LAVROV: PUTIN I VUČIĆ STALNO USKLAĐUJU DALJNJE KORAKE

LAVROV: PUTIN I VUČIĆ STALNO USKLAĐUJU DALJNJE KORAKE

23. kolovoza, 2022.

Prilikom susreta s ministrom unutrašnjih poslova Srbije Aleksandrom Vulinom, Sergej Lavrov je rekao da se dijalog Srbije i Rusije postepeno razvija na svim nivoima bez obzira na složenu međunarodnu situaciju, prenosi N1 Srbija.

On je dodao da se predsjednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin čuju telefonom, “uspoređuju svoje pozicije, usklađuju naše dalje korake”.

Komentirajući svoj nedolazak u Beograd u junu ruski ministar je rekao da „oni koji su ga onemogućili po nalogu svojih „gazdi“ moraju shvatiti da njihove „pakosti“ ne mogu pokolebati rusko-srpske odnose, za koje kaže da su zasnovani na čvrstom prijateljstvu dva naroda.

U priopćenju Ministarstva vanjskih poslova Rusije navodi se da su Lavrov i Vulin razgovarali o pitanjima bilateralne i regionalne suradnje, da je konstatirana obostrana posvećenost na dalje jačanje strateškog partnerstva i tijesnu koordinaciju napora da se ojača stabilnost i sigurnost na Balkanu. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO MARXISTA
    #1 FRANO MARXISTA 23 kolovoza, 2022, 23:51

    AMERIKA SE ŠIRI GDJE GOD IMA KAKVOG PROSTORA ZA OGLODATI ,OPLJAČKATI ,UNAJMITI,ANGAŽIRATI U RATNE POHODE ,,PA AKO TREBA I PRST IM DRŽATI U STRAŽNICI ,SAMO DA IH IMA POD SVOJOM KONTROLOM. PA S’KOJIM PRAVOM SE ČUDITI PUTINU ŠTO SE ŠIRI NA BALKAN,JER SU ,TIČUĆI SE EVROPSKIH PROSTORA ,GEOSTRATEŠKI INTERESI VAŽNIJ OD ONIH KOJE JA SADA NABROJAH ,A KOJIH SE AMERIKA LAČA PO SVIJETU .

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code