MOSTARSKI VELEŽ PRED GAŠENJEM

MOSTARSKI VELEŽ PRED GAŠENJEM

12. veljače, 2016.

b_160209147

Rođeni su trebali odigrati prijateljsku utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice u sklopu Februarskog turnira, ali od toga neće biti ništa.
“Obavještavamo javnost i naše navijače da je zbog katastrofalne situacije u klubu otkazana sutrašnja utakmica protiv Budućnosti iz Podgorice, a koja se trebala igrati u sklopu Februarskog turnira. Nažalost, naši igrači, treneri i zaposleni nisu u stanju više raditi u ovakvim uslovima. Izvinjavamo se našim navijačima, nadamo se da će razumjeti naš postupak”, objavljeno je na Facebook stranici Rođenih.Velež ove sezone ima katastrofalne rezultate te je osvojio samo osam bodova u 18 odigranih kola. Rođeni su, nažalost, sigurni putnici u niži rang natjecanja.
Kako saznajemo od pouzdanog izvora iz mostarskog kluba, gotovo da i nema nade u bolje sutra.
“Igrači nisu dobili plaću sedam mjeseci, a sada neće dobiti ni osmu. Nitko ništa ne govori, hoće li biti novca biti ili ne. Nema apsolutno nikakvih informacija o tome. Novi direktor je tu tek tako, ništa ne može učiniti, niti smije. Igrači koji su došli iz drugih gradova imaju samo jedan obrok dnevno, a pošto ne mogu plaćati kiriju, stanodavci ih namjeravaju izbaciti na ulicu. Ljudi koji su u klubu uopće ne brinu o njemu iz samo njima poznatih razloga. Oni nemaju plan ni za naredni sat, a ne za godinu, dvije. Velež je pred gašenjem”, rekao je naš sagovornik.
Ukoliko se situacija ne popravi, pitanje je hoće li će Velež biti konkurentan i u nižem rangu natjecanja, ako se uopće pronađe rješenje i klub spasi od gašenja.
IZVOR: www.klix.ba T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code