KELEMINEC: POLICIJA ME UZNEMIRAVA I NA USKRS

KELEMINEC: POLICIJA ME UZNEMIRAVA I NA USKRS

2. travnja, 2018.

 

 

U  ponedeljak na sam Uskrs kući su mi došli uniformirani policajci sa označenim policijskim autom i  tražili  me, a pošto nisam bio kući otišli su neobavljena posla.

Kao dragovoljac Domovinskog rata, kao politički aktivist,  protestiram i pitam se kakva je to koprivnička policija koja  mi dolazi  kući na sam Uskrs?

Dolaziti i tražiti me na sam Uskrs smatram uznemiravanje,  kao da ne postoji drugi dan ako me  trebaju. Na Uskrs se dolazi kriminalcima i ubojicama, a ne osobi koji se politički angažira za bolju, pravednu i kršćansku Hrvatsku.  

Prošlu subotu u Zagrebu na skupu protiv Istambulske konvencije bio sam žrtva jedne ljevičarke. Policije pun Trg bana Josipa Jelačića, a policijcima je trebalo pola sata  da jedva dođe na naše pozive. Nakon što sam uvidio da mi je to bila namještaljka,   otišao sam sa prijateljima  u policiju na Zrinjevcu prijaviti njihovo postupanje i njihov nedolazak od  pola sata. Prijatelj koji je snimio događaj htio im je predati snimku, a od iste te policije doživio  je pretnje i matretiranje. Rečeno mu je da ako im preda snimku da će protiv njega pokrenuti prekršajni postupak za neovlašteno snimanje događaja!  Isti su trebali samo uzeti izjavu o događaju i snimku, a umjesto toga pitali ga  zašto se družiš sa marginalcem Draženom Kelemincem. Zar je to policija?

Nakon par dana u centar Zagreba upadaju četnici iz Crne Gore, razbijaju po gradu i viču ovo je Srbija, ubit ćemo ustaše ! Pitam se  zašto ih je policija pustila u centar Zagreba, a meni ne da mira ni za Uskrs?

Zašto to policija ne radi Vesni Pusić ili Miloradu Pupavcu? Ne smije,  ali marginalcu kako me nazivaju smije,  jer Uskrs njima nije sveti dan.

Pošto više ne živimo u Jugoslaviji , totalitarnom režimu,  pozivam policiju da me prekine progoniti i uznemiravati na Uskrs ! Ja se ne bojim  progona,  uhićenja, a niti ubojstva. Ovo sam namjerno naveo jer osjećam i vidim da sam postao nekome velika smetnja.

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. rgrbqh
    #1 rgrbqh 11 travnja, 2018, 11:47

    kreten koji paradira s američkom zastavom

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code