DANIJEL SAIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAPREŠIĆA

DANIJEL SAIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA ZAPREŠIĆA

20. ožujka, 2013.

Danijel Sarić-1

U utorak, 19. ožujka, u dvorani zaprešićkog Pučkog otvorenog učilišta javnosti se predstavio kandidat za gradonačelnika Zaprešića koalicije SDP-HSU Danijel Saić.

 Puno povjerenje u koaliciju i gradonačelničkog kandidata svojim dolaskom na predstavljanje pokazali su predsjednik SDP-a Zoran Milanović te predsjednik HSU-a Silvano Hrelja.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u govoru pred simpatizerima i članovima naglasio je da je vrlo optimističan i vjeruje u pobjedu koalicije i Danijela Saića na lokalnim izborima u svibnju jer smatra da na ovim izborima SDP ima odlične kandidate, ne samo u Zaprešiću, već i u Zagrebačkoj županiji te diljem sjeverozapadne Hrvatske. Dodao je kako su mu u posljednje vrijeme nedostajale stranačke aktivnosti. 

Prvi čovjek HSU-a Silvano Hrelja rekao je da je koalicija s SDP-om u Zaprešiću dobrovoljna te da je Gradska organizacija njegove stranke tako odlučila, a on i vodstvo stranke tu su odluku podržali.

Kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije Ivana Posavec Krivec upozorila je na stagnaciju i nazadovanje županije koja je bez identiteta i ne iskorištava sve svoje potencijale, posebice u ruralnom razvoju.

Predstavljanju su još nazočili i potpredsjednik SDP-a Gordan Maras te predsjednici Županijskih organizacija SDP-a i HSU-a; Mihael Zmajlović i Stjepan Orgulan. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. klon
  #1 klon 5 travnja, 2013, 18:09

  ajme taj je tup ko stup

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. elektrotehničar
  #2 elektrotehničar 30 ožujka, 2013, 20:51

  baš mi je drago što je moj kolega elektrotehničar kandidat za gradonačelnika Zaprešića. dok je radio u firmi Elektrotermika bio je vrstan majstor

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. zizi
  #3 zizi 30 ožujka, 2013, 20:43

  bok

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code