NAJNOVIJE NA PORTALU

MLADEN GRDOVIĆ U ZAGREBAČKOM KLUBU H2O

MLADEN GRDOVIĆ U ZAGREBAČKOM KLUBU H2O

27. ožujka, 2015.

GRDOVIC H2O 06

Legendarni zadarski glazbenik i miljenik publike – Mladen Grdović ima koncert u zagrebačkom klubu H20! Popularni veseljak ovog će petka, 27. ožujka, zapjevati dobro poznate hitove Oči boje lavande, Nije u šoldima sve, Sve za ljubav, Bila košulja, Bacit ću mandolinu i brojne druge. Mladena trenutno snima novu pjesmu Dva goluba na kojoj surađuje s Ivanom Kovač.

“Puno vremena boravim izvan Hrvatske, tako da se iznimno veselim nastupu u našem Zagrebu u kojem nisam imao prilike nastupiti već neko vrijeme. Od brojnih prijatelja čuo sam sve najbolje o klubu H20 i veselim se gostovanju u jednom od omiljenih zagrebačkih klubova. Pripremam veliku feštu u svom stilu i pozivam sve da mi se pridruže u petak.” – izjavio je Mladen Grdović.

Uz koncert jednog od najpopularnijih hrvatskih zabavljača, uzbudljivi početak vikenda upotpunit će atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti i ljubazno osoblje koji iz vikenda u vikend iznova potvrđuju zavidan status kluba H20 kao jedne od najpopularnijih zagrebačkih klupskih destinacija. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. soul
    #1 soul 31 ožujka, 2015, 20:22

    Da je mandolina staklena i puna malvazije teško moguće da bi je onda bacio u more jadransko…

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code