DOKUMENTARAC “POSTATI ZLATAN”

DOKUMENTARAC “POSTATI ZLATAN”

28. svibnja, 2017.

 

Nakon finala Europske lige a ususret finalu Lige prvaka, nogometno ludilo zahvatilo je i Dokukino KIC. Od 2. do 4. lipnja ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu u Preradovićevoj 5 imaju priliku pogledati švedski dokumentarni hit Postati Zlatan. Portret nogometne legende Zlatana Ibrahimovića kroz rijetke arhivske snimke donosi priču o talentiranom mladiću čiju je impresivnu karijeru obilježio izazovan i konfliktan početak u Ajaxu.

Nedavna pobjeda Manchester Uniteda nad Ajaxom i osvajanje Europske lige idealan je uvod u švedski dokumentarac Postati Zlatan kojeg u Dokukinu KIC možete pogledati od 2. do 4. lipnja. Trenutna Manchesterova zvijezda bosansko-hrvatskih korijena Zlatan Ibrahimović slavu je stekao igrajući za najpoznatiji nizozemski klub kada je kao 19-godišnjak kupljen od Malmöa za tada nevjerojatnih 9 milijuna eura. Početak karijere mladom su Šveđaninu obilježili konflikti s igračima protivničkih klubova, publikom, ali i suigračima. U to se vrijeme činilo da iznimno talentiranom i povučenom Zlatanu između lopte i gola stoji njegov drzak karakter i često arogantan stav na terenu.

Od fizičkih napada pred golom, sukoba u svlačionici s Midom te verbalnih prijetnji izvan terena Postati Zlatan redatelja Frederika i Magnusa Gerttena gradi inspirirajući portret legendarnog nogometnog “diva” od njegovih debitantskih nastupa za Malmö, kroz turbulentne, formirajuće godine u Ajaxu do vrhunske karijere u talijanskom Juventusu. Rijetke snimke prvih utakmica i intervjua, kao i priče tadašnjih suigrača, trenera i menadžera donose pronicljiv dokumentarac koji nijedan nogometni fan ne smije propustiti.

Trailer: https://goo.gl/qq0mWm

Datumi: pet 2.6., 21:00; sub 3.6., 19:00; ned 4.6., 19:00

Rezervacije: https://goo.gl/YL4Brm T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code