NAJNOVIJE NA PORTALU

U ZAGREBU NAPADNUTA JER NIJE POKRILA LICE

U ZAGREBU NAPADNUTA JER NIJE POKRILA LICE

2. travnja, 2020.

 

Da je uz opasnu korona-krizu i snažan potres Zagreba stvorio nervozu u svakodnevnoj strci i nužnoj komunikaciji građana, rječito govore iskustva trgovaca, medicinara, komunalaca, poštara i novinara. Povišene temperature i neodmjerenih riječi, čitamo, nisu lišeni ni zagrebački gradski oci poput Milana Bandića i pročelnika mu Pavla Kalinića, koji se pri odzivu na razgovor na N1 televiziji obostrano prostački verbalno sukobio sa zvijezdom maloga ekrana Sandrom Križanec. Jedan slučaj iz trgovačkoga centra ipak zaslužuje posebnu pozornost.

Negodujući i mrmljajući na umirovljenicu koja je u “virusnom” redu, pred blagajnom trgovine bila ispred suhonjava dvometraša u bijelom zidarskom odijelu u nazočnosti više strpljivih i šutljivih kupaca, počeo je s primitivnim i nasilničkim reagiranjem. Žuri mi se, radim na popravljanju potresom oštećenih dimnjaka, a ti dugo skupljaš te svoje pune kese…” Okrenuvši se, 60-godišnjakinja se suprotstavila primitivcu. “Neću valjda kupljeno ostaviti ovdje, da bi ti bez radne dopusnice u Hrvatskoj, zakašnjelo stigao na oštećen krov!”, rekla je i pokazala da se ne boji. Odmah potom siledžija krenuo je u fizički obračun s damom. “Evo, dođi, da vidim što ćeš mi učiniti…”, srditim izrazom lica i prijetećim ključevima raspoređenim između prstiju šake dala je u samoobrani do znanja nekulturnom muškarcu da nije zastrašena. Ustuknuvši, međutim, nasrtljivac je glasno najavio moguću intervenciju policije, a potom, zagledan u zlatni križić pod vratom žene, hrabro odustao. “Govno, emancipovano, što se nisi pokrila!”, aludirao je, usred Zagreba, na muslimanski  ne baš privlačan srednjovjekovni zar.

“Govno koje se i tu smradom osjeća izbacilo te na ovaj svijet, idiote, a mogli bismo te udarcem u pozadinu torpedirati u tvoju džamahiriju” I dok je blagajnica pokušavala umiriti verbalno zaraćene kupce, sudionike nepotrebna šovinističkoga incidenta, svi ostali građani, zanimljivo, odšutjeli su huliganstvo muslimanskoga siledžije. Izložena ponižavanju pred svjedocima, naša čitateljica, naravno, žali što nasilnika nije prijavila policiji, ali ne odustaje uputiti prosvjedno pismo predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj, muftiji Azizu ef. Hasanoviću. Jer, veli ona, stogodišnja tolerancija i priznanje islamske vejroispovijesti, Hrvatima je odavno nanijelo mnogo nezahvalnosti. Previše provokacija poznatih političara susjedne BiH države još od ratnih dana i spašavanja stotina tisuća tamošnjih izbjeglica do mnogih mudžahedinskih postupaka prema našoj nacionalnoj manjini u većinskim muslimanskim entitetima osokoljenim saudiarabijskim i turskim dolarima.

Podaci napadnute bae poznati redakciji.T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Mujo Basinac
  #1 Mujo Basinac 6 travnja, 2020, 00:01

  Vidite kako se jedan cijeli narod može stidjeti radi jednog primitivca.Primitivizam nikad nije kavalirdelikt.
  I ne treba to samo onako pustiti:”Ma kani ga se,ta vidiš da je primitivan”,nego to ite kako kazniti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guzopera Halilhodžić
  #2 Guzopera Halilhodžić 3 travnja, 2020, 09:38

  Vidi smrada Vahidina Halilhodžića Veležova jugo-gonara. Njemu su Hrvati fašisti. Baš, kako ne bi bili kad su takva šupka pustili sred Zagreba da od jednakoga smrada Mamića drpa ustaške kune. Najbolje mu je ipak da po Francuskoj nosa dežurnu flašu guzoperu. I da obavezno šuti, jer će ga legija mobilizovati za afričke terene.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Bosna Erdoganu u amanet?
  #3 Bosna Erdoganu u amanet? 3 travnja, 2020, 09:07

  Kako veli bakir, da je rahmetli alija BiH ostavio taypu sultanu erdoganu u amanet. Velikih li misli flašodupca.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. žrdina
  #4 žrdina 3 travnja, 2020, 05:24

  Nema više grijeha struktura
  jer udbaške strukture podmazuju kunom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Nogom u šugav tur pa u džamahiriju
  #5 Nogom u šugav tur pa u džamahiriju 2 travnja, 2020, 19:13

  Onima koji ne obraćaju pozornost na sva brabonjanja bosanskih političara protiv pripadnika najstarijeg tamo hrvatskoga naroda (ondje je i sveto hrvatsko tlo), preporučujem da čitaju najnovije ratničke
  poruke Hrvatima šugavoga SDA Bakira, nasljednoga balijskoga princa Alije Izmetbegovića. Na dugo i široko pobrojava taj neugledni tayperdoganer što sve muslići proizvode od oružja. Više im ne trebaju minobacači i granate iz Hrvatske, a Bakirović je šugavu zadnjicu baš kod nas tijekom rata skrio. I dovodio ovamo svoje haremske bule. Usprkos svemu, naivni Hrvati šute na skoru, treću reprezentativnu džamiju. Bit će to, poslije vlaških gadova u 420 parohija zločinačke spc, brlozi mudžahedinstva i radikalnoga islamizma.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Fffflinto
   Fffflinto 3 travnja, 2020, 01:50

   Svaka cast, za komentar ali sve “dzaba”, dokle god su izdajnici na celu Hr. Kompleksasi u crvenom ZG misle, to je tamo negdje daleko I boli ih cosak za Hrvate u BiH.
   Zuco I ostali janjicari s bascarsije doslovno pisaju po Hrvatima svakodnevno. Isto tako I kad je netko od nasih isao ”pokloniti se”samoprozvanom sultanu na bascarsiji, ovaj im umjesto pozz kaze da mu mogu pop…E jedino na cevape su vodili Mesica jer je radio za njih.

   Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code