MARIJANA PETIR OBILAZI NASADE ZAGREBAČKIH TREŠANJA

MARIJANA PETIR OBILAZI NASADE ZAGREBAČKIH TREŠANJA

19. travnja, 2015.

??????????

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj Marijana Petir će u ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine s početkom u 11:00 sati obići nasade trešanja koje su sada u cvatu na OPG-u Zlatan Kljaković Gašpić, Ulica trešanja 20, Majkovec, Sveti Ivan Zelina.

Na poziv predsjednika Zagrebačke udruge proizvođača trešanja (Udruga ZG trešnja) i vlasnika plantaže Zlatana Kljakovića Gašpića, zastupnica Petir susrest će se u voćnjaku procvjetalih trešanja sa članovima udruge koji će je upoznati sa radom i planovima udruge.  Prof.dr.sc. Damir Kovačić sa Zavoda za marketing u poljoprivredi Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predstavit će zastupnici projekt izrade robne marke, odnosno branda “ZG TREŠNJA” te je upoznati s njegovom važnošću za proizvođače i Grad Zagreb.

Brand “ZG TREŠNJA” će okupiti grupu proizvođača kojima je cilj zajedničkim nastupom na tržištu osigurati dobar plasman svojih kvalitetnih trešanja, a njegovo proglašenje se očekuje u svibnju ove godine.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code