KNJIGA O DIVLJIM JAGODAMA

KNJIGA O DIVLJIM JAGODAMA

18. studenoga, 2020.

 

Prva autorizirana biografska knjiga Divljih jagoda u impozantnom popisu sudionika donosi nam razgovore i nevjerojatne priče sa svim bivšim i sadašnjim članovima benda, velike većine izravno i neizravno involviranih ljudi u 40 godina dugoj povijesti, kao i intervjue s brojnim poznatim glazbenicima iz regije i inozemstva kao što su Neno Ninčević, Bora Đorđević, Jurica Pađen, Gibonni, Tony Martin, Andy La Rock, Bruno Langer, Vlatko Stefanovski, Dado Topić, Dino Merlin i brojni drugi.

Autor biografije Stjepan Juras uz priču o Divljim jagodama paralelno prati i vremensku crtu domaće i svjetske glazbene scene, uspoređuje, povezuje i analizira mnoge važne događaje i donosi potpuno novi format biografskih knjiga do sad još neviđen na ovim prostorima.

Radeći na ovoj biografskoj knjizi, usprkos bliskoj suradnji sa Zeletom, nije se bojao zagrepsti tamo gdje nitko do sad nije i izvući na površinu informacije o kojima se nitko do sad nije usudio javno govoriti. “Neovisnost u pisanju, slobodno iznošenje svojih mišljenja i stavova, davanje sugovornicima da iznesu sve što im je na duši, pa makar je to ponekad izlazilo iz okvira dobrog ukusa, bili su moji jedini uvjeti za rad na ovoj knjizi“, ističe Juras. Svakako treba spomenuti kako je naslovnicu knjige radio nagrađivani grafički dizajner Igor CC Kelčec, dok je prijelome radila Violeta Juras.

Biografska knjiga Divljih jagoda U malom vrtu raste divlji plod dostupna je po cijeni od 225 kuna u svim prodavaonicama Croatia Recordsa i svim većim knjižarama diljem regije kao i putem web stranice www.divljejagodelegacy.com T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code