LISINSKI ATRIUM

LISINSKI ATRIUM

26. svibnja, 2021.

 

U novom uzbudljivom ciklusu Lisinski Atrium, na pozornicu između Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i Hrvatske matice iseljenika uspet će se neke od najvećih glazbenih zvijezda pop, rock, blues, etno jazz-glazbe, kao i slavna glumačka imena!

Samo do kraja ovoga mjeseca, očekuju se čak četiri događaja. Ovoga četvrtka, 27. svibnja na pozornicu Lisinski Atriuma najveće hitove iz svoje bogate dvadesetogodišnje karijere donosi Gospodin Glas – Jacques Houdek!

U Lisinski Atrium u subotu, 29. svibnja legendarna pjevačica Zdenka Kovačiček dolazi u pratnji Greenhouse Blues Banda predstaviti svoj hvaljeni novi materijal te izvesti nezaboravne domaće uspješnice, kao i bezvremenske jazz-standarde i najpoznatije pjesme kultne Janis Joplin!

U pjesmama i izvedbi jedinstvene dive Amire Medunjanin, čiji su koncerti najavljeni za 23. i 24. svibnja odgođeni zbog vremenskih uvjeta, uživat ćemo u nedjelju i ponedjeljak, 30. i 31. svibnja.

Također zbog najavljenog kišnog vremena, s 25. svibnja na 9. lipnja odgođeno je gostovanje poznatog komičara i glumca Željka Pervana, koji će svojim novim showom Ljubav i zloba 1 okružiti zgradu Lisinskog salvama smijeha!

Sva događanja započinju u 20.30, a ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code