NAJNOVIJE NA PORTALU

KREDITI HBOR-a ZA MALE PODUZETNIKE

KREDITI HBOR-a ZA MALE PODUZETNIKE

3. veljače, 2015.

Ruka_pravi_krov_velika

Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) započela je s provedbom novog kreditnog programa namijenjenog financiranju hrvatskih mikro poduzetnika. Program se provodi u suradnji s Europskim investicijskim fondom (EIF) i Europskom unijom.
Zapravo sa svrhom prihvatljivog i boljeg poticanja samozapošljavanja, modernizacije i proširenje postojećeg poslovanja HBOR je započeo početkom veljače 2015. s provedbom novog programa Mikrokreditiranje uz potporu EU.
Međutim program Mikrokreditiranja  namijenjen je samo mikro poduzetnicima, fizičkim i pravnim osobama koji zapošljavaju do 10 zaposlenika i ostvaruju godišnji poslovni prihod do 2 milijuna eura. Najviši mogući iznos kredita je u kunskoj protuvrjednosti 25 tisuća eura, ali se sredstva mogu upotrebljavati samo za ulaganja u osnovna ili obrtna sredstva. Rok otplate je do 5 godina uključujući poček do godine dana.
Kreditiranje se provodi putem poslovnih banaka koje su ugovorile suradnju s HBOR-om na provedbi ovog programa. Do sad je jedanaest poslovnih banaka ugovorilo suradnju na provedbi ovog programa (BKS d.d., Croatia banka d.d., Erste & Steiermärkische Bank d.d., HPB d.d., IMEX banka d.d., OTP d.d., Partner banka d.d., Podravska banka d.d., RBA d.d., Sberbank d.d. i Slatinska banka d.d.) . Kamatnu stopu za krajnjeg korisnika utvrđuje poslovna banka ovisno o procijeni rizika plasmana.
Zahvaljujući potpisanom CIP ugovoru o jamstvu između HBOR-a i EIF-a novim programom  olakšan je pristup financiranju mikro poduzetnika u Hrvatskoj – uvelike zbog znatno smanjenih zahtjeva za bankarskim instrumentima osiguranja. Za osiguranje povrata kredita poslovna baka prihvaćati će zadužnice od klijenta, a ovisno o procijeni može zatražiti i mjenice, ali i zasnovati založno pravo na imovini, ipak samo na onoj koja se nabavlja iz sredstava kredita.
Ivan Raos  T

39 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Proton Loan
  #1 Proton Loan 27 travnja, 2021, 21:17

  Dajemo zajmove za sve svrhe. Nudimo od minimalnog iznosa od 5.000,00 do 10 miliona i po niskoj kamatnoj stopi od 3%, rok trajanja: najviše 25 godina, ovisno o iznosu zajma koji vam treba. kupci bi trebali biti stariji od 18 godina. Ova kreditna transakcija je 100% garancija za ozbiljne kupce. Za više informacija o zajmu kontaktirajte nas putem:
  E-pošta: [email protected]
  Mobile / Whatsapp KANADA: +1 (204) 410-2623
  Mobile / Whatsapp UK: +44 (752) 064-7201

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Susan8765569
  #2 Susan8765569 19 srpnja, 2020, 12:06

  Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Trebate li zajam?
  Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group-a. Zajmodavac sam i financijski savjetnik.

  Pružamo sve vrste kredita (osobni zajam, poslovni zajam, hipotekarni zajam i mnoge druge). Dajemo i dugoročne i kratkoročne zajmove, osigurane i neosigurane kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: [email protected] ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: 00447903159998 i dobiti odgovor u trenu.

  Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo vam pomoći da poboljšate svoje dugoročne i kratkoročne financijske ciljeve, jer je vaša konačna svrha financijska stabilnost.

  S onim što se događa u svijetu, mnogi se suočavaju s nevremenim financijskim izazovima, a nekima je zbog nekih razloga toliko teško dobiti kredit od svojih lokalnih banaka ili drugih financijskih institutima.

  Možemo vam pomoći u rješenju vaših financijskih izazova, samo pišite mojoj tvrtki i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili s financijskim poteškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite kod nas, prijavljujete se kod tvrtke od povjerenja koja brine o vašim financijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša financijska stabilnost.

  Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam svoj zahtjev za kredit putem:
  E-adresa: ([email protected]) ILI;
  WhatsApp: +447903159998
  Možete nam pisati bilo kada i bilo gdje.
  2020 © llSva prava pridržana

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Susan Benson
  #3 Susan Benson 28 lipnja, 2020, 23:52

  Pozdrav, trebate li financijsku podršku? Treba li vam zajam?
  Ja sam Susan Benson iz Sunshine Financial Group. Zajmodavac sam i finansijski savjetnik.

  Pružamo sve vrste kredita (Persona Zajam, Poslovni zajam, Mortage zajam i mnogi drugi) Dajemo i dugoročne i kratkoročne, osigurane i neobezbjeđene kredite po pristupačnoj kamatnoj stopi od 3% godišnje. Za više informacija o našoj usluzi možete nam jednostavno pisati putem maila: [email protected] ili nam poslati poruku direktno na WhatsApp ili Telegram putem: +447903159998 i dobiti odgovor u trenu.

  Mi smo sveobuhvatna tvrtka za financijske usluge i posvećeni smo pomoći vama u poboljšanju vaših dugoročnih i kratkoročnih financijskih ciljeva jer je vaša financijska stabilnost naš krajnji cilj.

  Puno ljudi se suočava s nevremenim financijskim izazovima, a neki od njih imaju teškoća dobiti zajam od lokalnih banaka ili drugih financijskih instituta iz nekih razloga.

  Ako vam stvarno treba rješenje za vaše financijske izazove, samo pišite mojoj firmi i mi ćemo vam pomoći s kreditom. Pomagali smo brojnim pojedincima i organizacijama koji su se suočili sa financijskim teškoćama u cijelom svijetu. Kada se prijavite za nas, prijavljujete se pouzdanoj kompaniji koja brine o vašim finansijskim potrebama, naš najveći prioritet je vaša finansijska stabilnost i o vama ćete biti zbrinuti kroz cijeli proces.

  Za više informacija o našoj ponudi zajma, molimo pošaljite nam vaš zahtjev za kredit putem:
  Email: ([email protected]) ILI;
  WhatsApp: +447903159998
  2020 © llSva prava zadržana

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Stella Maris
  #4 Stella Maris 28 svibnja, 2020, 12:10

  Ako imate financijskih poteškoća, STELLA MARIS FINANCE COMPANY trenutno nudi zajmove svih vrsta kako bi zadovoljili vaša financijska ograničenja, bez obzira na vaše stanje, u rasponu od 5.000 USD. do 500.000.000 dolara. 00 po pristupačnoj cijeni od 2 ”, bez kolaterala, loš kredit. Visina zajma je pregovaračka, povjerljive usluge koje pružamo. Prijavite se za bilo koji kredit po vašem izboru kod nas, molimo nadležnu prijavu samo putem ([email protected]) Sretno svima.

  E-adresa: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Patricia Martins
  #5 Patricia Martins 17 svibnja, 2020, 11:41

  Zovem se Patricia Martins, samohrani roditelj, prije nego što je moj muž umro, napustio nas je s toliko duga, bio sam toliko zbunjen i frustriran kako platiti ogroman dug. Jednog dana kad sam prolazio internetom naišao sam na Svjedočenje (Pedro Gonçalo) o tome kako mu je GINA MORGAN pomogla u zajmu. Tako sam podnio zahtjev za kredit u iznosu od 85.000 eura s trajanjem od tvrtke od 5 godina putem njezine pošte ([email protected]) Kada sam se prijavio za kredit, dao sam zavjet GOD-u da ako dobijem kredit neka svijet zna što je učinio za mene, na moje najveće iznenađenje, za manje od 48 sati odobren je moj zajam s kamatnom stopom od 2%. Sada sam podmirila dug svoga muža i započela sam svoj novi život i posao. Upravo sam ispunio svoj zavjet. Dakle, ako želite bilo koju vrstu zajma za čak 2%, molimo kontaktirajte GINA MORGAN Kreditno društvo LTD na njen e-mail [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Valeria Marco
  #6 Valeria Marco 15 svibnja, 2020, 11:28

  Zovem se Valeria Marco prije 6 mjeseci propao je moj posao, nisam se više nadao da ću dobiti posao. Pokušao sam posuditi novac od banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nijednu imovinu kao zalog da bih dobio zajam, tada me vrlo bliska prijateljica Camila Diego upoznala s istinskim zajmodavcem putem interneta koji se zvao GINA MORGAN Kreditna tvrtka LTD. Ženska firma za zajam mi je mogla dati zajam u iznosu od €160,000 eura bez ikakve imovine kao zaloga ili kreditne kartice, ali dala mi ju je na povjerenju. Dakle, moji prijatelji rekli smo sebi zašto sam sebičan, pa sam odlučio podijeliti ove informacije sa svima. Ako vam treba zajam od pouzdanog zajmodavca, obratite se Gina Morgan putem njezine e-pošte: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. shaw
  #7 shaw 19 travnja, 2020, 01:38

  Pozdrav, moje ime je Amber Shaw i tu sam da vas preporučim legitimnom zajmodavcu koji mi je dao zajam u iznosu od 15 000 eura, njegovo ime je gospodin JOHN, molimo kontaktirajte ga danas za vaš zahtjev za kredit putem e-maila: [email protected] ili whatsapp +1 {7323146992} kontaktirajte ga danas i zahvalite mi kasnije jer je zaista pouzdan i pouzdan čovjek.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Elodie Yannick
  #8 Elodie Yannick 13 travnja, 2020, 14:28

  Pozdrav svima tamo, nadam se da ste svi dobro? Zovem se gospođa Elodie Yannick, dolazim iz Belgije Liege, prije nekoliko tjedana bila sam uvučena u loše financijsko stanje i potrebna mi je hitna zajam da platim račune i financijski se vratim na noge zbog trenutne financijske situacije, moja banka odbio da mi da zajam, tako da nisam ostao ništa drugo nego da tražim neosigurani zajam na mreži, u procesu istraživanja bio sam žrtva prevare i izgubio sam skoro 1,250 eura i bio sam u više problema i zamalo odustao od nade da ću dobiti zajam dok nisam našao internetski post, ovo je zajedničko svjedočenje gospođe Melisse Nicholas iz Kansas Statea koji svjedoči o tome kako je dobila 350,000.00 USD od tvrtke Kathy Finance Inc. nakon što sam pročitala post koji sam odlučila kontaktirati s Kathy Finance Inc. putem e-maila: ([email protected]) kontakt podijeljen u postu, moj neosigurani zahtjev za kredit od 120,000.00 eura odobren je u roku od 48 sati od mog zahtjeva, a njihova kamatna stopa je 2%, moj kredit je plaćen na moj bankovni račun bez ikakvog propusta .

  Želim izraziti moju veliku zahvalnost i savjetovati tražitelje kredita da budu jako budni, jer postoje mnogi prevaranti s jedinom svrhom obmanjivanja nedužnih tražitelja kredita, tako da morate biti oprezni i budni. kome treba kredit, preporučujem Kathy Finance Inc, možete se obratiti tvrtki e-mailom: ([email protected])

  Hvala što ste pročitali moje svjedočenje, želim vam sreću.

  Tvoj,
  Elodie Yannick.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Bryan Stefan
  #9 Bryan Stefan 19 ožujka, 2020, 18:41

  Trebate li hitan zajam? Dajemo zajam zainteresiranim osobama koje traže kredit u dobroj namjeri. Nudimo širok spektar financijskih usluga: komercijalno planiranje, komercijalno i razvojno financiranje, hipoteke i hipoteke, zajmovi za konsolidaciju duga, poslovni zajmovi, privatni zajmovi, studentski zajmovi, zajmovi s smanjenom stopom od 3%.
  Obratite nam se za vaš osigurani i neosigurani zajam Zainteresirani kandidati trebaju nam se obratiti putem e-maila: [email protected]

  Kontaktirajte putem WhatsApp: +19792912614
  Iskreno,
  Gospodine Bryan Stefan

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. SHARON
  #10 SHARON 13 ožujka, 2020, 21:20

  Moje ime je sharon Petit Homme Ja sam iz Amsterdama, Nizozemska. Želim iskoristiti ovo malo vremena moram ići na internet da ako je potreban pravi i legitimni zajam johnsonloanfirm je prava tvrtka za prijavu. Prevarile su me dvije tvrtke. aplicirao za kredit od johnsonloanfirm bila je treća tvrtka za koju sam se prijavila. Zajam sam dobio od johnsonloanfirm za manje od 8 sati, kako mi je rekla tvrtka, tako da svatko kome je potreban internetski zajam bez prevare prijavljuje se na johnsonloanfirm. budite sigurni da ćete biti zadovoljni s ovom tvrtkom. Ovu tvrtku možete kontaktirati samo e-poštom ili na e-mail adrese WhatsApp je [email protected] Whatsapp +1 (7323146992)

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Kate Lisa credit
  #11 Kate Lisa credit 7 ožujka, 2020, 14:12

  Ovim ćemo obavijestiti širu javnost da trenutno dajemo kredite ljudima kojima je potrebna financijska pomoć po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Ako ste zainteresirani za prijavu zajma, kontaktirajte nas za više informacija putem e-maila: [email protected] ili WhatsApp: +2348075180625

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. nora mason
  #12 nora mason 25 veljače, 2020, 08:25

  MOJ ISPIT OD PRAVNOG NOVČANOG KREDITA
  Jeste li tražili kredit?
  Trebate hitan lični ili poslovni kredit?
  Kontaktirajte osobukapitalloansfinance Pomogli su mi s kreditom od 30.000,00 USD
  prije nekoliko dana nakon što je pretučen 2500 dolara od muškarca za kojeg se tvrdi da je
  zajmodavac, ali hvala Bogu danas sam dobio svoj kredit u vrijednosti od 300 000,00 USD
  da se obratite kompaniji radi istinske finansijske usluge. Email:
  [email protected]. On je žena dostojna povjerenja. ŠTA SADRŽI: +1 3052248197
  KAO JE DINAMSKA, TRUSTWORTHY I 100% BEZBEDNA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Robert Mikac
  #13 Robert Mikac 2 veljače, 2020, 17:47

  Dođite na kredit za ostvarenje dodatnog dohotka! Savjetnik za kreditne sindikate je tu da vam pomogne dobiti najbolji zajam ili platiti poslovne račune. Odgovorite na samo nekoliko jednostavnih pitanja i ispunite uvjete. To je lako, brzo i sigurno i pristupačna stopa 2%. E-adresa: [email protected] Kontaktirajte nas za pouzdane trenutne zajmove.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Anonimno
  #14 Anonimno 29 prosinca, 2019, 01:20

  Želite li se posuditi, a ne znate gdje dobiti pravi zajam?
  Želite li pokrenuti posao, ali nemate kapital?
  Trebate li zatražiti kredit iz bilo kojeg razloga?
  Trebate li božićni zajam.

  Vaša nada je konačno stigla jer pružamo brze i pouzdane zajmove, naša je usluga 100% originalna i jamči vam da ćete dobiti svoj kredit prilikom prijave, kontaktirajte e-poštom i odobrite ga danas na: [email protected]

  Hvala ti i Bog blagoslovi
  SAMOUVJERENOST
  Elena

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Illuminati officer office
  #15 Illuminati officer office 29 studenoga, 2019, 01:53

  Ovo je sjajno iluminatsko društvo Ovdje se pozivamo da vam pomognemo da postignete ono što tražite u životu, bilo da je to financijska pogodnost Dobar život Ulaganje, plodan život duhovne moći brak i velika količina resursa u vašem poslovnom okruženju, bez obzira na mogućnost koja tražite u životu Udružite nas putem WhatsApp + 1209-435-8287 ili e-maila :[email protected] i doživite iskustvo do kojeg nikada prije niste stigli, pa nas kontaktirajte i uživajte u iskustvu dobrog zaokreta širom svijeta.

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Eric finance
  #16 Eric finance 18 studenoga, 2019, 09:40

  Dobar dan,

  Tražite li financijsku pomoć? Trebate li hitan zajam da platite račune ili dugove? bez obzira na zajam, možda bi nas trebali kontaktirati danas putem e-maila: [email protected].

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Ruth
  #17 Ruth 16 listopada, 2019, 03:22

  Ja sam Vera Lopez po imenu, živim u Kaliforniji u Sjedinjenim Američkim Državama, koja sam bila žrtva prevare na tolikim lažnim zajmodavcima putem interneta između februara prošle do januara ove godine, ali toliko se zahvaljujem svom stvaraocu da se konačno nasmiješio mene, usmjeravajući me prema ovom novom zajmodavcu koji mi je stavio osmijeh na lice ove godine 2019. i nije me prevario, a takođe i što me nije prevario ili lagao, ali me je, međutim, ovaj zajmodavac čije je ime gospođa Valeria Ali dao 2% zajma. iznos je 560.000 američkih dolara nakon što se složim s njihovim uvjetima i odredbama, a jedna značajna stvar koju volim kod ove tvrtke je da su i oni brzi i relabilni, tako da moji borci i sestre možete direktno kontaktirati kompaniju putem tamošnje tvrtke. E-mail: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Valeria Marco
  #18 Valeria Marco 2 kolovoza, 2019, 09:35

  Moje ime je Valeria Marco prije 6 mjeseci propalo je moje poslovanje, nisam se više nadao da ću dobiti posao. Pokušao sam posuditi novac od banke, ali nisam imao dovoljno novca na svojoj kreditnoj kartici i nikakvu imovinu kao osiguranje da bih dobio zajam, tada me je vrlo bliska prijateljica Camila Diego upoznala s istinskim zajmodavcem putem interneta koji se zvao GINA MORGAN Kreditna kompanija LTD. Ženska firma za zajmove mi je mogla dati kredit od 160.000 eura bez ikakve imovine kao kolaterala ili kreditne kartice, ali dala mi ju je na povjerenju. Dakle, moji prijatelji rekli smo sebi zašto sam sebičan, pa sam odlučio podijeliti ove informacije sa svima. Ako vam treba zajam od pouzdanog zajmodavca, obratite se Gina Morgan putem njenog e-maila: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Elena
  #19 Elena 27 srpnja, 2019, 07:03

  Dragi tražitelji kredita

  Imate li financijskih poteškoća? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova je tvrtka za zajam osnovana organizacijama za ljudska prava širom svijeta s jedinom svrhom pomoći siromašnima i osobama s financijskim poteškoćama u životu. Ako želite podnijeti zahtjev za kredit, vratite nam se s detaljima ispod e-pošte: [email protected]

  Ime:
  Potreban iznos zajma:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  SAMOUVJERENOST
  Elena

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code