LEKIN SAVJETNIK VLATKO MENIKS OPTUŽEN ZA PRONEVJERU

LEKIN SAVJETNIK VLATKO MENIKS OPTUŽEN ZA PRONEVJERU

9. rujna, 2013.

kz---prijava010001

Izvješćujemo sve medije i javnost kako je protiv predsjednika Kluba hrvatskih povratnika Vlatka Meniksa podnesena kaznena prijava Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije zbog više djela i pronevjere novca s računa udruženja.
U cilju želje i volje za povratkom iseljeništva u BiH, prijavljeni Meniks je iznevjerio povjerenje članova i jednostavno otišao na novu dužnost savjetnika Hrvatskog sabora Josipa Leke, zaboravljajući povratnike iz iseljeništva i odbijajući da preda dužnost te vrati pečat udruge.
Šaljemo Vam presliku kaznene prijave protiv Vlatka Meniksa koju su podnijeli članovi Kluba hrvatskih povratnika iz iseljeništva u Mostaru. Protiv Meniksa osim ove prijave (U tužiteljjstvu HNŽ-a, Mostar, provjerili smo ima i još jedna prijava članova Sindikata HRTV-a Mostar zbog zloporaba dok je bio ravnatelj te posljednje hrvatske televizije. Znači nakon što je upropastio sve hrvatske medije u BiH i povjerenje iseljene Hrvatske, nagrađen je mjestom savjetnika što osuđujemo i tražimo da se javi Tužiteljstvu HNŽ-a radi predaje dužnosti i službenog pečata.
Ovo priopćenje stiglo nam je od Klub hrvatskih povratnika iz Mostara.T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code