KELEMINEC: SPREMAN SAM NA UHIĆENJE

KELEMINEC: SPREMAN SAM NA UHIĆENJE

6. rujna, 2017.

 

 

Kralj Aleksandar Pupavac za vrijeme turističke sezone poticao je paljenje Hrvatske preko svojih „Novosti„ svoj naslovnicama „Lijepa naša, lijepo gori„ i „Žarimo i palimo„.

Ovaj čin kralja Aleksandra Pupavca je čin terorizma, a institucije su po starom običaju zakazale i zaštitile samozvanog kralja.

Spaljivanje „ Novosti „ je čin upozorenje na njegov huškaški poziv Srbima da pale Hrvatsku.

Prosvjedna nota malog Slobe iz Srbije Dačića nije me iznenadila, divljanje kralja Aleksandra Pupavca nije me iznenadilo ali iznenadilo me huškanje pojedinih srpskih medija u Hrvatskoj na moj linč i hitno uhićenje.

Stoga dragi domoljubni i antihrvatski mediji ja sam spreman na uhićenje od Vlasti koja gazi po Domovinskom ratu i služi velikosrpskoj politici, koja gazi po svim ubijenim od strane onih koji pozivaju na moj linč, od strane malog Slobe – Dačića i kralja Aleksandra Pupavca i njegove braće koji su sa četničkim postrojbama palili i ubijali po Hrvatskoj.

Kao što sam spreman na uhićenje , spreman sam i vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića kao primjer drugima koji bi se sutra usudili diči svoj glas protiv velikosrpske ideologije u Hrvatskoj.

Na vješanju na Trgu bana Josipa Jelačića uzviknut ću ŽIVJELA HRVATSKA, ZA DOM SPREMNI !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. anonimno
    #1 anonimno 11 rujna, 2017, 14:58

    kelemincu,te Vukove pisanije si trebao zapaliti pred ministarkom Obljuven,to bi imalo većeg efekta,,

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code