NAJNOVIJE NA PORTALU

KREDITI HBOR-a ZA MALE PODUZETNIKE

KREDITI HBOR-a ZA MALE PODUZETNIKE

3. veljače, 2015.

Ruka_pravi_krov_velika

Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) započela je s provedbom novog kreditnog programa namijenjenog financiranju hrvatskih mikro poduzetnika. Program se provodi u suradnji s Europskim investicijskim fondom (EIF) i Europskom unijom.
Zapravo sa svrhom prihvatljivog i boljeg poticanja samozapošljavanja, modernizacije i proširenje postojećeg poslovanja HBOR je započeo početkom veljače 2015. s provedbom novog programa Mikrokreditiranje uz potporu EU.
Međutim program Mikrokreditiranja  namijenjen je samo mikro poduzetnicima, fizičkim i pravnim osobama koji zapošljavaju do 10 zaposlenika i ostvaruju godišnji poslovni prihod do 2 milijuna eura. Najviši mogući iznos kredita je u kunskoj protuvrjednosti 25 tisuća eura, ali se sredstva mogu upotrebljavati samo za ulaganja u osnovna ili obrtna sredstva. Rok otplate je do 5 godina uključujući poček do godine dana.
Kreditiranje se provodi putem poslovnih banaka koje su ugovorile suradnju s HBOR-om na provedbi ovog programa. Do sad je jedanaest poslovnih banaka ugovorilo suradnju na provedbi ovog programa (BKS d.d., Croatia banka d.d., Erste & Steiermärkische Bank d.d., HPB d.d., IMEX banka d.d., OTP d.d., Partner banka d.d., Podravska banka d.d., RBA d.d., Sberbank d.d. i Slatinska banka d.d.) . Kamatnu stopu za krajnjeg korisnika utvrđuje poslovna banka ovisno o procijeni rizika plasmana.
Zahvaljujući potpisanom CIP ugovoru o jamstvu između HBOR-a i EIF-a novim programom  olakšan je pristup financiranju mikro poduzetnika u Hrvatskoj – uvelike zbog znatno smanjenih zahtjeva za bankarskim instrumentima osiguranja. Za osiguranje povrata kredita poslovna baka prihvaćati će zadužnice od klijenta, a ovisno o procijeni može zatražiti i mjenice, ali i zasnovati založno pravo na imovini, ipak samo na onoj koja se nabavlja iz sredstava kredita.
Ivan Raos  T

45 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Miss Veronica
  #1 Miss Veronica 17 travnja, 2024, 11:32

  Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti stambeni kredit za nekretninu započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-pošta: {[email protected] }

  Zovem se Veronica, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac bez da su mi dali išta zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajmove pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi treba i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od njih, ako želite biti upućeni da podnesete zahtjev za zajam kao i mi, kontaktirajte putem e-pošte: [email protected] {{{{{{{{}}}}}}}}}

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Cantone
  #2 Cantone 21 siječnja, 2024, 18:23

  FINANCIJSKA POMOĆ LJUDIMA U POTREBI
  Ova je poruka upućena pojedincima, svima onima kojima je potreban određeni zajam za obnovu života. Tražite li zajam za oživljavanje svoje tvrtke ili projekta ili vam je potreban novac za kupnju stana. Ali niste u banci ili je datoteka odbijena od strane banke; više brige. Pojedinac sam koji nudi zajmove u rasponu od 5000 € do 90 000 000 € osobama koje mogu ispuniti uvjete. Moja kamata je 2% godišnje. Ako trebate novac iz drugih razloga, slobodno me kontaktirajte za više informacija. Spreman sam izaći u susret svojim klijentima u roku od najviše 72 sata nakon primitka obrasca za prijavu. Ako ste zainteresirani, odgovorite mi za sve dodatne informacije.
  E-pošta:  [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable..
  #3 Hurry Up for Christmas Loan Offer 3% fast and reliable.. 1 prosinca, 2023, 17:55

  Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

  Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Marija Magdalena
  #4 Marija Magdalena 8 svibnja, 2023, 14:42

  POSUDBA SVJEDOČANSTVO MOG ŽIVOTA
  Izjava o zajmu između pojedinca

  Više nisam vjerovao u posuđivanje novca jer su sve banke odbile moj dosje; Zaista sam bio u svojoj banci. Ali jednog dana prijateljica me preporučila privatnom zajmodavcu čiji mi je e-mail dala. Pokušao sam s njim tako što sam mu dao priliku i uspjelo je. Imao sam pravu osobu, poštenog privatnog zajmodavca kojeg sam godinama tražio. Dobio sam svoj kredit od 95.000 € po stopi od 3% što mi omogućuje da trenutno dobro živim i redovito plaćam svoje mjesečne rate. Možete ga kontaktirati ako vam je potreban zajam iz raznih osobnih razloga. nije uzimao nikakve naknade za punjenje niti naknade za natony…itd. Dvoje mojih kolega također je dobilo kredite bez muke. Podaci za kontakt [email protected] ???

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Ingrid
  #5 Ingrid 22 siječnja, 2023, 16:09

  Dragi tražitelji kredita.

  Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna tvrtka osnovana je kao organizacija za ljudska prava diljem svijeta s jedinom svrhom pomaganja siromašnima i ljudima u financijskim poteškoćama. Ako želite podnijeti zahtjev za zajam, kontaktirajte ih koristeći podatke u nastavku: e-mail: [email protected]

  Ime:
  Potreban iznos kredita:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  OSIGURANJE
  Ingrid

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code