HRVATSKA-TURSKA NA BAZENU MLADOSTI NA SAVI

HRVATSKA-TURSKA NA BAZENU MLADOSTI NA SAVI

16. studenoga, 2014.

Ljetni vaterpolisti 1

Atraktivni vaterpolisti, igrači najtrofejnije hrvatske reprezentacije, pozivaju na prvu utakmicu sezone koju poklanjaju svim Zagrepčanima i njihovim gostima. Utakmica Svjetske lige, prva ovosezonska, igra se u utorak, 18. studenog 2014. u 20.30 sati, a zgodni vaterpolisti posebno se vesele podršci s tribina.

«Nakon kraće pauze ovo nam je prvo okupljanje i svi jedva čekamo početak utakmice. Igrati za Hrvatsku posebna je čast i zadovoljstvo. Svi smo složni kao braća, a posebno nas veseli susret s našim navijačicama i navijačima!» – izjavio je reprezentativac Luka Bukić.

Zgodni su vaterpolisti mamac i za brojne obožavateljice, a upravo ovu utakmicu Hrvatski vaterpolski savez i reprezentativci poklanjaju svim ljubiteljima sporta. Ulaz na bazen Mladosti na Savi bit će besplatan za sve posjetitelje.

«Sezona koja počinje u Zagrebu iznimno nam je bitna. Već u njoj možemo osigurati nastup na Olimpijskim igrama na kojima ćemo braniti zlatnu medalju. Ulaz je besplatan, pozivamo sve da dođu, da nas podrže u novim sportskim borbama. Kao i uvijek, nećemo vas razočarati. Najavljujemo paklenu atmosferu u Zagrebu, a nakon utakmice druženje!» – poziva navijače jedan od najboljih vaterpolista svijeta Sandro Sukno.

Hrvatska u novoj sezoni FINA Svjetske lige, u grupi C, uz Tursku očekuje i Crnu Goru, Francusku te Italiju. Uz brojna sportska uzbuđenja vaterpoliste očekuju i brojne akcije izvan bazena. Uz sljedeću utakmicu, koja se igra u Rijeci 29. prosinca protiv Crne Gore, vaterpolisti će razveseliti riječke mališane te im uljepšati zimske praznike.

Za utakmicu protiv Turske u Zagrebu pozvani su: golmani Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Damir Burić, Andro Bušlje i Marko Macan te vanjski igrači: Maro Joković, Miho Bošković, Anđelo Šetka, Ante Vukičević, Ivan Domagoj Zović, Sandro Sukno, Petar Muslim i Luka Bukić.

www.hvs.hrT

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code