KRSNIK: SRBIJANSKI AGENT PUPOVAC

KRSNIK: SRBIJANSKI AGENT PUPOVAC

2. lipnja, 2022.

 

Piše: Vjekoslav Krsnik

Deklarirani vođa velikosrpske “pete kolone” u Hrvatskoj zastupnik “Samostalne demokratske srpske stranke” (SDSS) u Hrvatskome saboru i predsjednik Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac u tekućoj pravosudnoj agresiji Beograda na četiri hrvatska pilota još je jednom dokazao da kao provjereni agent agresivne srbijanske politike iza koje naravno stoji predsjednik susjedne države Aleksandar Vučić ne bi smio sjediti u Hrvatskome saboru.

Ova zemlja    

Kao zastupnik Milorad Pupovac je prisegnuo “svojom čašću da će dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da će se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske” U svojem višestrukom zastupničkom mandatu Milorad Pupovac je prije svega dokazao da uopće nema časti da se ne drži Ustava i da ne poštuje pravni poredak Republike Hrvatske te da se ne zauzima za svekoliki napredak Republike Hrvatske. Čak je ne naziva punim imenom govoreći o njoj kao “ova zemlja”, a svojim postupcima sustavno djeluje kao subverzivni agent četničke garniture u Beogradu s ciljem podrivanja ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske. Prije svega treba utvrditi da se Milorad Pupovac lažno predstavlja kao zastupnik cjelokupne srpske narodne manjine u Hrvatskoj, jer je za njega glasovalo svega 12 posto od ukupnog broja birača s te manjinske liste. Uz to treba napomenuti da se oko 10.000 hrvatskih Srba koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom borilo protiv velikosrpske fašističke agresije uz podršku tzv. JNA. Pravu definiciju Milorada Pupovca dao je bivši predsjednik Ivo Josipović ocijenivši ga kao “etnobiznismena”, a dopunio Zoran Milanović izjavom  da je Milorad Pupovac “beznačajan profiter, on nije Srbin, on je običan sitni lopov”, Miloradu Pupovcu tako lažno privilegiran položaj omogućili su prije svega Ivo Sanader Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina, a sada briselski sluga Andrej Plenković za kojega je Milorad Pupovac rekao da je “suvo zlato”.

Duga je lista postupaka i izjava srbijanskog agenta Milorada Pupovca u ovih tridesetak godina koliko djeluje u Hrvatskome saboru ne kao zastupnik koji “časno” obavlja svoju dužnost i “zauzima se za svekoliki napredak Republike Hrvatske”, nego kao otvoreni zagovornik poražene velikosrpske politike. On se prilagođava političkim okolnostim i  trendovima, pa je tako odmah na početku Miloševićeve velikosrpske agresije na Hrvatsku, da bi se Hrvatska diskreditirala u međunarodnoj zajednici, lažno izjavio kako je nova vlast pokrstila 11.000 srpske djece. Za kazneno djelo širenja lažnih vijesti nije nikad odgovarao, kao ni za niz kaznenih prijava protiv njega koje su po raznim osnovama podnesene DORH-u. Tu se prije svega ističe njegova uloga u grozan zločin počinjen nad hrvatskim humanitarcem dr. Ivanom Šreterom. Pod okriljem stranke koju je osnovao osuđeni ratni zločinac Goran Hadžić Milorad Pupovac sustavno zastupa četničku velikosrpsku politiku, pa je za njega legalna vojno-redarstvena operacija “Oluja” etničko čišćenje a obrambeni Domovinskli rat “građanski rat”. Za njega i njegov manji dio srpske narodne manjine glavni je grad Beograd, dok on sam često sudjeluje na četničkim dernecima u Srbiji na kojima se Hrvatska uspoređuje s Hitlerovom Njemačkom. Njegovo glasilo “Novosti” koje financiraju hrvatski porezni obveznici iz broja u broj riga mržnju na sve hrvatsko, a sam je kao predsjednik Nadzornog odbora štedne “Tesla banke” odgovoran za njezin stečaj.

Tridesetak godina 

Kad se sve to ima u vidu onda nije nikakvo iznenađenje da je Milorad Pupovac kao javni agent srbijanske politike u Hrvatskoj agresivno reagirao na najnoviji slučaj optužnica protiv četiriju hrvatskih pilota lažno optuženih za navodni napad na civile nakon “Oluje”. U svom stilu Milorad Pupovac se obrušio na hrvatsku politiku već nekoliko puta poznatim stajalištem kako se ovdje vodio “građanski rat”, a ne da je Hrvatska bila žrtva velikosrpske agresije, pa navodi slučaj navodnog napada hrvatskog zrakoplovstva na izbjegličku kolonu u Bosni i Hercegovini pri čemu je ubijeno devet civila među kojima i nekoliko djece. Milorad Pupovac tvrdi da je  “u ovom slučaju nedvojbeno riječ o ratnom zločinu počinjenom nad civilnim stanovništvom”. Međutim ako je što nedvojbeno onda je to činjenica da je haaška tužiteljica Carle del Ponte utvrdila da je borbeno djelovanje hrvatskog ratnog zrakoplovstva u Oluji prema naoružanoj koloni vojske tzv.Republike srpske krajine bilo čisto i da je hrvatsko zrakoplovstvo djelovalo prema legitimnom vojnom cilju u skladu s međunarodnim ratnim pravom. Radi se naime o tome da to nije bila isključivo kolona civilnih izbjeglica nego kolona u kojoj su bili i pripadnici srpskih vojnih postrojbi. Zato taj slučaj iako je bio predmet istrage na Haaškom tribunalu nije procesuiran. O tome postoji zabilješka iz Haaga u hrvatskom MVEP-u, ali se na nju od službenih hrvatskih predstavnika uključujući naravno i premijera Andreja Plenkovića nitko nije pozvao.

Tako je Miloradu Pupovcu ostavljen slobodan prostor da optužuje Hrvatsku vojsku i državu za navodni ratni zločin koji nije postojao, pa tako on prijeti Hrvatskoj kao da je ona napala Srbiju. posebno apostrofirajući ubijenu djecu,  a da nikad ni slučajno kao zastupnik u Hrvatskome saboru nije pokrenuo pitanje 402 ubijene hrvatske djece za vrijeme agresije njegovo Srbije, za koji zločin nitko nije odgovarao. Ali budući da hrvatska politika, dakle i ona HDZ-a i SDP-a vode kapitulanstvku politiku porema Beogradu srbijanski agent u Hrvatskoj Milorad Pupovac može nesmetano prijetiit pa izjavljuje da Hrvatska nije u situaciji da se junači u ovoj stvari, da se Hrvatska može kompromitirati na ovom pitanju, te da nije kriva jedna strana nego obje, kao i da treba politike sjećanja podesiti današnjem vremenu i što je najvažnije da priče oko nestalih i ratnih zločina treba privesti kraju.

Zahvaljujući zastupničkom imunitetu Milorad Pupovac već tridesetak godina pljuje po Hrvatskoj bez pardona, jer ga taj imunitet štiti od kaznenog progona. Međutim ako ne postoji zakonska pravna mogućnost da se velikosrpskom čel(t)niku pete kolone u Repoublici Hrvatskoj zauvijek začepe usta postoji politička mogućnost da ga se neutralizira. To može učiniti jedino brisleski sluga autokrat Andrej Plenković, ali kako je on po ocjeni samog Pupovca “suvo zlato” šira hrvatska javnost, dakle ne ona koja kroz kontrolirane medije, a prije svega na javnoj televiziji služi Pupovčevoj velikosrpskoj propagandi, teško će dočekati takvu Pupovčevu političku likvidaciju. Da se oslobodi njega i mazohističke luđačke košulje navučene nakaradnim Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina Hrvatska se mora osloboditi sadašnjeg ustavnog načela da su pripadnici narodnih manjina, prije svega Pupovčeve velikosrpske manjine, važniji od samih Hrvata. Veliko je pitanje tko u ovakvoj Hrvatskoj s osokoljenim novojugoslavenstvom i mutavom domoljubnom oporbom može to pokrenuti. T

.

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO MARXISTA
  #1 FRANO MARXISTA 6 lipnja, 2022, 02:14

  KRSNIK ,KATOLIČKI RAZVRATNIK,
  KRSNIK,KATOLIČKI RAZVRATNIK ,KRIŽARSKO-STEPINHČEVSKE SVIJESTI ,SMISLIO I NOVU KNJIGU U KOJOJ OPISUJE SVOJE DAVORIJE ,U DESETERCU NA JEDNU ŽICU.
  NAŠ KRSNIK SE OPET PREDICIRA SA SVOJIM KATOLIČLUKOM ,PA BAULJA PO DINARSKIM,TALIBANSKIM BESPUČIMA I RASPUČIMA..MORAM MU PORUČITI DA JE U VELIKOJ ZABLUDI KADA MISLI DA ĆE NAM OPET PRODAVATI SVOJE KRIŽARSKO RODOZUBLJE. . ON UVJEK PIŠE O ONOME O ČEMU NAJMANJE ZNA ILI MISLI DA MI NE ZNAMO PA DA NAS POUČI,OVAJ ZATUCANI KATOLIČKI TELAL.
  MORAM MU PORUČITI DA SE OSTAVI ONIH KRIŽARSKIH TAMBURANJA O NEKOJ AGRESIJI NA HRVATSKU. MORAM SE U TU SVRHU POSLUŽITI JEDNOM METAFOROM JOŠ IZ OSMANLIJSKIH VREMANE KOJA BI UPRAVO BILA ANALOGNA ODGOVORU NJEGOVOJ PORUCI: STANDER MALO OD DOBOJA MUJO I MI KONJE ZA TRKU IMAMO=.!!!!I EVO MU ODGOVORA O AGRESIJI NA HRVATSKU:
  MORA SE JEDANPUT POVJESNO I POLITIČKI ,NIJE PRERANO,IMA ZA TAKVU OCIJENU VJERODOSTOJNIH ARGUMENATA ,DA SE POKAŽE SVA BIJEDA JUGOSLAVENSKIH DOGAĐANJA ,A POSEBNO VOJNI KONFLIKT SRBIJA –HRAVATSKA .
  MORA SE POČETI OD TOGA DA JE RATNI SUKOB PROIZVEDEN SAMO VOLJOM MALE GRUPE NACIŠOVINISTA, A NJIH SU PREDVODILI DVOJICA DUHOVNO NEDORASLIH I DRUŠTVENO POLITIČKI NEOBRAZOVANIH ,A POLITIČKI NEUGLEDNIH I NEPRIZANTIH TALIBANA,TUĐMAN-MILOŠEVIĆ.
  ČITAV KONFLIKT JE ORGANIZIRAN NA VJERSKOJ NETRPELJIVOSTI ,ZAŠTO SU NAJODGOVORNIJE SRPSKA PRAVOSLAVNA,SVETOSAVSKA DOKTRINA NA JEDNOJ STRANI I NA DRUGOJ STRANI ,HRVATSKOJ, KATOLIČKA CRKVA ,NARAVNO POTPOMOGNUTA ZAPADNIM NAJEKSTREMINJIM KATOLIČKIM KRUGOVIMA.
  DAKLE,OPET SE NA NEKI NAČIN PONAVLJA REPRIZA 1941 GODINE ,KADA SU NA OBE STRANE CAREVALE KRŠĆANSKO- KATOLIČKE RASKOLNIČKE PREDRASUDE.
  OBJE VOJSKE SU VEĆ U RANIM POČECIMA BILE OPREMLJENE KRSTAŠKO-KRIŽARSKIM OBILJEŽJIMA,OKO VRATA PATRICE, NA HRVATSKOJ STRANI ŠTO JE DOVOLJAN ZNAK TKO DUHOVNO STOJI IZA TE VOJSKE,A NA SRPSKOJ ,OBILJEŽJE ČETNIČKIM BRADAMA I OKO VRATA KRST DO POJASA.DAKLE ,EKSTREMNO PRAVOSLAVLJE ,S BRADAMA I KAMAMA.
  PRIJE POČETKA VUKOVARSKE POBUNE ,DVOJICA ĐILKOŠA SE SATAJU I ISKLJUČIVO TAJNO RAZGOVARAJU,DA BI SE ZA 2 MJESECA VUKOVAR NAŠAO U ISTOJ SITUACIJI ,SA ISTOM DOKTRINOM IZ 1941 GODINE ,KRVAVI OBRAČUN NA VJERSKOJ OSNOVI.
  ZNAMO KAKO SE ODIGRALA TA VUKOVARSKA GOLGOTA, STRAŠNI ZLOČINI KOJI ĆE OSTATI KAO POUKA SVIM NADOLAZEĆIM GENERACIJAMA.
  ČINJENICA JE DA SE TAJ SUKOB DOGOVORIO I DOGOVORNO VODIO CIJELOG NJEGOVOG TRAJANJA.
  MILOŠEVIĆ I TUĐMAN SU SE ,KAKO PIŠE FERAL,SASTAJALI ČETIRDEST I NEKOLIKO PUTA, A IZMEĐU TOGA SU SA OBJE STRANE , PERMANENTNO KONTAKTIRALI OVLAŠTENI EMISARI.POSLIJE VUKOVARA ,KOJI JE DO DANAS OSTAO NEDOREČEN, DVOJICA TALIBANSKIH VOJVODA INTENZIVNO KONTAKTIRAJU I DOGOVARAJU ,SADA, PODJELU BOSNE.
  PODJELA BOSNE JE BILA OČIGLEDNA, SKORO JAVNO OBZNANJENO. POSTOJE PISANI DUKUMENTI A PRAKSA JE POKAZALA FORMIRANJEM HVO U HERCEGOVIN. I TAMO SE REPRIZIRALA 1941 GODINA. POTOMCI STEPIČEVIH ANTROPOIDNIH TALIBANA ORGANIZIRAJU KONCENTRACIONE LOGORE PO UZORU SVOJH PREDAKA IZ TOGA VREMENA.
  ZA SVE OVO POSTOJE DOKUMENTI ,A GLEDALI SMO MNOGE DOGAĐAJE I NA TELEVIZIJI. OSIM TOGA U HAGU SE SUDI ŠESTORICI VINOVNIKA TIH ZALA I PREMA NEPOTVRĐANIM INFORMACIJAMA ,HAŠKI SUD TRAŽI VISOKE KAZNE ZA TE TALIBANE I USKORO SE MOGU OČEKIVATI I OČITOVANJE SUDSKOG VIJEĆA O STVARNIM VISINAMA KAZNI POJEDINCIMA.
  ZA SVE TE NARODNE NEDAĆE I ZLOČINE KOJI SU MASOVNI I JOŠ DO DANAS NEOTKRIVENI ,NE ZBOG NEMOGUČNOSTI DA IH SE OTKRIJE, NEGO ZBOG NAMJERNOG ZATAŠKAVANJA ,PIŠU NEVLADINE ORGANIZACIJE.
  A KATOLIČKA CRKVA SE ,U ČITAVOM OVOM KOLOPLETU, NE SPOMINJE, A TREBALO BI JAVNO OBZNANITI NJENU VRLO MOČNU I SMIŠLJENU ULOG KAO I NJIHOVIH PRETHODNIKA IZ 1941 GODINE.
  JOŠ UVJEK SE FRANJO TUĐMAN SPOMINJE KAO PRVI PREDSJEDNIK ,KAO DA JE POVJEST POČLELA SA NJIME I NJEGOVIM KRIŽARSKIM TALIBANIMA.
  OSIM ŠTO JE NA OVIM PROSTORIMA POČINIO RATNI ZLOČIN NON PLUS ULTRA ,I NARODNU RADNIČKU IMOVINU JE KONFISCIRAO I PODJELIO SVOJIM NAJBLIŽIM PODANICIMA ,POD NJEGOVIM KRIŽARSKO –KATOLIČKIM NACIFAŠIZMOM JE ISTREBLJENA JEDNA NACIONALNA ZAJEDNICA , ČIJI PROCENT U UKUPNOM BROJU STANOVNIKA HRVATSKE NIJE BIO MALI. REZULTAT ZNAMO.
  A GOJKO ŠUŠAK ,DINARSKO EPSKI TALIBAN,NESRETNE SVIJESTI,JOŠ UVJEK SE KOČOPERI SA TALIBANSKIM PRIZNANJIMA ZA SVOJE ZLOČINE,POSJEDUJUĆI NAJLJEPŠU ULICU OVOG GRADA KOJEG JE DUHOVNO I MATERIJANO OSTETIO I OSRAMOTIO

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code