PRIZNANJE PUMAMA DODIJELIT ĆE SE U VARAŽDINU

PRIZNANJE PUMAMA DODIJELIT ĆE SE U VARAŽDINU

6. prosinca, 2021.

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja Domovinskog rata RH, dodijelit će 15. prosinca 2021. u svečanoj dvorani Varaždinske županije u Varaždinu,  iznimno priznanje – Junak hrvatskog Domovinskog rata – pripadnicima 7. gardijske brigade „Puma“.

Na taj način i hrvatski branitelji diljem zemlje jednostavno žele zahvaliti „Pumama“ na svemu što su učinili tijekom i nakon  Domovinskoga rata, odnosno javno im kazati – „hvala“.

Bit će to prigoda da se još jednom sjetimo svih njihovih ratnih operacija, a najviše onih junaka koji su iz ove legendarne brigade dali najviše što su imali- svoje živote.

“Uspješno surađujemo s mnogim Udrugama iz Domovinskog rata. Samo zajedno možemo ostvariti zacrtane ciljeve. Naša Udruga ima dobru suradnju i s ministarstvom branitelja, ali i u gradu i županiji. Poštuju nas i cijene. Ali, ljude se neprestano mora podsjećati na način kako se stvarala hrvatska država i tko je za nju dao svoje živote. Sada s UHBDR91. pripremamo i tribine s nazivom „Da se ne zaboravi“, koje će se održavati jednom mjesečno” – kazao je Robert Puja, predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade „Puma“, dok je Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91., koji je sa suradnicima posjetio ovu jednu od najaktivnijih udruga, nadodao da su dosad ovo priznanje primili: prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman (posthumno), generali Gotovina i Markač, ratna bolnica u Vukovaru, Kata Šoljić, general Blago Zadro (posthumno), Marko Babić (posthumno)…. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Anonimno
    #1 Anonimno 8 prosinca, 2021, 22:49

    KAKVE LI SRAMOTE ,DANAS ,KRAJEM 21-VOG STOLJEČA GLORIFICIRATI DVONOŽNA LJUDSKA BIĆA KOJA SU U SLUŽBI KRVOLOČNOG KRŠČANSKO-PLJAČKAŠKO-ZLOČINAČKOG DUHA I NAUMA ,KAO U SREDNJEM VIJEKU ,U KRIŽARSKIM, KRVOLOČNO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA NA OVOM NAŠEM BALKANU ,SRUŠILI PRVI PUT STVORENU PRAVEDNU DRŽAVU ,SAMOUPRAVNU SOSIJALISTIČKU JUGOSLAVIJU KOJA JE UKINULA PRIVATNO VLASNIOŠTVO I TIME ,UKINULA PRAVO NA PLJAČKU I PREVARU DVONOŽNIH LJUDSKIH BIĆA OD STRANE ZLOČINAČKOG KRŠČANSTVA ,KOJA SU JOJ KROZ CIJELU POVIJEST POSTOJANJA TOG ZLOČINAČKO PLJAČAKŠKOG KRŠČČANSTVA SVE DO II-GOG SVIJETSKOG RATA BILA STOKA SITNOG ZUBA I UVIJEK U NAJMU ZA OSTVARIVANJE NJENIH KRVOLOČNO-PLJAČLAKLŠKIH INTERESA KOJI SU UVIJEK BIVALI OPLOĐENI MASOVNIM ZLOČINIMA I SIROMAŠTVOM .PA SE OPET ,TA KRVOLOČNA CRKVA ,UZ POMOĆ ZAPADNE SVETE ALIJANSE UPUSTILA U RAT PROTIV SOCIJALISTIČKIH DRŽAVA ISTOČNE EVROPE ,A MEĐU NJIMA PRVE NA BALKANU ,JUGOSLAVIJE KOJU JE SRUŠILA U KRVI DO KOLJENA ,PA NAM DANAS TA ISTA ZLOČINAČKA CRKVA NUDI SVOJE RUŠITELJE KAO HEROJE SLOBODE ,I GLE PARADOKSA UVELA PRIJETNJU SVIMA ONIMA KOJI NA BILOKOJI NAČIN IGNORIRAJU ILI DRUKČIJE TUMAČE PONOVNU NAJEZDU TE KRVOLOČNO -KASTINSKO -PLJAČAKŠKO ZLOČINAČKE HORDE . .PA ZA NAS ,JUČERAŠNJE SAMOUPRAVLJAČE DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA I GRAĐENJE SIGURNE PERSPEKTIVE ŽIVLJENJA ,NE SAMO DA JE SRAMOTA PONOVNO SE UNAJMITI OV OJ ZLOČINAČKOJ CRKVI I BITI NJEN KRŽAR,VODITI NAJZLOČINAČKIJE KRIŽARSKE RATNE POHODE RADI OSTAVRENJA KASTINSKO KLASNO-PLJAČKAŠKIH INTERESA ,VEĆ NOVOG STUPNJA CIVILIZACIJSKOG NAPRETKA :KAMPIRAMO NA MARSU ,MJESEC DREŽIMO U DŽEPU,VENERU PRIPREMAMO ZA LJUDSKE NASEOBINE SA NAŠE GEJE , ORGANIZIRAMO ,ČAK I TURISTČKA PUTOVANJA , A OVDJE NA NAŠOJ GEJI PRVI KORAK U OSTVARENJU IDEJE PRAVEDNE DRŽAVE ,ODNSNO, BESKALSNE DRUŠTVENE ZAJEDNICE ,DOŽIVLJAVAMO PONOVNU AKTIVIZACIJU ZLOČINAČKOG KRŠČANSTVA ,ONOG IZ VREMENA KRIŽARSKE ZLOČINAČKO-PLJAČKAŠKE NAJEZDE .

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code