala hrvatske građane i vojnike te otvoreno, javno i glasno stala u obranu srpskog okupatora, optuživši HDZ-e da je „stranka opasnih namjera“, samo za to što je branila i stvarala slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, po kojoj danas, na žalost, svaki prle može je „tuči“ dimom iz svoga dupeta, baš kao i branitelje i stradalnike hrvatskog Domovinskoga rata. Za tu svoju „kreativnu jezgru“ još su i nagrađeni: stanovima, bogatim honorarima, pa možebitno i „ratnim“ odličjima.

Uspomena bijelom dupetu

Stoga, podržavamo sve one koji ne žele „glazbene guzičare“ u Sisku i što su digli svoj glas protiv ovakvih cirkusanata – zaljubljenih samo u sebe. Oni su mladim HDZ-ovcima Siska posvetili i neku glupu pjesmu, a mi ćemo im na to odgovoriti stihovima Marka Brecelja, legende slovenske glazbe. Njegova pjesma nosi naslov „Majmuni“ ili „Uspomena bijelom dupetu“, a ide ovako: …Vaše slavno ime ulazi u/ ukrštene riječi/ Vaše prazne riječi pune/ novinske retke./ Vaše pjesme penju se na tablicama/ i lagano kližu u uši./ Vaša žvakača lica lijepe se po zidovima/ i razvlače po kanalima./ Vaše Borovo guzice valjaju čitavu Yugu./ Vaša vruća seljačka krv/ prosula se u blagajne./ T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 24 siječnja, 2016, 06:11

  Rektalni degeni na partijskom zadatku
  =============================
  ili
  =============================
  Prkna na sluzhbenom putu
  =============================
  Ovima bar ne moram savjetovat
  =============================
  Kupujte vazeljin !!!!!
  =============================
  Njima je to svakodnevna jadikovka

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Gradjanin Cacka
  #2 Gradjanin Cacka 23 siječnja, 2016, 13:42

  Eh, jedino je Let3 znao kako je nama…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. DON
  #3 DON 8 lipnja, 2015, 17:24

  Iako osobno nisam fan opisane riječke grupe autoru članka skrenuo bih pozornost na slijedeće.Drugu je vjerovatno poznat termin WEST tj.Zapad no ne i sve ono što se tamo događa. Na Zapadu zaista svašta ima .Rijeka-FIUME je Zapad od uvijek i zauvijek i to još iz vremena austrougarske kao grad sa autonomijom, posebice za vrijeme Ducea,Benita Mussolinija kada je talijanski AGIP postojeću riječku rafineriju modernizirao u tolikoj mjeri da je bila vodeća u Europi ,čak niti matična Italija nije imala takve rafinerijske kapacitete.Onaj tko iz provincije dođe u zapadnjački grad npr.Rijeku il PROŠVIKA il SE EDUCIRA na toleranciju.Na Zapadu je svašta moguće……posebice to teško pada onome tko je po zanimanju samo hrvat,naravno dok se ne educira il pak PROŠVIKA (čit.prolupa)…..

  Odgovorite na ovaj komentar
  • DON
   DON 8 lipnja, 2015, 17:34

   Pavkoviću…Rijaka-Fiume je multinacionalni grad sa maximalnom tolerancijom.ima dvije pravoslavne Crkve Sv.Nikole i Sv. Đorđa.Muslimani također imaju svoju bogomolju,Baptisti također,Protestanti imaju svoju crkvu u obližnjoj Opatiji izgrađenu i otvorenu za vjernike još u vrijeme Austrougarske…..Pavkoviću i zabadava ti nama dolaziš u Rijeku kako bi nas podučavao u razbijanju ploča sa pismima koja tebi nisu poželjna.Imali smo mi vremena to činiti čak i po prednicima svojim, davno prije nego li si se ti i rodio, no to nikada i niti po kojoj osnovi činili nismo a niti nećemo…HVALA TI NA POZORNOSTI…!

   Odgovorite na ovaj komentar
  • verarha
   verarha 22 lipnja, 2015, 12:23

   da, još su riječki Parafi rekli kakav je to grad :

   RIJEKA

   Živim u Rijeci
   u divnome gradu
   živim u rupi
   najvećoj u Jugi.

   Šminkerica kurvi
   pijanica pedera
   frikova i punkera
   pun je grad.

   Rijeka boluje
   Rijeka je zaražena

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code