MESIĆ TONE SVE NIŽE

MESIĆ TONE SVE NIŽE

24. prosinca, 2017.

 

 

Kad se ga pita: zašto je pred sudom u Haagu i kao predsjednik države bio zaštićeni svjedok?, odgovara kao „mali Ivica“. Kaže: „Po profesiji sam pravnik i kad svjedočim na sudu, a to pretpostavljam trebaju raditi i drugi, govorim o činjenicama koje su mi poznate. Ne kalkuliram kome one idu na štetu, a kome na korist. Dakle, ja nisam svjedok koji je unaprijed odlučio koga će teretiti. U svjedočenju se uvijek i do kraja nastojim držati istine“

Napisao: Mladen Pavković

Sa svakim svojim javnim istupom, bivši žalosni i jadni predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić pada sve dublje. Istina, taj čovjek je čak dva puta demokratski izabran na čelo države, ali to nije sramota Hrvatske, to je u prvom redu sramota onih koji su na listiću zaokružili njegovo ime (svaka čast iznimkama), a takvih očito ni danas nije mali broj.

Kaša se i dalje muti

I u razgovoru za Jutarnji list („U Haagu sam iznosio činjenice. Laž sasvim sigurno nije hrvatski interes“, 23.12.2017.) ponovno iznosi niz kontraverznih, nedokazanih, pa vjerojatno i dobro lažiranih i klevetničkih obmana na račun prvog hrvatskog predsjednika i vojskovođe dr. Franje Tuđmana. Optužuje ga uz ostalo da je sa balkanskim krvnikom Slobodanom Miloševićem želio dijeliti Bosnu i Hercegovinu te da je to i javno prezentirao na nekom sastanku, kojem je navodno i on bio nazočan. Nakon toga, veli Mesić, „upitao sam Tuđmana – a što će ne sve to kazati Alija (Izetbegović)?“, a on mi je odgovorio: „Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija što pitati!“

Dakle, bilo je to na početku hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, a politička kukavica i politički izdajica nam uz pomoć Slavice Lukić (supruge Milorada Pupovca) to tek sada, reklo bi se „u pravo vrijeme“, obznanjuje da se hrvatski odnosi još više „zakrvare“. No, kako je dalje tekla ta navodna „podjela“ BiH dobro znamo, ali Mesić o tome šuti. Njemu je ipak najvažnije da se „kaša“ i dalje muti.

Kad se ga pita: zašto je pred sudom u Haagu i kao predsjednik države bio zaštićeni svjedok?, odgovara kao „mali Ivica“. Kaže: „Po profesiji sam pravnik i kad svjedočim na sudu, a to pretpostavljam trebaju raditi i drugi, govorim o činjenicama koje su mi poznate. Ne kalkuliram kome one idu na štetu, a kome na korist. Dakle, ja nisam svjedok koji je unaprijed odlučio koga će teretiti. U svjedočenju se uvijek i do kraja nastojim držati istine“.

Eto, to je odgovor jednog (komunističkog) pravnika zašto je bio zaštićeni svjedok! To i ništa više.

“Naučna” predavanja

Za sebe tvrdi da je uvijek govorio istinu, iako primjerice još ni danas javnost ne zna na koji je način došao do novca za ekskluzivan stan i štošta drugoga. Kaže da ga zovu po svijetu i da mu plaćaju skupa putovanja. Možemo samo zamisliti na koji način strancima „predaje“ hrvatsku povijest i ulogu prvog hrvatskog predsjednika. No, ako ga i zovu, zovu ga baš takvi koji od Mesića žele čuti „istinu“ koja i njima odgovara. Kako na te njegove „svjetske ekskurzije“ gleda hrvatska diplomacija? Zašto nitko javno ne reagira na navodne laži, klevete i uvrede ovog čovjeka? Dobro je možebitno jedino to što strani mediji uopće ne prate njegova „naučna“ predavanja, već se o njima jedino može pročitati na stranicama SUBNOR-a RH!

Od svih podmetanja, gluposti i laži koje je iznio u ovom intervjuu, spomenut ćemo još samo to da i dalje brani dio istaknutih pripadnika jugoslavenskih tajnih službi koji su bez provjere prešli na hrvatsku stranu i zauzeli visoke kadrovske položaje. Njegovo je objašnjenje da je to „normalno“ jer da „ne možete vođenje očne klinike povjeriti nekom tko se bavio užarstvom te da se to mora dati nekome tko ima nekakva znanja o okulistici“, itd. i tome slično.

Prvi hrvatski predsjednik se valjda i na Nebu pita: Bože, s kakvim sam ja to „g…..a“ stvorio hrvatsku državu? T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. MERLE
  #1 MERLE 11 siječnja, 2018, 18:46

  DOŠLO JE DO GREŠKE JER MOJ KOMENTAR NIJE POD ANONIMNO???!!! MERLE

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 11 siječnja, 2018, 18:36

  STVARNO NE VOLIM KOMENTIRATI A JOŠ VIŠE “REKLAMIRATI” NAJVEČEG IZDAJNIKA U HRVATSKOJ POVIJESTI KOJI BLATI I SRAMOTI “svoju DOMOVINU” NO ŠTO REĆI O “parazitu KOJI ZAJEDNO SA “lignjom” JE BIO PREDSJEDNIK U ČAK DVA MANDATA I OVOG DRUGOG ŠTO “živi” U UKRADENOM STANU A NI MALO NE ZAOSTAJE ZA GORE NAVEDENIM I TREBALI BI SE SAKRITI U MIŠJU RUPU A NE PRODAVATI PAMET KOJU NEMAJU!!! I NA KRAJU BIH SE DOTAKAO JOŠ JEDNOG MRZITELJA HRVATSKE(NO ON SIGURNO MRZI I SAM SEBE) druga franu JER TAKVE KOMENTARE NE MOŽE IZREĆI NORMALAN ČOVJEK !!! MERLE

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. ZS
  #3 ZS 8 siječnja, 2018, 11:47

  Još jedan pokušaj reklame izdajničkog šljama uz svesrdnu pomoć govna od novinara da nam izreklamira udbaškog špiju . Mislim da su uspjeli zajedno u potvrđivanju da su oboje đubrad par exelans , odgovore o kojima se pitalo nikakav , osim izvrtanja i blaćenja sve i svakog da bi se opravdalo vlastito izdajstvo Hrvatske . Primitivan pokušaj , i do kada će taj lik prljati javnu scenu .
  Takav lik je izdajnik i ratni profiter kojem treba za to suditi samo je umrežene udbaške gamadi u svim porama vlasti i dok se to ne očisti nema nam poštene Hrvatske države . I PITANJE ZA SVE KOJI PODRŽAVAJU TOG LIKA TKO BI NJIMA POSUDIO SILAN NOVAC NA LIJEPE OČI KAO ONAJ SLOVENAC AKO NE BI IMAO ZA TO DEBELI RAZLOG I DRUGO PITANJE KAKO ON TAJ NOVAC VRAČA I OD KUDA MU ZA TO NOVAC . Jednostavno pitanje ali to državni odvjetnici (lopovi istog kalibra ) ne žele ispitati

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Iz Hrvatskoga Sabora
  #4 Iz Hrvatskoga Sabora 25 prosinca, 2017, 11:21

  Pozivamo Hrvate iz Kanade Amerike Australije dase vrate u Hrvatsku .Dase rjesimo ovi vlada sto rade protiv Hrvatske.Mesica Pusica Obuljen I drugu UDBASA .

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Anonimno
  #5 Anonimno 24 prosinca, 2017, 16:24

  sad ste svi pametni u komentarima.
  zašto niste kontrirali tuđmanu i Šušku.
  Šta su samo radili jadnom Borkoviću poslije pada Vukovara.
  ma vi pametnjakovići GDI STE BILI KAD JE GRMILO I SIVALO…
  Dok su dragovoljci ratovali oni sa” visokim činovima” skrivali su se po skloništima.
  Sjetite se događaja iz 1991. kada je troje visokopozicioniranih u RH( nisu bitna imena ) bili u Banskim dvorima kod Tuđmana….Jedan od vas je izdajnik, a koji…..Nikada ime nije procurilo u javnost.
  Naravno kad su svi imali svoj interes.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. FRANO
  #6 FRANO 24 prosinca, 2017, 15:27

  KADA TO NAJAVI NACI-KLERIKALNO-ŠOVINISTIČKI,DERUŠTVENO-POLITIČKI ZATUCANA SPODOBA,TIČUĆI SE MESIĆA, ONDA SE ZAISTA TREBA NEČEM NENORMALNOM NADATI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Vukovarac
  #7 Vukovarac 24 prosinca, 2017, 15:14

  Stvarno, jel s takvima Tuđman stvarao Hrvatsku?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Black Jack
  #8 Black Jack 24 prosinca, 2017, 11:47

  U jednom trenutku Predsjednik Predsjedništva SFRJ Mesić i Predsjednik Vlade SFRJ Marković se dignu sa stola i odlaze iz sobe.
  Nakon nekoliko minuta se Predsjednik Hrvatske Tuđman pita gdje su nestali ti ulci i krene za njima.
  Taman je izašao u hodnik kada rakete počinju padati i pogodi sobu u kojoj je maloprije sjedio.

  Kako već tada nije svoje izdajnike prepoznao meni nije jasno!
  Dobro dao mu je 1993 godine bucu ali kako je uspio postati Predsjednik NO Croatia Osiguranja?
  Jesu li to bili Špiljak i Broz koji su tamo imali masovno svije ljude!?

  Oko Tuđmana su se uvijek vrtile čudne figure počevši od Mesića do Manolića.
  Ali je čudno da je imao i oficiri KOS-a od Tus-a do Špegelja!
  Ti su parmenentno optuživali vojnike u Vukovaru da ne rade svoj posao i neprekidno nagovarao Tuđmana da šalje sve raspoložive snage u Slavoniju.

  Hvala Bogu nije slao sve što imamo (vojnika sa puškom) na 5000 tenkova JNA Četnika.
  Tamo bi svi izgunuli a JNA Četnici bi odsjekli najprije Dalmaciju pa onda sve do Istre i nikada Hrvatske države nebi bilo.
  I Hvala Bogu Gojko Šušku i cijelome iseljeništvu koji je skupljao novce i nabavljao hrvatskoj suvremeno oružje i drugu potrebnu opremu!

  A Jebovjetri poput Tovareša neka samo mlate po slami i neka dalje plasiraju svoje KOS-ovske laži
  Nisu takvi normalni koji zaprijete vlastitoj ženi da će iz Hrvatske odnjeti samo ono što je na opankama donjela.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Velebit
  #9 Velebit 24 prosinca, 2017, 10:51

  Sa Mesicem i V. Pusic u zatvor za izdaju Hrvatske i za govor mrznje prema Hrvatskome narodu.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code