NAJNOVIJE NA PORTALU

MODELS SHOW U KLUBU GROOVE

MODELS SHOW U KLUBU GROOVE

18. siječnja, 2015.

Petra Frkovic, Ivan Antunovic, Lana Kuduz

Omiljena zagrebačka oaza, klub Groove, predstavio je program Models Show koji je privukao brojne hrvatske manekenke koje su ovog petka plesale uz najnovije svjetske ali i domaće urbane hitove. Lana Kuduz, Petra Frković, Anastazija Đurić i mnoge druge zanimljivim su pokretima okupirale plesni podij, a novi koncept zabave poput najpoznatijih svjetskih središta još jednom je potvrdio status kluba Groove kao najmodernije urbane zagrebačke clubbing destinacije.

Atraktivni Models Show ovog je petka imao i humanitarnu notu. Prihod prikupljen na partiju bit će doniran Pavi Hađiji, mladom Dubrovčaninu koji je na Badnju večer teško stradao u prometnoj nesreći te mu je povrijeđena leđna moždina zbog čega su mu paralizirane obje noge, trup i šake. Tim kluba Groove svojim će prihodom pomoći Pavi u prikupljanju sredstava za potrebnu rehabilitaciju u inozemstvu gdje postoje uređaji za liječenje ovakvih vrsta povreda. Humanitarnom provodu odazvali su se i rukometaši Leon Šušnja, Lovro Šprem, Ivan Antunović i Domagoj Pavlović, modni dizajner Boris Banović, PR stručnjaci Mate Rončević I Ranko Vučinić te mnogi drugi.

Nezaboravan provod u klubu Groove nastavlja se večeras kada nas očekuje vrhunski ABSOLUT party, a ljubitelje House i EDM glazbe zabavljat će dobro poznati rezident kluba Groove i jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Viktor Superfine. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code