“LJETO PA PA” NA ZIBELU U SISKU

“LJETO PA PA” NA ZIBELU U SISKU

18. kolovoza, 2018.

Ljeto Pa Pa Party” usko je povezan s prirodom i možda jedini zabavno glazbeni sadržaj koji edukativno i rehabilitacijski. Sam program započinje radionicom “Povratak prirodi povratak sebi” koja educira kako se zapravo posvetiti odn. vratiti samom sebi i živjeti svoje prirodno stanje u skladu sa svojim duhom.
To prirodno stanje je ugodno, lagano, inspirativno i uvijek je povezano sa zdravljem, osjećajem mira i obilja. Kako se vratiti u to stanje ili skrenuti s puteva koji nam remete zdravlje i dobro osjećanje u vlastitom tijelu upravo možete naučiti na ovoj radionci. Svi sudionici moći će naučiti određene vježbe i tehnike pomoću kojih se regeneriraju duh i tijelo, te vraćau stanje balansa, mira radosti i veselja uz pomoć voditeljice Ive Solarević Jeličić, prof., osnivačice Solar Spirit-a, koncepta za kreiranje wellbeinga.
Svim sudionicima savjetuje se da uzmu ugodnu odjeću i obuću i uz malo dobre volje dobra zabava je zagarantirana. Voditeljica kreativnog plesa je poznata koreografkinja Tamara Curić -Plesni centar Tala iz Zagreba.

Iza relaksacijskih i edukativnih programa slijedi urnebesno zabavni „Prava istina o disco plesu” Stand up popraćen najvećim disko hitovima i ima preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika. Uz posebno zabavni i humorističan pristup postat ćete pravi disko maheri, a kroz disko eru provesti će vas Tomislav Tržan (dugogodišnji plesač Ivane Banfić) i Zoran Jurić (DJ Jura). Kako su nastali disko pokreti na urnebesno smiješan i zabavan način u Monty Phyton-ovskom, stilu objasni će poznati plesač Tomislav Tržan poznatiji kao TT. Nakon ovog stand up možda zavrtite helikopter ili zanjišete bokovima kao Travolta pod utjecajem disko groznice

Nakon što savladate disko gradivo, slijedi veliko finale Dance party 90-tih uz IBEE Ivanu Banfić glazbeno scenski program za sve generacije. I Bee pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom “Šumica”. 1994. objavila svoj drugi studijski album Istinite priče vol.1 , pod umjetničkim imenom I BEE. Godine 1995. objavljuje album Mala škola ABC. Ubrzo nakon albuma izdaje pjesmu “Šumica 2 ” . Pjesmom „Imam te“ osvaja festivale a i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Ivana Banfić zasigurno spada u vodeća dance, a i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Vojislav ef. Untersnel
  #1 Vojislav ef. Untersnel 22 kolovoza, 2018, 19:39

  Prema najavama oporbenjaka, na Zibelu će plesati i brano-plesni par Ikić-Baniček, potom Rendulić-Ikić i Krčka-Krčelić. Iako su organizatori najavljivali i nastupe grobljanskih klapa Siniša Kvirin, Glory i Bendictus Lovro, premudra Baničekikić odbacila je takvu mogućnost, jer ispratitelje na Viktorovcu drži estradnim sastavima. S druge strane, zabrinuta je za zakonitost imenovanja Sanje Divljakinje u pročelništvu gradskih financija, jer je spomenuta smetlarka proglašena odgovornom za kriminal u bivšem poduzeću GOS-u. Sve će to ipak riješiti riječki mentor siačke partijašice, vojislav untersnel.S druge strane, novac namijenjen gradnji capraškoga kulturnoga centra i džamije muslića poslan iz Saudi Arabije negdje je zapeo. Sumnja će, dakako, pasti i na poznatu mrziteljicu (katoličke) vjere, jer se po pravilu ruši, pada u nesvijest pri širenju tamjana. Problem rješava uvijek prisutni prvi dogradonačelnik Krčka, hvatajući tjelesinu žute napasti u snažne gorštačke ruke.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Anonimno
   Anonimno 22 kolovoza, 2018, 21:28

   Da se nigdje ne pojavljuje opet bi ju razapeli.
   Neka institucije rade svoje.
   Pa da vidimo tko je odgovoran za koji kriminal neka i odgovara.
   Ianako nam je pravosuđe prebrzo.
   To je slično kao i sa bandićem.

   Samo neka joj sada Žinić i Ivoš pomognu u riješavanju problema.
   No prvo neka pometu smeće pred svojim pragom i oćiste svoje nametnike.
   Prvu subotu u rujnu kako reče davno Bijelo dugme : Svi marš na ples i uživajmo u astronomskom početku jeseni – a jesen je draga svakome stvoru plodove mnoge daje nam tad.
   Gradonačelnice samo naprijed – budite na svakom koraku i svugdje nazočni kaj i Banditos u metropoli.
   Mi pravi Siščani smo uz vas.
   Prije 1. rujna prethodne dane svi uz i na Kupu.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code