SAŠA MILOŠEVIĆ TJERAO NOVINARE SA SRPSKE VEČERI

SAŠA MILOŠEVIĆ TJERAO NOVINARE SA SRPSKE VEČERI

13. siječnja, 2013.

1DEBDC28-B27D-4D46-8A5C-D2B098D2F111 mw800 s

U subotu 12. siječnja u restoranu Gastro Globus ma Zagrebačkom velesajmu, Avenija Dubrovnik 15,  s početkom u 20 sati organizirano je “Srpsko veče i proslava Krsne slave Vijeća Sv. Ipovjednika Dositeja Zagrebačkog”.

Informaciju smo dobili elektronskom poštom iz Ureda gradonačelnika, Služba za informiranje, Odsjek za informiranje. Navedena je pod rednim brojem 17. I krenuli smo, a da ne bi kasnili kolega fotoreporter i ja Dražen Stjepandić u svojstvu novinskog izvjestitelja stigli taksijem.

Na ulazu, kad su zatražili novinarsku iskaznicu,  pokazao sam svoju presicu izdanu od strane Hrvatskog novinarskog društva, na što mi je rečeno da o ulasku novinara u dvoranu odlučuje Saša Milošević, pa da stanem sa strane i sačekam dok ga pozovu.

Poslušao sam i dok sam čekao djelatnik Klemm sigurity-ja na ulazu, premda ga ništa nisam pitao, rekao da se ne može samo tako upasti jer ulaznica uključuje rezerviran stol i večeru. Na to sam rekao da ne moramo sjediti i nešto konzumirati, nego smo došli zbog posla, možemo stati sa strane i ubrzo otići. 

Nije bilo dugo i uvaženi kolega je došao i ponovio sam da smo dobili poziv iz Ureda gradonačelnika, a on mi je samo rekao da ne možemo ući u Gastro Globus, a ako želimo fotografije možemo ih kupiti od Pixela.

Zahvalio sam se i krenuo natrag. Dok sam izlazio i Saša Milošević je izašao i još mi je rekao kako je ipak zvao Ured gradonačelnika i kako su mu rekli da oni o svemu ništa ne znaju.

Baš me zanima kako je sve to uspio tako brzo i još dobiti nekoga  subotom poslije dvadeset sati, ali eto, mislim kako  i to dovoljno govori o Saši Miloševiću.

U prilogu pokazujemo dopis iz Ureda gradonačelnika, kojeg redovito pratimo po Ugovoru o poticaju elektronskim medijima i ovo je prvi put da nas negdje nisu pustili.Više puta smo dolazili baš u Gastro Globus. Razne zavičajne zajednice gotovo svake subote imaju ovakve prigodne svečanosti uz večeru i nikad nas nitko nije ni zadržao na ulazu, a kamo li da nas nije pustio unutra. Posebno ako bi se pozvali na Ured gradonačelnika. Kolege s našeg portala bez problema su, bez prethodne akreditacije puštani na Božić u Ciboni, na Dan dvorane Lisinski…

Prvu nezgodnu situaciju priredio nam je kolega Milošević. Ako se on uopće može nazvati kolegom, jer je on poznatiji po jaukanju kako mu u Hrvatskoj ne daju raditi u novinarstvu, negoli po svom novinarskom radu. Po Evropi žalio na šikaniranje i nemogućnost rada u struci iz nacionalnih razloga. A malo tih ingerencija koje je dobio odmah je iskoristio za šikaniranje kolega iz nezavisnih medija.

Što bi tek bilo da nije tako ugrožen kao što je o tome jaukao po Evropi. T

infozanovinare2013jan1

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Zenga
  #1 Zenga 17 siječnja, 2013, 05:30

  Neke Hrvatice rađale i rađaju turbu Srbe
  Dakle, Hrvatica rodila četnika. Mašala. Izgleda da je bio u pravu haški Karadžić kad je rekao kao u šali u jednoj sarajevskoj birtiji: Srbi jeb…Hrvatice i Muslimanke, pa neka vam rađaju Srbe i Srpkimje. U Miloševićevu slučaju ta jebena Hrvatica rodila je četnika,a to je turbu Srbin!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 15 siječnja, 2013, 22:31

  [quote name=”Miki tapetar”]Četnik, ništa drugo nego četnik[/quote]
  ali ga je rodila Hrvatica……..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Miki tapetar
  #3 Miki tapetar 14 siječnja, 2013, 09:57

  Četnik, ništa drugo nego četnik

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Zenga
  #4 Zenga 14 siječnja, 2013, 09:49

  Srpska posla
  Taj glotni Milošević pokazao je na vašemu primjeru koliko je demokrata i kako je tolerantan.
  Nivinarima nije dao ući na neku sprsku ujdurmu na Velesajmu. Niste ni trebali tamo ići,jer ako je istina da se nije dogodilop što nije objavljeno preko medija, trebalo je tu srpsku šovinstičku večaru prešutjeti.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code