POKUŠAJ RAZBIJANJA PRAVAŠKOG BLOKA U VELIKOJ GORICI

POKUŠAJ RAZBIJANJA PRAVAŠKOG BLOKA U VELIKOJ GORICI

19. listopada, 2012.

HSP-logo
Hrvatska stranka prava raspustila je Izvršni odbor Podružnice Velika Gorica zbog opstruiranja rada sa članovima HSP-a Velike Gorice, nepoštivanja odluka nadležnih tijela Stranke i pokušaja da se u javnosti prikaže nezadovoljstvo članova HSP-a u Velikoj Gorici  kako bi se opravdao prelazak članova Izvršnog odbora podružnice HSP-a u HDZ odnosno u HSP Dr. Ante Starčević.

Cilj takvog scenarija je prikazivanje stranke HSP Dr. Ante Starčević, “koalicijskog partnera” HDZ-a, u javnosti kao stožerne pravaške stranke, a istina je da pod “pravaškim kišobranom” Ruže Tomašić više nema pravaških stranaka.  

Hrvatska stranka prava nema namjeru konsolidirati redove HDZ-a, oni to moraju sami učiniti na način da promjene dosadašnje metode vladanja i ponašanja  te da u svojim redovima istaknu one pojedince koji mogu doprinjeti povratku HDZ-a kao stranke desnog centra, a da taj povratak ne znači uništavanje desnice koju sada priželjkuju u takozvanoj „anti-kukuriku koaliciji“.

Hrvatska stanka prava konsolidira svoje redove. Spremni smo na suradnju sa svim strankama pravaškog, starčevićanskog i demokršćanskog svjetonazora, ali ne pod svaku cijenu. Dokaz takvog stava je i politička suradnja između HSP-a i HČSP-a čime su postavljeni temelji stvaranja Pravaškog bloka.  U skladu sa željama članova HSP-a i HČSP-a, navedena suradnja ostvarit će se uskoro i u Velikoj Gorici.

Odlukom Predsjednika HSP-a imenovan je povjerenik za podružnicu HSP-a Velika Gorica g. Lucijan Maslać, nekadašnji županijski vijećnik Hrvatske stranke prava. 

Hrvatska stranka prava
       Glavna tajnica:

   Mirela Bušljeta Felc T

6 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code