MERITAS U KLOVIĆEVIM DVORIMA

MERITAS U KLOVIĆEVIM DVORIMA

29. lipnja, 2016.

I dok se pjesma „Pričaj mi“ nametnula kao neizostavni ‘proljetno-ljetni hit’ među top 10 najemitiranijih pjesama u hrvatskom radijskom eteru i tako već sedam tjedana, a čelnu poziciju drži tri tjedna na top listi radijskih centara Hrvatskog radija, Anita i Meri intenzivno se pripremaju za koncert u Klovićevim dvorima 11. srpnja 2016.

U prekrasnom ambijentu Klovićevih dvora kojem se vraćaju nakon tri godine, ugostit će i svoje drage prijatelje i suradnike iz svijeta glazbe. Pridružit će im se glazbenici Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić iz grupe Pavel s kojima su surađivali na svom posljednjem albumu Gle!, izvanredan instrumentalist Miro Navračić na harmonici s kojim su surađivali na albumu Jelene Radan Voyage, te naravno Jelena s kojom već imaju tradiciju međusobnih gostovanja na zagrebačkim koncertima koju ne žele prekidati.

Na pozornici Atrija Klovićevih dvora Meritas će pratit će redom osebujni glazbenici: Ivan Božanić, električna gitara, Mladen Munivrana, bas gitara, Tin Ostreš, bubanj i Zdeslav Klarić, električni piano.

Ulaznice za koncert su u prodaji po 80 kuna te 100 kuna za VIP sjedala, a mogu se kupiti preko sustava www.ulaznice.hr.

Organizator 35. Večeri na Griču je Koncertna Direkcija Zagreb. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code