MACAO BEND PREDSTAVLJA NOVI SPOT ZA NOVI HIT

MACAO BEND PREDSTAVLJA NOVI SPOT ZA NOVI HIT

3. travnja, 2015.

MACAO BEND 4

Nakon uspješne suradnje sa splitskim glazbenikom Joletom na pjesmi Ljubav nam je vodilja koja je osvojila srca brojnih obožavatelja, sve popularniji Macao bend predstavlja video spot za novi hit Od svega jača. Mlade nade hrvatskog glazbenog neba nižu uspjeh za uspjehom, a nedavno snimljena ljubavna pjesma odličan je dodatak albumu prvijencu Naša priča čije ćemo hitove bez sumnje pjevušiti u nadolazećim ljetnim mjesecima.

Pjesma „Od svega jača“ je moja najdraža pjesma na albumu. To je jedna autobiografska priča u kojoj se svaka žena može prepoznati pa tako i ja. Novi početak uvijek daje novu snagu u životu, sve ružno ostavljamo iza sebe i idemo uzdignute glave naprijed kao što je naziv i same pjesme.“ – izjavila je glazbenica Ana Pavić i dodala: „Bilo je malo hladno na snimanju, ali sama pjesma mi je dala snagu i motivaciju da uspješno odradim snimanje, uz moje kolege iz benda i naravno snimateljsku ekipu koja je besprijekorno odradila svoj posao!“

Video spot za pjesmu Od svega jača snimljen je pod redateljskom palicom Darija Godića, a za atraktivan izgled mladih glazbenika zaslužna je vizažistica Asja Novaković.

Novi video spot grupe Macao možete pogledati na linku: “OD SVEGA JAČA”T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code