KELEMINEC: POLITIČKI ME PROGONE PO NALOGU MINISTRA OSTOJIĆA

KELEMINEC: POLITIČKI ME PROGONE PO NALOGU MINISTRA OSTOJIĆA

6. lipnja, 2015.

0105007.48

Dana 3. lipnja 2015. godine pozvan sam na razgovor u policijsku postaju Koprivnica. Saznao sam da je I. policijska postaja u Zagrebu  podigla novu optužnicu protiv mene. U optužnici stoji da u grbu naše stranke A-HSP imamo prvo bijelo polje, zbog barjaka u našim prostorijama sa prvom bijelim poljem i zbog natpisa na našoj web stranici www.hrvatskipravasi.hr. Zamislite policiji smeta ovaj natpis : „ Braniti čast i slobodu Hrvatske, vrhovna je dužnost svakog Hrvata „ ! Odbio sam dati izjavu povodom ove sramne i politički motivirane optužnice, a ovom prilikom poručujem vodstvu I. policijske postaje  da se veselim ovoj optužnici.

Ovom prilikom poručujem I. policijskoj postaji u Zagrebu da se okrenu radu i otkrivanju kriminala u Zagrebu, a ne gubljenju vremena na mom političkom progonu. Zaboravili ste da Jugoslavije više nema, da smo se izborili za DEMOKRATSKU HRVATSKU. Umjesto da pišete optužne prijedloge protiv onih koji danas u Kumrovcu, Srbu i Sisku nose jugoslovenske zastave sa petokrakom zvijezdom, oznake pod kojima se  od  1991. do 1995. ubijalo, razaralo i palilo po Hrvatskoj, njih štitite, a mene dragovoljca Domovinskog rata progonite.

NEKA VAS BUDE SRAM !

Poručujem vam da zbog mog uhićenja 28. veljače ove godine , zadržavanjem u zatvoru u Oranicama, a  gdje sam na Prekršajnom sudu dokazao svoju nevinost pokrećem postupak protiv odgovornih iz I. policijske postaje Zagreb.

Također,  zbog mog progona i sprečavanja bavljenjem politikom, zatražit ću od Ustavnog suda RH. zaštitu svojih ustavom zagarantirana  prava koje  policija krši  i progoni me preko    ministra  Unutrašnjih poslova RH  Ranka Ostojića.

Obavještavam medije da zbog mog progona i maltretiranja od strane policije imam zakazan sastanak u Ravnateljstvu MUP-a  u ponedjeljak u 9 sati i to  kod zamjenika glavnog ravnatelja MUP-a gosp. Dražena Viteza

Šaljem vam i kronologiju mojeg progona :

Policija me progonila i za vrijeme vladavine HDZ-a , a i sada za vrijeme SDP-a . Uhićen sam na Trgu bana Josipa Jelačića 2005. godine  samo zato što sam javno  komentirao  i to  pozitivno o Anti Gotovini. Zbog tog komentara od Prekršajnog suda u Zagrebu kažnjen sam sa 700 kuna, a pošto nisam htio platiti kaznu jednog dana došla je policija da me odvede 3 dana u zatvor. Pošto sam prijetio policiji da će za ovo znati cijela Hrvatska i da ću pred zatvorom sazvati tiskovnu konferenciji,  u roku jednog sata sa dogovorom policije i Prekršajnog suda rečeno mi je da su riješili zastaru i da ne trebam u zatvor,  te da sam slobodan.  Za vrijeme HDZ-a zbog organizacije prosvjeda u Srbu 2010. godine kažnjen sam sa 2100 kuna zbog toga što je netko pjevao ustašku pjesmu Marjane, Marjane. Ministar policije tada je bio Tomislav Karamarko.  Koprivnička policija 2011. godine je  protiv mene montirala  lažni  progon zbog kršenja javnog reda i mira. Na sudu sam prije nekoliko mjeseci dokazao svoju nevinost. Upravo  na taj montirani proces sam jako ljut  i podnio sam prijavu protiv policajaca koji su to učinili.  Državno odvjetništvo je prije desetak dana odbilo moju prijavu sa obrazloženjem da je istina sa sam oslobođen optužbe, da nisam kriv  ali da nema elemenata kaznenog progona  protiv policajaca koji su mi to napravili. Jedan od navedenih policajaca mi priznao da on nije kriv i da je on samo morao potpisati prekršajni postupak protiv mene. Zanima me tko je naredio taj montirani proces ?  Na skupu protiv ulaska Hrvatske u EU 2012. godine sam  na Trgu bana Josipa Jelačića uhićen, a zbog brutalnosti interventne policije povrijeđena mi je  kralježnica. Na sudu sam ponovno dokazao nevinost i oslobođen optužbe. Ove godine 28. veljače  uhićen  sam ponovno  u Zagrebu prilikom odlaska na grob našem Ocu Domovine dr. Anti Starčeviću. U skandaloznoj optužnici  pisalo je da su me uhitili jer nisam prijavio prosvjedni skup ispred groba Ante Starčevića . Prvo nikakvog prosvjednog skupa ispred groba Anti Starčeviću nismo planirali već željeli položiti vijenac, zapaliti lampaš, pomoliti se i ispred groba i  položiti prisegu domovini Hrvatskoj.  U  skandaloznoj optužnici pisalo je da policija traži od Prekršajnog suda da me se najstrože financijski kazni, da mi se trajno zabrani dolazak na Trg bana Josipa Jelačića i na grob Anti Stračeviću. Naravno i taj sud sam dobio, a zbog  ovoga posljedice je trebao snositi ministar Unutrašnjih poslova RH Ranko Ostojić koji je  naredio moj progon, uhićenje i zadržavanje u zatvoru na Oranicama.   Trenutno policija protiv mene vodi  dvije optužnice i to zbog pjesme Evo zore, evo dana.

 predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava

Dražen Keleminec  T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. DON
  #1 DON 9 lipnja, 2015, 11:16

  Paranoja progona kod mnogih je konstantno prisutna.Što je progonitelj viši po rangu to više raste EGO progonjenoga.Mnogi bi rado sebi umislili da ih progoni ministar policije koji eto nema pametnijega posla nego li se baviti bedastoćama i sebe opterećivati jednom jedinom osobom.Ne zalazim u temu članka i nek svatko sebi umišlja što mu volja no stava sam da bi ministar ako trenutno nema ništa preče radije sjeo negdje u hladovinu terase kafića i naručio si hladnu Žuju,naravno može si to dopustiti jer ima službenoga vozača.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mario Franolić
  #2 Mario Franolić 6 lipnja, 2015, 09:55

  Teško se oteti dojmu da smo mi Hrvati potomci Jude.Toliko izdaja u datom momentu mogu učiniti samo Hrvati. Nikog ne čudi me što su nas iz Irana potjerali preko oceana samo nakon 700 godina.Tamo smo očito veliku izdaju učinili pa se zaputili na dugi put. Bog nam oprostio i doveo u raj na zemlji da konačno uživamo i volimo se kao prava braća. Ali ne, mi i dalje ponavljamo greške, brat na brata juriša, prijatelj prijatelja izdaje… Do kada? Valjda do konačnog uništenja nacije. Tko ima snage nove Jude prokazati?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code