MMA BORCI I KICKBOKSAČI U HUMANITARNOJ AKCIJI U ZAGREBU

MMA BORCI I KICKBOKSAČI U HUMANITARNOJ AKCIJI U ZAGREBU

8. listopada, 2016.

 

Hrvatski i regionalni MMA borci i kickboksači u subotu, 8. listopada pokazat će svoje sportske vještine u zanimljivim borbama. Osmo izdanje Bilić-Erić Security Fight Night počinje u 20 sati u Športskoj dvorani Dubrava. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će izravno moći donirati sredstva za teško oboljelu Lorenu Akrap.

Malena Lorena već se mjesecima bori s opasnom bolesti, a zbog teške financijske situacije njezina obitelj ne može joj priuštiti adekvatno liječenje. Zato se tvrtka Bilić-Erić odlučila uključiti te posvetiti svoj tradicionalni Fight Night hrabroj Loreni. Posjetitelji će uživati u devet borbi, a atraktivna imena domaće i regionalne borilačke scene predvodi hrvatski borac s dublinskom adresom – Luka Jelčić. Luka je prvak Total Extreme Fighting promocije u lakoj kategoriji, a član je SBG-a, slavnog irskog kluba u kojem trenira s trenutno najpoznatijim svjetskim MMA borcem, Conorom McGregorom. Poseban naboj u dvorani izazvat će dvoboj između domaćeg borca Josipa Perice i iskusnog Zorana Majkića, ujedno i glavna borba večeri. Svi borci uključili su se u spektakl kako bi vrhunskom predstavom pokazali hrabro srce za Lorenu i pokazali joj da u svojoj borbi nije sama.

Bilić-Erić Security Fight Night godinama je nezaobilazan događaj za zagrebačke ljubitelje borilačkih sportova. Upravo su se na prethodnim priredbama etablirali neki od najpoznatijih domaćih i regionalnih boraca. Humanitarni karakter ovogodišnjeg izdanja ovom sportskom događaju daje jedinstvenu dimenziju.

Pridružite se ovom humanitarno-borilačkom spektaklu i zajedno pokažimo veliko srce. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code