KLINCI S RIBNJAKA U LISINSKOM SLAVE 30. ROĐENDAN

KLINCI S RIBNJAKA U LISINSKOM SLAVE 30. ROĐENDAN

2. svibnja, 2015.

 otvoreno-cmr-1c

Dječji zbor Klinci s Ribnjaka slavi svoj 30. rođendan svečanim koncertom “KLINCI TO SMO MI” u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u nedjelju 17. svibnja s početkom u 19.00 sati.

Uz orkestar Alana Bjelinskog, Klinci će izvesti nove pjesme eminentnih domaćih autora, te predstaviti dio programa kojeg izvode na koncertima međunarodnog ciklusa Djeca Hrvatske djeci Europe.

Ovakvim izborom programa Klinci žele zahvaliti svojoj vjernoj publici i suradnicima te predstaviti jedinstveni spoj generacija, profesionalizma i amaterizma koji je zadivio i stranu publiku.

U posljednjih 30 godina, Klinci s Ribnjaka objavili su 33 diskografska izdanja, dobili su 12 Porina u kategoriji za najbolji dječji album, sudjelovali su na svim većim festivalima diljem Hrvatske i u inozemstvu te ostvarili glazbene suradnje s mnogim domaćim eminentnim glazbenicima, a neki od njih Klincima će se pridružiti i u Lisinskom.

Posebnost koncerta su, naime, izvođači neočekivano spojeni s programom Klinaca, a to su orkestar Alana Bjelinskog, Ex Klinci, Davor Gobac, Ksenija Erker, Ricardo Luque i Jaques Houdek!

Klinci s velikim veseljem najavljuju i bivše članove zbora, okupljene samo za ovu prigodu te male plesače Plesnog studija Ribnjak.

Koncertom će Klinci ujedno promovirati i novi CD u izdanju Dallas Recordsa.

Cijena ulaznica je 80 kuna, a moguće ih je kupiti na portalu Ulaznice.hr.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code